8 redenen waarom zelfs microsoft stemt in het Windows-bureaublad is een nachtmerrie

Laten we eerlijk zijn: het bureaublad van Windows is een puinhoop. Tuurlijk, het is zeer krachtig en heeft een enorme softwarebibliotheek, maar het is niet een goede ervaring voor gewone mensen. Het is niet eens een goede ervaring voor geeks, maar we tolereren.

Zelfs Microsoft is het eens over. Microsoft’s Surface tablets met Windows RT geen ondersteuning van derden desktop apps. Zij beschouwen dit een functie – gebruikers kunnen geen malware en andere desktop junk te installeren, zodat het systeem zal altijd snel en veilig zijn.

Malware kan geen invloed geeks, maar het blijft zeker tot de gemiddelde mensen beïnvloeden. Het beveiligen van Windows, waardoor het veilig, en het vermijden van onveilige programma’s is een complex proces. Er zijn meer dan 50 verschillende bestandsextensies die schadelijke code bij te houden kan bevatten.

Het is gemakkelijk om theoretische discussies over de manier waarop malware Mac-computers, Android-apparaten, en andere systemen kunnen infecteren hebben. Maar Mac malware is uiterst zeldzaam, en is over het algemeen veroorzaakt door een probleem met de verschrikkelijke Java plug-in. Macs zijn geconfigureerd voor het enige punt executables van geïdentificeerde ontwikkelaars standaard, terwijl Windows zal alles draaien. Android malware wordt gesproken over een heleboel, maar Android malware is zeldzaam in de echte wereld en is over het algemeen beperkt tot gebruikers die de beveiliging uit te schakelen en te installeren illegaal gekopieerde apps. Google heeft ook actie ondernomen, het uitrollen van een ingebouwde antivirus-achtige app controleren van alle Android-apparaten, zelfs oude draait Android 2.3, via Play Services.

Wat de reden ook, Windows malware is nog steeds vaak voor, terwijl de malware voor andere systemen is het niet. We weten allemaal dat het – iedereen die tech support doet voor de gemiddelde gebruiker is omgegaan met geïnfecteerde Windows-computers. Zelfs gebruikers die malware kan voorkomen worden geplakt omgaan met complexe en zeurende antivirusprogramma’s, vooral omdat het nu zo moeilijk om Microsoft’s antivirus producten vertrouwen.

Ga zitten met een nieuwe Mac, Chromebook, iPad, Android tablet, Linux laptop, of zelfs een Surface met Windows RT en u kunt genieten van het gebruik van uw nieuwe apparaat. Het systeem is een schone lei voor u om te beginnen met het verkennen en het installeren van nieuwe software.

Ga zitten met een nieuwe Windows-pc en het systeem is een puinhoop. In plaats van blij zijn, ben je vast het opnieuw installeren van Windows en vervolgens de installatie van de benodigde drivers, of je bent gedwongen om te beginnen met het verwijderen van nutteloze bloatware programma’s één voor één. Na het verwijderen van de nutteloze programma’s, kan je eindigen met een system tray vol pictogrammen voor tien verschillende hardware nutsbedrijven toch. De eerste ervaring met het gebruik van een nieuwe Windows-pc is frustratie, niet genot.

Ja, bloatware is nog steeds een probleem op Windows 8 pc’s. Fabrikanten kunnen imago van de Refresh aan te passen, waardoor bloatware gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Wilt u een Windows-desktop programma te installeren? Nou, dan moet je het hoofd naar uw webbrowser en beginnen met zoeken. Het is aan u, de gebruiker, om te weten welke programma’s veilig zijn en welke gevaarlijk zijn. Zelfs als je een website voor een gerenommeerde programma te vinden, zal de advertenties op die pagina vaak proberen je te misleiden tot het downloaden van nep-installateurs vol adware.

Hoewel het is geweldig om de mogelijkheid om de app store verlaten en software die de eigenaar van het platform niet heeft goedgekeurd hebben – Op Android – dit is geen excuus voor het niet verstrekken van een goede, veilige installatie software ervaring voor typische gebruikers installeren van typische programma’s.

Zelfs als je vindt een geheel gerenommeerde programma, moet je je ogen open te houden, terwijl het installeren. Het zal waarschijnlijk proberen om adware te installeren, voeg bladeren werkbalken, verander je standaard zoekmachine, of wijzigen van uw webbrowser startpagina.

