10 grote gratis icon packs om thema je android telefoon

Android kunt u uw home-scherm aan te passen, het toevoegen van widgets, het regelen van snelkoppelingen en mappen, het kiezen van een achtergrond, en zelfs de meegeleverde launcher vervanging geheel. U kunt het pictogram packs je app iconen te installeren op thema, ook.

Third-party draagraketten gebruik van standaard app pictogrammen standaard, maar ze niet hoeft te doen. U kunt het pictogram packs dat derden draagraketten zal gebruiken in plaats van de standaard app-iconen te installeren.

Om icoon packs te gebruiken, moet u aan een derde partij launcher die hen ondersteunt, zoals Nova, Apex, ADW, Go Launcher, Holo Launcher, of Action Launcher Pro gebruiken.

Zodra je met behulp van een derde partij launcher, kunt u een icon pack te installeren en te gaan in de instellingen van uw launcher. Je zult een optie die u toelaat om te kiezen tussen het pictogram packs die u hebt geïnstalleerd te vinden. Veel van deze icoon packs ook wallpapers, die u kunt instellen op de normale manier.

Dit pictogram pakket biedt meer dan 1.900 gratis iconen die vergelijkbaar zijn met de symbolen van de MIUI rom ontwikkeld door China’s Xiaomi Tech zijn. De grote lijst van iconen is een groot pluspunt – dit pakket zal de meerderheid van uw app iconen een zeer glad, consistente look te geven.

DCikonZ is een gratis icoon thema dat maar liefst 4000+ pictogrammen met een consistente look omvat. Dit pictogram thema onderscheidt zich niet alleen omdat het is enorm, maar ook om te gaan in zijn eigen richting en het vermijden van de super-eenvoudige, vlakke blik vele icoon packs gebruiken.

Holo Icons vervangt een groot aantal app iconen met eenvoudige, consistente uitziende pictogrammen die overeenkomen met Google’s Holo-stijl. Als je een fan van Android’s Holo kijken bent, probeer het eens. Het tweaks zelfs veel van de iconen uit eigen apps van Google om ze te laten kijken meer consistent.

Vierkant Icon Pack maakt van uw pictogrammen in eenvoudige pleinen. Zelfs Google Chrome wordt een orb in plaats van een vierkant. Dit maakt elk icoon een consistente grootte en biedt een unieke look. De pictogrammen hier bijna lijken een beetje op de klein formaat tegels beschikbaar in de Windows Phone en Windows 8.1.

De gratis versie niet zo veel iconen als de betaalde versie te bieden, maar het biedt wel pictogrammen voor veel populaire apps.

Wilt afgeronde iconen in plaats daarvan? Probeer het Afgeronde icoon thema, dat eenvoudige afgeronde iconen biedt. De ontwikkelaar zegt dat ze ge├»nspireerd door het consequent ronde iconen gebruikt op Mozilla’s Firefox OS.

Verkruimeld Icon Pack past een effect dat maakt iconen eruit zien alsof they’r afbrokkelen. In plaats van thematisering individuele iconen, Afgebrokkelde Icon Pack voegt een effect op elke app-pictogram op uw apparaat. Dit betekent dat al uw app pictogrammen worden thema en consistent.

Is je Android-startscherm te kleurrijk? Dainty Icon Pack biedt eenvoudige, grijs-op-wit pictogrammen voor meer dan 1200 apps. Het zou ideaal op een eenvoudige achtergrond te zijn. Het contrast kan hier een beetje laag met de grijs-op-wit, maar het is anders zeer glad.

Simplex Icons biedt meer contrast, met zwart-op-grijze pictogrammen. Dit pictogram pakket kan vereenvoudigen drukke startschermen, zodat fotografische wallpapers om door te komen.

Min probeert zo klein mogelijk om te gaan, het aanbieden van eenvoudige witte pictogrammen voor meer dan 570 apps. Het zou ideaal zijn meer dan een eenvoudige behang met app namen verborgen in je launcher te zijn, het aanbieden van een kalmerend, minimale startscherm. Voor apps niet wordt herkend, zal het een deel van het pictogram van de app omsluiten in een witte cirkel.

Elegance gaat in een andere richting geheel, het aanbieden van pictogrammen die meer details en hellingen in plaats van te gaan voor minimalisme te nemen. De meer dan 1200 iconen bieden een goede optie voor mensen die niet in de minimal, platte look.

Icon Pack ontwerpers hebben over het algemeen te maken en te beschikken over een eigen pictogrammen om iconen in verband met specifieke apps te vervangen, dus je zult waarschijnlijk een paar van je app iconen worden niet vervangen met de meeste van deze thema’s. Natuurlijk, een standaard Android-telefoon zonder een icon pack niet consequent iconen hebben, hetzij.

Zelfs als alle pictogrammen in uw app lade zijn niet thema, zal de weinige app pictogrammen die u op uw home-scherm zijn als u veel gebruikte apps te gebruiken.

Vierkant Icon Pack maakt van uw pictogrammen in eenvoudige pleinen. Zelfs Google Chrome wordt een orb in plaats van een vierkant.

Zou dat niet moeten worden orb plaats van het plein?

Groot artikel, hoor!

Het was pas acht jaar na de uitvinding van de eerste vliegtuig om de inzet van de eerste bommenwerper.