7 tips voor het gebruik van meerdere harde schijven met ramen

Installeer een nieuwe harde schijf en alle Windows zal doen is geven u een brief lege schijf. Als u een kleine solid-state drive en een grotere mechanische harde schijf – of gewoon twee grote stations – deze tips helpen je dat extra schijf te gebruiken.

Er zijn veel dingen die je kunt doen met extra harde schijven in Windows, met inbegrip van ze te combineren met Storage Spaces, uw gebruikersgegevens mappen verspreid over bewegen, en het aanpassen van de locatie van de Windows-systeem directories.

De Windows 8 of Windows 10 Storage Spaces voorzien is in principe een eenvoudig te gebruiken RAID-achtig systeem. Met Storage Spaces, kunt u meerdere harde schijven te combineren in één enkele aandrijving. U kunt dit doen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld, kon u twee harde schijven verschijnen als hetzelfde station, waardoor Windows-bestanden weg te schrijven aan elk van hen. Dit zorgt ervoor dat je een up-to-date back-up zult hebben, zelfs als één van uw schijven uitvalt.

Of, zou je de twee harde schijven te combineren in een grote pool van opslagruimte. Als de ene schijf is mislukt, zou je verliest de gegevens op beide – dus zorg ervoor dat je back-ups als je dit doet.

U kunt de locatie van uw gebruikersgegevens mappen gemakkelijk veranderen – bijvoorbeeld uw downloads, documenten, muziek, video, foto’s en andere mappen – gewoon door met de rechtermuisknop op te klikken in Windows, Eigenschappen te selecteren, en het veranderen van de locatie van het tabblad Locatie . U wordt gevraagd of u wilt dat Windows om uw bestanden te verplaatsen voor u. Nadat je klaar bent, worden uw gegevens mappen nog steeds toegankelijk in hun normale plaats onder uw gebruikersnaam directory en programma’s zullen ze te zien in de normale plaats. Ze zullen gewoon worden opgeslagen op een ander station.

Als u gebruik maken van de Windows-bibliotheken beschikken, kunt u mappen van andere stations toe te voegen aan een enkele bibliotheek. Bijvoorbeeld, kon u verschillende schijven, elk met video’s op hen hebben. Voeg elke map met video’s naar de bibliotheek Video’s en ze zullen verschijnen allemaal in één venster in de bibliotheek Video’s, zodat u gemakkelijk bladeren en zoeken al je video’s, zelfs terwijl ze verspreid over drives.

Bij het installeren van een programma, kunt u kiezen welke map die u wilt om het te installeren is. Dit kan vooral handig zijn als u een kleine solid state drive en een grote harde schijf. U kunt grote games te installeren op de grote harde schijf, bespaart ruimte op uw solid-state drive.

Valve’s Steam dienst kunt u nu een locatie voor elk spel wanneer je het installeert selecteert, dus je hoeft niet te rekenen op eerdere hacks als u Steam.

Windows maakt gebruik van een pagina-bestand om gegevens uit het geheugen te verplaatsen naar de schijf bij het RAM-geheugen van uw computer vult. De pagina-bestand wordt opgeslagen op de root van je C: \ partitie standaard. Om ruimte op uw systeem schijf op te slaan, kunt u uw pagina-bestand te verplaatsen naar een andere harde schijf.

U moet idealiter uw pagina-bestand op uw snelste schijf. Echter, als je een veel RAM-geheugen en zelden gebruik maken van uw pagina-bestand, kunt u het op een mechanische harde schijf om ruimte te besparen op een SSD. Dit zou dingen vertragen als uw computer nodig had om zijn pagina bestand te gebruiken, maar zou je meer ruimte op je SSD te krijgen – de trade-off is aan jou.

Als u een kleine solid-state drive en een grotere, langzamere magnetische harde schijf, moet u uw mediabestanden op de grotere, langzamer rijden te zetten. Je moet niet in de gaten de tragere toegangstijden tijdens het kijken naar video’s of het afspelen van muziek, dus dit zal u toelaten om vrij cruciaal SSD ruimte voor bestanden die zullen profiteren van de snellere toegang tijden, zoals geïnstalleerde programma’s die u vaak gebruikt.

Het is wel mogelijk om de locatie van Windows ‘default datamappen veranderen. Bijvoorbeeld, in plaats van het hebben van een map C: \ Users: \ map Gebruikers, kon je een D te hebben. U kunt ook de locatie van uw Program Files, Windows en andere systeemmappen veranderen. Merk op dat sommige programma’s niet goed werken omdat ze aannemen dat de mappen zijn in hun standaard locaties, maar de meeste programma’s zou ok moeten zijn.