Zelfs Microsoft’s eigen programma’s dit te doen – als je Skype voor Windows-bureaublad te installeren, zal het proberen om uw browserinstellingen wijzigen om Bing te gebruiken, zelfs als u speciaal hebt gekozen voor een andere zoekmachine en startpagina. Met het instellen van Microsoft zo’n voorbeeld, is het geen verrassing zo veel andere software-ontwikkelaars hebben het voorbeeld gevolgd.

Geeks weten hoe ze dit soort dingen te voorkomen, maar er is een reden programma installateurs blijven om dit te doen. Het werkt en trucs veel gebruikers, die eindigen met junk geïnstalleerd en instellingen gewijzigd.

Op iOS, Android en Windows RT, software-updates komen uit een enkele plaats – de app store. Op Linux, software-updates komen uit de package manager. Op Mac OS X, de typische gebruikers software-updates waarschijnlijk afkomstig uit de Mac App Store.

Op het bureaublad van Windows, software-updates komen uit … nou ja, elk programma moet zijn eigen updatemechanisme creëren. Gebruikers hebben om bij te houden van al deze updaters te houden en ervoor zorgen dat hun software up-to-date. De meeste programma’s hebben nu hun zaakjes en automatisch bijwerken standaard, maar gebruikers die oude versies van Flash en Adobe Reader geïnstalleerd zijn kwetsbaar totdat ze beseffen dat hun software niet automatisch updaten. Zelfs als elk programma naar behoren werkt, de enorme puinhoop van updaters is onhandig, traag, en verwarrend in vergelijking met een gecentraliseerd update-proces.

Het is geen verrassing dat andere moderne platformen, zoals iOS, Android, Chrome OS, Windows RT en Windows Phone niet toestaan ​​dat traditionele browser plugins, of slechts toestaan ​​Flash en bouwen in het systeem. Browser plugins leveren een schat aan verschillende manieren voor kwaadaardige webpagina’s om de browser te exploiteren en openen het systeem aan te vallen. Browser plug-ins zijn een van de meest populaire aanvalsvectoren vanwege de manier waarop veel gebruikers out-of-date plugins en hoeveel plugins, met name Java, lijken te zijn ontworpen zonder beveiliging serieus.

Oracle’s Java plugin probeert zelfs te installeren de verschrikkelijke Vraag werkbalk bij het installeren van beveiligingsupdates. Dat klopt – de beveiligingsupdate proces wordt ook gebruikt om extra adware in machines van gebruikers proppen zodat malafide bedrijven zoals Oracle kan snel geld te verdienen. Het is geen wonder dat de meeste Windows-pc’s hebben een out-of-date, kwetsbare versie van Java geïnstalleerd.

Windows-pc’s hebben slechte levensduur van de batterij in vergelijking met Mac, iOS apparaten en Android-tablets, die alle Windows nu concurreert met. Zelfs Microsoft’s eigen Surface Pro 2 heeft slechte levensduur van de batterij. Apple’s 11-inch MacBook Air, die erg lijken hardware om de Surface Pro 2 heeft, biedt het dubbele van haar levensduur van de batterij bij het surfen op het web. Microsoft is dol op de schuld te geven van derden hardware fabrikanten voor hun slecht geoptimaliseerde drivers in het verleden, maar er is geen plaats meer te verbergen. Het probleem duidelijk Windows.

Waarom is dit? Niemand weet het zeker. Misschien Microsoft heeft op Windows-component stapelen op de top van Windows-component en veel oudere Windows-onderdelen zijn nooit goed geoptimaliseerd gehouden.

nieuwe besturingssysteem van Apple’s X 10.9 Mavericks upgrade is volledig gratis voor alle Mac-gebruikers en ondersteunt Macs terug naar 2007. gaan Apple heeft ook aangekondigd hun voornemen dat alle nieuwe versies van Mac OS X vrij zal zijn.

In 2007 had Microsoft net verscheept Windows Vista. Macs van de Windows Vista-tijdperk worden bijgewerkt naar de nieuwste versie van het Mac-besturingssysteem gratis, terwijl Windows-pc’s uit dezelfde tijd zijn waarschijnlijk nog steeds met Windows Vista.

Er is geen eenvoudig upgradepad voor deze mensen. Ze zitten vast met behulp van Windows Vista en misschien zelfs de verouderde Internet Explorer 9 als ze niet hebt geïnstalleerd derden webbrowser. Microsoft’s upgrade is voor deze mensen om te betalen $ 120 voor een volledige kopie van Windows 8.1 en gaan door middel van een ingewikkeld proces dat is actaully een schone installatie.

