6 tips en trucs voor nieuwe outlook.com Microsoft

nieuwe Outlook.com Microsoft is de opvolger van Hotmail – alle Hotmail-gebruikers zal uiteindelijk worden gemigreerd naar Outlook.com. Outlook.com is een modern webmail systeem dat een aantal handige functies, waaronder een aantal niet gevonden in Gmail biedt.

Als u een @ hotmail.com adres, maak je geen zorgen – u zult in staat zijn om Outlook.com te gebruiken met @ hotmail.com adressen, ook. Aan de slag met Outlook.com of maak een @ outlook.com e-mailadres, ga dan naar Outlook.com.

U kunt eenvoudig volledig gescheiden e-mailadressen die eindigen allemaal in je inbox Outlook.com – klik je op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van Outlook.com, selecteer Meer mailinstellingen en selecteer een Outlook-alias onder uw account beheren.

Dit is een zeer nuttige functie – zeker, kunt u dit doen met Gmail, maar je zou moeten gaan door het maken van een account meerdere keren en het opzetten van e-mail forwarding naar uw hoofd account. Dit is anders dan Gmail alias functie, die altijd uw belangrijkste e-mailadres blootlegt.

Outlook.com is geïntegreerd met nieuwe SkyDrive dienst van Microsoft. Wanneer u probeert een groot bestand als bijlage bij een e-mail, zal Outlook.com dat bestand uploaden naar plaats SkyDrive en stuur de e-mail ontvanger een SkyDrive link. Dit maakt het gemakkelijk om grote bestanden bestanden verzenden naar meerdere mensen of delen met mensen die niet voor hen kan hebben in hun e-mail inbox.

U kunt deze functie besturen door te klikken op de Bijlagen koppelen op het scherm Meer mailinstellingen.

De sweep functie kunt u snel schoonmaken van uw inbox en houd het netjes. Heeft u automatische e-mails met speciale aanbiedingen die zijn enkel geldig voor een korte periode van tijd te krijgen? U kunt Outlook.com automatisch duidelijk uit oude versies van de e-mail wanneer een nieuwe komt, zodat alleen de meest recente e-mail van een afzender in uw inbox.

Om dit in te stellen, klikt u op de Sweep-knop op de werkbalk en selecteer Schedule opruimen.

Je zult in staat om alleen het laatste bericht te houden, of automatisch berichten te verwijderen na 10 dagen – dit kan helpen als e-mail nieuwsbrieven heb je nog niet gelezen opbouwen.

Selecteer the Move All Vanaf of Alles verwijderen Van optie in het menu sweep om gemakkelijk te verplaatsen of te verwijderen van alle e-mails van een bepaalde afzender. Klik op het selectievakje ook geen berichten verplaatsen of verwijderen en Outlook.com zal in de regel (bekend als een “filter” in Gmail), die van toepassing zijn op uw inkomende e-mail te creëren.

U kunt ook meer complexe filters – selecteer Manage Rules in de Sweep menu. U kunt overeenkomen op basis van de naam of het adres afzenders, onderwerp van het bericht, of het heeft bijlagen of niet, en wie het bericht is verzonden naar. Matched berichten kunnen elders worden verplaatst, gecategoriseerd, verwijderd, gemarkeerd, of doorgestuurd naar een ander e-mailadres.

Outlook.com ondersteunt een groot aantal sneltoetsen. Als u een ervaren Gmail of Yahoo! Mail-gebruiker bent, kunt u zelfs gebruik maken van Gmail sneltoetsen in Outlook.com – klik Sneltoetsen op het scherm Meer mailinstellingen om dit aan te passen.

Voor een volledige lijst met sneltoetsen, bekijk de lijst op de website van Microsoft.

Klik op de INHOUD van netwerken van derden link op het scherm Meer mailinstellingen aan uw Outlook.com-account te koppelen aan je Twitter of Facebook-accounts. Je zult in staat zijn om de sociale updates en tweets zien vanuit uw contacten direct aan Outlook.com. De meeste mensen zullen waarschijnlijk dit nuttiger dan Gmail Google+ integratie.

Of u nu een Hotmail gebruiker bent of niet, Outlook.com biedt een aantal handige nieuwe functies en een frisse nieuwe interface. Wat denk je er van?

Het lijkt de moeite waard een nieuw e-mailadres. Maar still.hopeful google zal beter dan dit te maken

Great Tips!

Nuttig artikel … Thx! Geïnspireerd om daadwerkelijk gebruik maken van mijn Outlook acct nu …

Bedankt voor de tips, ik hou vooral de alias één

Wanneer ik vooruitzichten lopen er geen werkbalk boven de inbox. Moet ik enkele instelling te wijzigen om het te krijgen. Ik ben geïnteresseerd in de sweep optie genoemd.

Never mind, ik zie dat je moet ten minste een bericht te selecteren voordat de werkbalk opties weergegeven. Sorry

Wees gewaarschuwd. Hoewel Mesh zal worden sunsetting, als je nog steeds gebruikt, kunt u buitengesloten uw toegang met een Outlook.com account. Ik was de toegang tot al mijn Windows Live-services met behulp van username@msn.com. Ik sprong in wanneer het aanbod om te veranderen van hotmail naar outlook.com werd gegeven. Ik denk dat besloten om te gaan en verander mijn gebruikersnaam username@msn.com naar newusername@outlook.com. Zodra ik dit deed, ging ik aan te melden bij de Live Mesh desktop client om ervoor te zorgen dat mijn synchronisaties waren nog steeds doen hun ding. Ik kon niet en kan niet inloggen met ofwel de gebruikersnaam van de desktop client. Hoewel, kan ik nog steeds toegang tot de web-based management segment van Live Mesh (devices.live.com). Dat is echter in wezen nutteloos voor mij.

Outlook heeft een aantal geweldige dingen, maar het houdt het inloggen me aan boodschapper zoals beschikbaar. Dit is een deal breaker voor mij dat is jammer, want ik hou echt van Outlook;. Is er iemand die weet hoe je dit soort ongemakken te voorkomen?

@Ian, Klikt u op uw gebruikersnaam in Outlook.com en zet de status daar. De enige keuzes zijn Beschikbaar of Onzichtbaar.

Kan ik steek o foto voor mijn handtekening? Hoe doe ik dat?

Waar vind ik mijn adresboek en hoe kan ik beweeg / samenvoegen mijn google adresboek?

@Gerry, De muis over het logo op Outlook.com en klik op de pijl ernaast om toegang tot uw contactpersonen.

Geen banden met facebook en twitter verkocht me, geen boodschapper op mijn Windows 7 is geïnstalleerd

Ik wil een methode waarmee ik een aantal boodschap die ik wil kan DELETE ..

Gelieve te helpen … Ik heb net als 9000 ongelezen berichten die ik wil verwijderen, maar kan een manier om te verwijderen in een enkele keer niet vinden ..

deze berichten werden overgedragen van mijn gmail account & velen van hen zijn oud en nutteloos …

neem dan iemand mij helpen ASAP

Het gedeelte van de puntenslijper je het potlood te voegen door middel van in de puntenslijper wordt de boorkop.