4 alternatieven voor de aandrijving voor linux google

We hebben behandeld met behulp van Google Drive op Linux met software van derden, maar waarom zou je springen door de hoepels? verschillende van de concurrenten van Google Drive te doen – je kunt een cloud storage service die officieel ondersteunt Linux te gebruiken.

Google kan worden verlaten van Linux-gebruikers, maar andere diensten, zoals Dropbox, Ubuntu One, SpiderOak en Wuala geen Linux-gebruikers te negeren. Ze bieden zelfs meer opslagruimte en andere handige functies, zoals lokale versleuteling van uw bestanden.

Dropbox was de eerste populaire cloud storage service, en haar opdrachtgever ecosysteem is veel meer volwassen dan Google Drive. Dropbox biedt klanten voor elk platform, waaronder Linux. Download en installeer de Dropbox-pakket voor uw distributie aan de slag.

Dropbox biedt slechts 2 GB aan ruimte voor gratis, maar verdien je 16 GB van verwijzen van vrienden naar Dropbox (elke verwijzing krijgt u nog eens 500 MB). Terwijl de gratis opslagruimte aangeboden minder dan Google Drive is, zou je kunnen hebben veel meer vrije ruimte zonder betaling van een dubbeltje.

Er is niet veel anders te zeggen over Dropbox – het werkt op dezelfde manier als Google Drive, het aanbieden van een map die synchroniseert tussen uw computers. Het is duidelijk dat Google Drive is geïnspireerd op Dropbox op vele manieren. Dropbox heeft versterkt met de veiligheid voor kort, en nu ook Google-stijl twee-staps-authenticatie.

Als u gebruik maakt van Ubuntu, is Ubuntu One al geïnstalleerd. Net als Google Drive, biedt 5 GB gratis cloud storage – maar er is ook een Dropbox-stijl referral programma waarmee je verdienen tot 20 GB meer. U kunt bestanden in uw Ubuntu One map zodat ze synchroniseren of synchroniseren een andere map op uw computer.

Ubuntu One is geen Ubuntu-only cloud storage service. Ubuntu One biedt clients voor Windows, Mac, Android en iPhone. Het kan ook worden uitgevoerd op andere distributies van Linux – de cliënt is open-source software en iedereen kan het compileren voor andere uitkeringen.

Aan de slag met Ubuntu One, ervan uitgaande dat u gebruik maakt van Ubuntu, klikt u op de U-vormige Ubuntu One-pictogram op het dock of start Ubuntu One uit uw dashboard.

onderscheidende kenmerk SpiderOak is haar steun voor de codering. In tegenstelling tot Google Drive, Dropbox en Ubuntu One, worden alle bestanden die u uploadt naar SpiderOak versleuteld op uw computer voordat ze worden geüpload. SpiderOak adverteert dat ze zijn opgeslagen in een gecodeerde vorm waar de werknemers niet eens SpiderOak’s ze kunnen bekijken.

SpiderOak biedt een Linux-client in aanvulling op Windows, Mac, Android en iOS clients. Accounts omvatten 2 GB ruimte voor gratis, maar u kunt ook verdienen tot 10 GB aan gratis opslagruimte met een Dropbox-stijl referral programma. De interface is een beetje ingewikkeld, maar de encryptie is een krachtige functie.

Wuala, eigendom van externe fabrikant opslag LaCie, is een andere cloud storage service die een Linux-client in aanvulling op clients voor andere platforms biedt. Net als SpiderOak, Wuala onderscheidt zich door het aanbieden van lokale versleuteling van uw bestanden – ze zijn geüpload naar en opgeslagen op de servers van Wuala in een gecodeerde vorm.

Wuala biedt ook 5 GB opslagruimte gratis. Nog eens 3 GB is verkrijgbaar via een verwijzing systeem.

Als u nog wilt Google Drive te gebruiken op Linux, InSync is uw beste weddenschap – in het bijzonder, terwijl het is nog steeds gratis.

Als u een LaCie harde schijf kunt u ook 10Gb extra gratis op uw Wuala-account. Groot voordeel is dat het gebaseerd is in Zwitserland zo goed buiten het bereik van de FBI 😉

European cloud storage with Swiss protection

Dit zijn allemaal zeer goede alternatieven voor Google Drive.Well aangelegd article.Thanks

Ik wist niet dat Ubuntu One werkt in Windows en IOS

Hoe zit het rsync over ssh naar een server die we beheersen?

Vertrouwen op een 3rd party is gek, vooral wanneer veel mensen hebben een router die dit al doen, gewoon een goedkope harde schijf aan te sluiten via USB en het inrichten van een gratis dynamische DNS-account die je router waarschijnlijk al ondersteunt;. Heck, mam heeft dit gehad voor 8 jaar nu.

Of je kan een paar vrienden bij elkaar te krijgen voor de $ 20 / maand kosten van een Linode splitsen. 20 vrienden – $ 12 / yr per stuk – lijkt een koopje, zolang niemand is een echte bandbreedte varken.

Normaal gesproken zou ik geen moeite met dit (te ingewikkeld voor _normal_ gebruikers), maar we zijn allemaal met Linux al, dus het opzetten van ssh en rsync is vrij domoor voor deze lezers.

Bedankt! Zeer nuttig artikel.

In plaats van rsync Ik denk aan dubbelhartigheid (http://duplicity.nongnu.org/duplicity.1.html). Ofwel een vrienden HDD of Google Drive, die wordt ondersteund. Encryptie wordt geleverd met het pakket dus geen noodzaak om iedereen te vertrouwen. 🙂

Er is genoeg toxine in de huid van een alleenstaande volwassene Golden Poison Frog tot honderd mensen te doden.