Zelfs gebruikers van Windows 8 apparaten zullen waarschijnlijk om geld te betalen om te upgraden naar Windows 9, terwijl de updates voor andere besturingssystemen zijn volledig gratis.

Als u een pc geek, een PC gamer, of iemand die gewoon gespecialiseerde software die alleen draait op Windows vereist zijn, waarschijnlijk gebruikt u het bureaublad van Windows en niet willen om over te schakelen. Dat is prima, maar het betekent niet dat het bureaublad van Windows is eigenlijk een goede ervaring. Een groot deel van de last valt op de gemiddelde gebruiker, die te kampen hebben met malware, bloatware, adware gebundeld in installateurs, complexe software-installatie processen en out-of-date software. In ruil daarvoor, alles wat ze krijgen is de mogelijkheid om een ​​web browser en een aantal fundamentele Office apps die ze kunnen gebruiken op vrijwel elk ander platform zonder al het gedoe te gebruiken.

Microsoft zou eens met deze, wervend Windows RT en hun nieuwe “Windows 8-stijl” app-platform als de oplossing. Waarom anders zou Microsoft een “apparaten en diensten” bedrijf, de positie van de Surface – een apparaat zonder de traditionele Windows-bureaublad-programma’s – zoals hun massa-apparaat markt voor gewone mensen te bevelen?

Dit is niet noodzakelijkerwijs een goedkeuring van Windows RT. Als u technische ondersteuning zijn voor uw familieleden en het tijd is voor hen om te upgraden, kunt u ze wilt krijgen van de Windows-bureaublad en vertel hen om een ​​Mac of iets anders dat is eenvoudig te krijgen. Beter nog, als ze een Mac te krijgen, kun je ze vertellen aan de Apple Store om hulp te bezoeken in plaats van u belt. Dat is een ander ding Windows-pc’s niet bieden – goede fabrikant ondersteuning.

Afbeelding Credit: Blanca Stella Mejia op Flickr, Collin Andserson op Flickr, Luca Conti op Flickr

Wat op aarde was dit artikel over? Het bureaublad van Windows is een nachtmerrie? Is het 1 april al? Windows 8 ex-metro-interface is de enige nachtmerrie en dat is niet een desktop.So het feit dat mensen kunnen krijgen die besmet zijn met malware is te wijten aan het Windows-bureaublad? Levensduur van de batterij is slecht? Op een desktop PC u lichtnet gebruiken moet power.You een geweldige zaterdagavond hebben gehad. Maar laat je hoofd duidelijk voordat u gaat zitten om te proberen en te schrijven om het even wat.

Dus ik snoof toen ik het artikel onderwerp te lezen, maar (zoals de hersenloze drone ik ben), na het lezen van het artikel, ik ben serieus overweegt een overstap naar Linux, of misschien zelfs een (huiveren) Mac.

Maar één ding. De malware, slechte updating mechanismen, etc. zijn geen probleem met de desktop. Ze zijn een probleem met de Windows-ecosysteem zelf.

Dit is een grap. Haha. Ya had me bijna.

Ik denk dat iemand hees een paar te veel drankjes in de pub voor het schrijven van dit artikel.

Een van de redenen dat mensen besmet met malware, is dat ze niet volgen elementaire veiligheid proceedures en nog steeds weigeren om zelfs uitvoeren van een 64-bit OS, de meeste mensen tot op de dag nog steeds uitvoeren van een 32bit OS allemaal in de naam van de backwards compatibility met oude software.

OS X Mavericks kan een gratis upgrade, maar weet u hoeveel de Mac-hardware kosten? Jouw leven! Je kunt niet zomaar verdoezelen het feit dat Windows-machines zijn over het algemeen veel goedkoper dan de Macs u wilt dat iedereen om uit te gaan en te krijgen.

Want wat een Mac kosten, moet het zijn geweest gratis upgrades voor het leven.

Wat? Ik heb te weinig drankjes per keer of twee gehad … maar wat is dit ding ‘te veel drankjes’ spreek je van?

Mensen gebruiken het bureaublad, want als je een software nodig hebben, is het vrijwel zeker van zijn dat er een programma die er zijn dat het kan doen. Het is waarschijnlijk FOSS te zijn, is het waarschijnlijk om vrij te zijn, en het is waarschijnlijk veel krachtiger en aanpasbare dan alles wat je kunt krijgen via een app store te zijn. En als al het andere faalt, kunt u een taal te leren en zelf iets te schrijven.