De ideale manier om dit te doen is door het wijzigen van uw Windows-installatieschijf met een tool als WinReducer voor Windows 8 en RT Se7en Lite voor Windows 7 en het opgeven van uw nieuwe systeem maplocaties. Windows zal dan beginnen met uw aangepaste directory locaties uit de get-go. Veranderen van de locatie van de mappen en de bestanden te verplaatsen via terwijl Windows is geïnstalleerd is ingewikkelder.

Wat je ook doet met je extra drive, moet u regelmatig back-ups van belangrijke gegevens te maken. Veel mensen weten niet beginnen met het maken van back-ups tot ze belangrijke gegevens te verliezen in een ongelukkige harde schijf crash – niet één van hen!

Afbeelding Credit: Justin Ruckman op Flickr

Het beste advies is in de laatste paragraaf.

Wat je ook doet met je extra drive, moet u regelmatig back-ups van belangrijke gegevens te maken. Veel mensen weten niet beginnen met het maken van back-ups tot ze belangrijke gegevens te verliezen in een ongelukkige harde schijf crash – niet één van hen!

Ik net mijn nieuwe pc met behulp van 3x 1TB schijven met RAID 10 configuration.Which is beter, opslag ruimtes, of RAID 10? Ik weet dat je niet meer drives toe te voegen aan de raid setup, is dat de enige difference.Note; Ik heb nog 2 andere 1TB schijven alleen uitgevoerd als reserveonderdelen en mijn data terug up.Just afvraagt ​​welke opstelling het beste is, wat zou je aanraden op een nieuw te bouwen? Bedankt, Terry

Let op: Ik heb gelezen dat Win 8.1 verandert de manier waarop het werk bibliotheken

https://windowssecrets.com/newsletter/touring-through-the-final-windows-8-1/

Chris, je zegt “Je kunt de locatie van uw gebruikersgegevens mappen gemakkelijk veranderen … gewoon door met de rechtermuisknop op te klikken in Windows, Eigenschappen te selecteren, en het veranderen van de locatie van het tabblad Locatie.” Ik zou willen dat het net zo makkelijk als je zegt – gezien het feit dat in de wereld hier, er veel nuances aan onze omstandigheden. Mine ga een beetje verder, en ik betwijfel dat ze uncommon.But eerste, wat als ik heb al handmatig gekopieerd mijn gegevens naar een data-schijf (ik heb), zal het aanwijsapparaat van Windows naar deze mappen bestaande bestanden te wissen in hen of gracieus zijn eigen set van bestanden samen te voegen? Welke rechten zal het toe te wijzen of te vernietigen? Hernoemt, overschrijft, schrapt ..? In de eerste plaats, hoewel, ik wil gewoon in staat zijn om mijn gegevens te gebruiken tijdens een overgangsperiode van Windows 7 naar Windows 8. Mijn investering in Win7 en mijn hele computer leven woont daar. Ik wil in staat zijn om heen en weer te bewegen tussen mijn Win7 en Win8 boot schijven en dezelfde gegevens gebruiken, op een derde schijf – met dezelfde naam en het wachtwoord sets. Transition.Getting dual-boot schijven set-up is kwetsbaar genoeg, maar het krijgen van elk OS op gelijke handelen data is, ben ik het vinden van een minefield.And nota, ik bang op alle via internet te zeggen: ‘We zijn niet allemaal administrators ‘. Ik run mijn dagelijkse taken als een gebruiker met beperkte rechten. Dit, helaas, sterk bemoeilijkt het delen van gegevens over een data-schijf, rechten, eigendommen, aandelen, de volledige catastrophe.Can u reageren op mijn niet-brandende bruggen benadering van OS overgang? Bedankt.

Nou, ik ben niet de persoon die je de vraag gesteld, maar de overgang van Windows 7 naar Windows 8 is niet veel van een verhuizing en uiterst onnodig voor wat het ook is dat je denkt dat 8 aanbiedingen. Windows 7 is waarschijnlijk de meest veilige besturingssysteem kun je nu als je niet surf porno en hebben een behoorlijke anti-virus programma. En het krijgen van dual boot schijven goed te laten werken is het niet moeilijk met gemeenschappelijke gegevens net zo u weet. Ik doe het elke dag.

De meest gebruikte oogonderzoek grafiek die begint met een gigantische E op de top staat bekend als de Grafiek van Snellen, vernoemd naar de Nederlandse oftalmoloog Herman Snellen die de grafiek ontwikkeld in 1862.