Desktop computers nodig hebben om na te denken voordat u installeert, maar ik nauwelijks denk dat het een slechte zaak. Je nodig hebt om te gaan door de pijn van het verknalt uw computer ten minste een keer in je leven om te leren hoe je deze stiekeme installer tactiek te herkennen en waarderen de waarde van preventieve maatregelen, zoals AVS, back-ups en nooit het installeren van software als draagbare versies beschikbaar zijn.

Ik diep hekel aan de dumbing down die begon met een ommuurde tuin van Apple, maar is nu vooral aan al tech doordringen. Gebruikers nodig hebben om persoonlijke verantwoordelijkheid en gezond verstand te leren, geen beroep doen op bedrijven (met kruimelig ondersteuning en dubieuze agenda’s) om het te doen voor hen. Waarom zouden we, als een redelijk geavanceerde userbase, afzien van de flexibiliteit en kracht van het bureaublad, omdat de kleinste gemene deler niet gehinderd worden om aandacht te besteden voor het installeren van malware op hun systemen?

Heeft een Mac niet krijgen, krijgen een dell met Ubuntu verwijderd. Goedkoper dan een mac, meer vrijheid dan een mac, niet een mac.

Huh!?! WTF is dit artikel over? Ik ben betrokken geweest bij de technische ondersteuning elke dag van mijn leven sinds 1996, ging door ALLE M $ edities sinds DOS2, nog steeds het ondersteunen van een groot klantenbestand in de aardolie-industrie die actief zijn OS / 2 Warp 3 , het ondersteunen van veel klanten op verschillende Linux distributies, een paar Mac-gebruikers die ze denken zijn koel voor het gebruik van een obscure systeem en een upgrade naar Windows 8 bijna een jaar geleden puur omdat ik moest de interface voor steun purposes.I zullen nooit meer teruggaan om te leren eerdere versies van Windows of zelfs veranderen in Linux of Mac voor persoonlijk gebruik! Windows 8 is het beste dat M $ met zo ver is gekomen en werkt geweldig voor huis en bedrijf use.It is veel lichter op de middelen en loopt nog beter en sneller dan XP op oudere hardware.Reason waarom mensen worstelen is omdat ze nog steeds de “oude” manier denken. I’ts nieuw en moet worden gebruikt als zodanig! Net zoals het upgraden van je Nokia 5110 baksteen naar de nieuwste Android-smartphone wordt geleverd met een leercurve, dus is Windows 8.Wat’s het punt van het upgraden naar iets nieuws als je nog wilt in het verleden te leven? Stop met zeuren en leren van de nieuwe interface en ervaring – u zult komen om het te houden!

Laten we eerlijk zijn: het bureaublad van Windows is een puinhoop. Tuurlijk, het is zeer krachtig en heeft een enorme softwarebibliotheek, maar het is niet een goede ervaring voor gewone mensen. Het is niet eens een goede ervaring voor geeks, maar we tolereren.

Dit artikel is vrij eenzijdig en negative.I’m zeker dat iemand zou de lijst veel meer dan 8 redenen waarom de Windows Desktop Experience is redelijk goed.

Iedereen kan een lijst met alle negatieve dingen te maken over iets en noemen het een nachtmerrie, maar dat betekent niet dat het is.I niet echt begrijpen wat het punt van dit artikel is.Also zelfs zeggen: “Microsoft is het eens” is misleidend , alleen maar omdat Microsoft werkt aan een andere interface betekent niet dat ze het eens zijn met al deze 8 punten.

Tuurlijk, het is eenzijdig en richt zich op de slechte. We kennen allemaal het goede over het bureaublad van Windows – software compatibiliteit, kracht, flexibiliteit, enz. Ik het meest van de tijd gebruik maken van het Windows-bureaublad.

Maar dit artikel is geïnspireerd op de manier waarop ik zie gemiddelde gebruikers, zoals mijn ouders worstelen met Windows in de echte wereld, probeerde tevergeefs om malware niet te krijgen en krijgen toch besmet, het krijgen van de Ask Werkbalk op hun computer door het installeren van een Java-beveiligingsupdate, niet in staat om goed te achterhalen alle beveiligingsupdates die ze nodig hebben om bij te houden (oeps, was er een onveilige browser plugin je had uit een lange tijd geleden, dat je zou kunnen hebben besmet), het ophangen van de bloatware op hun computer die kan minuten toe te voegen aan een nieuwe pc’s opstarten, met behulp van IE 9, omdat hun computer is geplakt op Windows Vista.

Windows vergt veel van zijn gebruikers. Het is de moeite waard voor mij, maar het is niet de moeite waard om mijn ouders. En het is niet de moeite waard om zo veel andere mensen die worstelen met dit.

Wat is echt frustrerend voor mij is dat Microsoft dit betekent toegeven. Ze plaatst de Surface met Windows RT als het apparaat voor de gemiddelde mensen. Microsoft messaging is dat de gemiddelde mensen een veiliger, locked-down systeem, dat is niet zo complex als de desktop nodig.

Dus ja, het is negatief, en het is geïnspireerd door me proberen te helpen echte mensen worstelen met Windows als ze iets eenvoudiger in plaats daarvan zou moeten gebruiken. Ik ben ziek van de neverending stroom van problemen die ik zie mensen zoals mijn ouders met Windows. En ze krijgen er niets van te maken. Ze krijgen alleen maar om een ​​webbrowser en Office te gebruiken. Dat is het.

Natuurlijk, ik ben nog steeds schrijf dit uit mijn (Windows 7) desktop op dit moment. Het is een krachtig hulpmiddel, maar niet een die iedereen kan of moet proberen te hanteren.

De grotere punt van dit artikel is dat Windows en zijn ecosysteem is te rommelig en complex. We kunnen richten op de dingen niet zijn Microsoft’s schuld, maar er is een probleem met het ecosysteem in het algemeen.

Case in point: Vergelijk een $ 200 Windows netbook tot een $ 200 Chromebook, beide gemaakt door dezelfde pc-fabrikant. De netbook zal worden gevuld met bloatware totdat het verstikt. De Chromebook zal no-fabrikant toegevoegd bloatware hebben. Google is duidelijk het maken van de PC OEM’s zich gedragen op een manier die Microsoft niet.

Andere platformen hebben geen software installateurs verpakt met adware en junk, hetzij. Dat is een Windows-ecosysteem ding.

Hoe dan ook, het artikel staat op zichzelf. Ik heb een haat-liefde verhouding met het Windows-bureaublad en gebruik het grootste deel van de tijd. Ik ben niet weg te schakelen van het Windows-bureaublad, maar deze zijn echt, legitiem problemen die echte gebruikers worstelen met, zelfs als ons geeks niet.

We hebben geen zorgen te maken over malware, bloatware, troep in de installateurs, de complexiteit van het houden van software bijgewerkt, het uitzoeken welk programma betrouwbaar is bij het downloaden van een – we weten dat dit spul al. Dat alles valt op gemiddelde gebruiker.

Microsoft moet zeker worden het verstrekken van gratis upgrades / updates van hun betalende klanten zo lang als ze met behulp van dezelfde machine. Ik weet dat veel mensen hebben verouderde software simpelweg omdat het te duur en / of moeilijk om te upgraden. Dit is, zonder twijfel, de schuld van Microsoft. Geen van deze problemen zijn inherent aan het bureaublad. Niet zelfs mijn 66 ​​jaar oude moeder heeft geen problemen met hen. Dat gezegd zijnde, voor degenen die eigenlijk alleen een web browser, office suite, en andere basics nodig heeft, ik beveel te schakelen naar Linux. Er zijn verschillende distro’s die vergelijkbaar zijn met Windows en het is heel gemakkelijk aan te passen aan hen. Ze zijn gratis, veilig, eenvoudig op de hoogte te houden, kan eenvoudig op hun huidige computer worden geïnstalleerd, en sommige zijn zeer licht op de middelen en goed werken op oudere hardware.

De gemiddelde persoon valt meestal ten prooi aan malware, virussen en PUP’s omdat ze niet beter weten en Microsoft moet een video waarin wordt uitgelegd hoe om zichzelf te beschermen tegen deze bedreigingen is dat het welkom / nieuwe functie ding na de eerste installeren. Zeggen de Desktop is een nachtmerrie echt niet veel zin te maken. Ik kan het niet helpen, maar denk je rant was meer over bang voor de komende feestdagen drukte van familieleden met borked computers of nieuwe computers die gaan verwachten dat je ze op te lossen of stel de nieuwe machine voor hen. Geeks niet ramen tolereren we vorm geven aan onze afwachtend doen, of wachten tot iemand anders om en kopiëren van hun werk. Het laatste wat Microsoft moet doen is vergrendelen windows als Windows RT.

Voor wat het waard is, ik ben het met Chris. Hij heeft goede punten die worden ondersteund met feiten (en bewezen met screenshots). Ik ben het typen van dit nu op mijn Windows 7 PC maar ik gebruik zowel pc’s als Macs elke dag en zijn met behulp van en het ondersteunen van beide platforms al meer dan 17 jaar. Het is duidelijk, er zijn een heleboel mensen hier die houden van Windows, niet veel fout vinden met het, en zou nooit overschakelen naar een ander OS. Ik zie grote waarde in beide platforms en denken dat het goed is om de concurrentie in de markt te hebben. Apple’s producten zijn duurder, maar zelfs als het overwegen alleen de hardware, als je kijkt naar de gebruikte materialen, productieproces (CNC unibody fabricage), pasvorm en afwerking, en de algehele vormgeving, zullen veel mensen het gevoel dat het de moeite waard betalen voor de extra.

We hebben geen zorgen te maken over malware, bloatware, troep in de installateurs, de complexiteit van het houden van software bijgewerkt, het uitzoeken welk programma betrouwbaar is bij het downloaden van een – we weten dat dit spul al.

Wat was dan het punt van dit artikel? HTG lezers, zoals u zegt, niet de gemiddelde gebruiker. Uw kritiek op de desktop is niet van toepassing op uw publiek.

Maar dit artikel is geïnspireerd op de manier waarop ik zie gemiddelde gebruikers, zoals mijn ouders worstelen met Windows in de echte wereld, probeerde tevergeefs om malware niet te krijgen en krijgen toch besmet, het krijgen van de Ask Werkbalk op hun computer door het installeren van een Java-beveiligingsupdate …

Wat zijn je ouders doen met Java? Zijn ze het spelen van minecraft?

Het is echt niet zo moeilijk te vergrendelen een Windows-systeem. Zet ze op een gastaccount met een AV, automatisch bijwerken van Flash (de enige plug-in kun je niet weg te komen) en Firefox met AdBlock en NoScript. Laat ze zien dat als ze op een site die niet alles wat ze moeten doen werkt is op het kleine pictogram en laat scripts worden uitgevoerd op alleen die site. (Of beter nog, gewoon het opzetten van hun whitelist voor hen.) De browser is nu veilig.

Leer ze ooit verdacht van Nigeriaanse prinsen en nooit bijlagen openen te zijn, tenzij ze de afzender kennen en verwachten ze. Dat is het eigenlijk wel.

En nu heb je ze de basisprincipes van het gebruik van een echte computer op verantwoorde wijze, dat is een waardevolle vaardigheid voor het leven, veel meer dan het leren van de eenmalige app-van-de-week op een apparaat dat hopeloos verouderd in slechts een zal worden onderwezen paar jaar.

Dit is de tack neem ik met mijn eigen familieleden. Ik zette ze met TeamViewer Host en ik op afstand in en laten zien wat ze moeten doen als ze problemen heeft. Ja, in eerste instantie de veelvuldige gesprekken waren vervelend, maar ze hebben geleerd als de tijd is weg op en ik krijg een telefoontje misschien twee of drie keer per jaar nu, als dat. Alleen maar omdat ze je ouders betekent niet dat ze niet in staat om het leren bent. (Tenzij ze gewoon niet willen, in welk geval, fijn, geef ze een Chromebook of een iToy en noemen het een dag. Maar dat mag niet de standaard gedrag. Leg de lat.)

Dit is een grote post op het onderwerp. Het is met name over kinderen die geen computers kunnen gebruiken, maar dit geldt voor iedereen die kan niets buiten een app store meer doen.

http://www.coding2learn.org/blog/2013/07/29/kids-cant-use-computers/

Mobile heeft technische bekwaamheid gedood. We hebben nu alle voeren rond computers die zich voordoen als mobiele telefoons of tablets zijn. De meeste mensen weten niet eens dat hun telefoon als een computer. Het is een apparaat om snel en eenvoudig toegang tot Google te krijgen. Het is een apparaat dat ons in staat stelt om foto’s te nemen en ze te posten op Facebook. Het is een apparaat dat ons in staat stelt om games te spelen en na onze scores op Twitter. Het is een apparaat dat weg vergrendelt het bestandssysteem (of verbergt het van ons). Het is een apparaat dat alleen maakt installatie van apps ontsmet door middel van een gereguleerde app store. Het is een apparaat waarvan hardware kan niet worden verbeterd of vervangen en zal worden achterhaald in een jaar of twee. Het is een apparaat dat is net zo goed een computer voor algemene doeleinden zoals de Fisher Price speelgoed dat ik had toen ik drie was.

Sommige HTG readers zijn inderdaad de gemiddelde gebruiker. We hebben allerlei hier, en er is een reden waarom we ook schrijven standaardfuncties op maat gemaakt voor beginners. Ik heb geschreven berichten over de manier waarop Windows opnieuw installeren, hoe u uw browser bookmarks te synchroniseren, hoe aan de slag met behulp van browser-extensies .. En sommige van mijn standaardfuncties zijn verrassend goed gedaan. Dus je zou versteld staan!

Ik weet niet wat mijn ouders deden met Java, en dat deden ze ook niet. Erger nog, het was verouderd. Ik vertelde hen om het te verwijderen. Nogmaals, de meerderheid van de computers op het web out-of-date versies van Java – er zijn vele mensen met behulp van Windows die niet over de juiste dingen doen.

Mijn ouders zijn slechts een voorbeeld, ik heb vele andere mensen die echt niet moet worden met behulp van het Windows-bureaublad gezien. En ik uiteindelijk te maken met de gevolgen van een veel, veel als ik probeer om problemen te voorkomen.

Een paar jaar geleden werd ik gevraagd om een ​​collega oudere vriend te helpen met haar computer. Ze werd met behulp van een oude versie van Eudora e-mail op haar computer, wilde helpen een back-up lokale kopieën van haar e-mail omdat ze het werd de toegang via POP3, en had problemen met het krijgen van Skype werken als gevolg van problemen met Windows en webcam drivers. Ze is het soort persoon die net een iPad of iets zou moeten krijgen.

Dus ik lijken de enige persoon hier die het eens met het artikel. (Slokken voordat volgende paragraaf)

Dus iedereen gaat op Windows vs. OS X en iOS versus Android hier. Hoe zit het met Windows versus Android in plaats daarvan? Beide zijn open genoeg voor u om rond te sleutelen. Android is open-source, waardoor voor eenvoudiger app ontwikkeling. Android is ook veiliger, alleen zodat standaard Play Store apps en komen zonder root-toegang. En Android draait op mobiele telefoons, tablets, soms zelfs kleine laptops. Deze website zelf is de Samsung Galaxy S4 beoordeeld met een dock aan te sluiten op een monitor als een PC vervanging. Alleen als we konden maken het meer muis-georiënteerd, Android zou een perfecte vervanger OS voor Windows.

Ik ben het met u – sleutelwoord is echter IF. Ik denk gewoon de vergelijking is niet ‘fair’ nog niet. Er is geen andere haalbare OS voor een PC, voor populaire gebruik, anders dan M $ – en hoewel Android wil zijn in de mix, de waarheid is zijn er nog niet. Als een van de software-giganten voelen alsof gooien hun hoed in de arena, en het opbouwen van een besturingssysteem dat gebruikers in staat stelt om alles wat een PC kan doen, maar veiliger en gemakkelijker te gebruiken, met een ingebouwde upgrade module dat ontwikkelaars gewonnen ‘ t bespotten – en op hetzelfde BETAALBAARHEID – ik zou graag om het te zien. Ik ben geen fan boy van M $ – ik net als wat werkt, maar dit argument maakt nooit enige zin voor mij, omdat de prijs zet elke oplossing in zijn eigen categorie.

Windows 8 is een nachtmerrie, puur en simpel. Het verwijderen bloatware is simpel, installeer ik gewoon een Windows OEM nadat ik de hdd verwijderen. Dan laat ik het zijn eigen drivers online te vinden. Ze kunnen de draagbare computers te houden, geef me een desktop elke dag.

En daar ligt het probleem. De meeste mensen kunnen niet Windows opnieuw te installeren, te vinden drivers voor hun pc, of zelfs proberen om bloatware te verwijderen. Ze zijn opgeleid om de webbrowser te openen, typt u in ‘Facebook’ of ‘Hotmail’, en hun werk te doen. Het maakt niet uit om hen als ze met behulp van Windows, Mac, Linux, iOS, Android, webOS, Symbian, MeeGo, Maemo, DOS, Chrome OS, OS / 2, of wat dan ook. Ze willen gewoon het internet, misschien een paar programma’s voor foto’s en spullen.

@jaydotta Touché.

Hmmmm … haalt … niet zeker waarom je met zo veel problemen met Windows. Ik heb geen problemen sinds voordat Windows XP. Misschien is het omdat je een comfortabele MAC gebruiker. In dat geval, het verklaart waarom je gefrustreerd bent. Als een MS Windows-gebruiker, ik kon een soortgelijk artikel over MAC te schrijven.

En voor degenen die kunnen gewoon niet zonder Windows te leven, de oplossing is niet per se een eenvoudige, maar zeker solide en heeft potentieel voor een ondernemende geek. Ik kreeg een 1-jaar-oude laptop de eigenaar had laten vallen. Het toetsenbord was defect en de harde schijf dood was. Het was een low-end machine (ongeveer $ 400), zodat de eigenaar besloot – na niet aan de machine te doen herleven door het installeren van een nieuwe harde schijf – dat het niet de moeite waard en gaf het aan mij. Ik kocht een nieuw toetsenbord voor deze ($ 25), gaf hem $ 50 voor de nieuwe harde schijf, dat is wat hij bracht, en het draait nu Linux Mint briljant snel. Hij vertelde me dat Win7 liep deplorably op het systeem vanaf dag één. De laptop heeft slechts 2 gig RAM, maar ik dacht dat ik WinXP Pro te proberen in VirtualBox op dit systeem. Niet alleen lopen goed, maar dat geldt Office2000 Pro.

Dus, voor de Internet zwaar tillen, ik heb Mint beheren van beveiliging gekregen, en voor degenen Windows apps die je het best in hun eigen omgeving, ik heb XP Pro lopen in een VirtualBox zandbak. Ik redde het hele ding een keer had ik het uitvoeren van de manier waarop ik wilde een ‘apparaat’ zodat als om wat voor reden iets vervelends krijgt door te verknoeien Windows, het is gewoon een kwestie van het herstel van het ‘apparaat’.

Deze oplossing zou ongelooflijk goed werken voor de meeste die willen vasthouden aan XP (voor een aantal redenen) en niet vork over meer geld naar de MS-geld-machine.

Ja inderdaad! Ik heb onlangs beu met Windows (maar niet voor een van de redenen waarom in dit artikel) en veegde mijn dual-boot setup om Bodhi Linux te installeren door zelf. Ik heb Win7 in VirtualBox geïnstalleerd voor die programma’s die het nodig hebben. Het is een geweldige manier om te gaan. Nu kan ik Windows lopen wanneer ik wil Rosetta Stone, Sibelius, Incendia Ex, of Windows Media Player (die ik toch liever iets anders voor mijn muziekbibliotheek) te gebruiken. Ondertussen zijn alle gewone dagelijkse dingen die ik doe in Linux.

Ik denk dat veel mensen zouden dit systeem graag al was het maar iemand om hen te helpen zet het hadden ze. Helaas, het idee van de omschakeling naar Linux is intimiderend voor de meeste mensen omdat ze niet beseffen hoe gemakkelijk het is om nu te gebruiken dagen.

Waarschuwing: “luddite” tirade

Ten eerste, is mijn bericht niet bedoeld om de auteur te richten. Hij is alleen maar, zoals ze zeggen, de boodschapper en slechts Classical Era Spartanen doden de boodschapper (verwijzing naar 300 daar).

Eerlijk gezegd, MS moet stoppen met proberen te zijn zoals andere bedrijven. Hun software is zo universeel vanwege hun open relatief platform aanpak; enigszins vergelijkbaar met hoe Android is universeel voor mobile computing. Misschien heb ik eigenlijk genieten van de complexiteit van de Windows-ervaring, die iemand van jullie te zeggen?

Trouwens, ik ben moe van al de “vader weet het beste” BS deze grote tech bedrijven proberen te dringen op ons op alle uren. Net terug uit en laat ik gebruik mijn computer zoals ik dat wil. Als ik wil een programma downloaden van de grote, slechte, oh zo gevaarlijk en niet zo schattig internet buiten uw prachtige ommuurde tuin app dan kunt u respect voor mijn beslissing en laat me doen.

Een ander ding dat ik sterk gekant tegen is deze trend naar gecentraliseerde distributie. Wie zegt dat het het beste is voor de ontwikkelaars? Alles wat ik zie is een derde partij tussenpersoon met zijn hand uit te vragen voor een tot nadenken stemmende percentage van uw winst net, zodat u uw programma kan verkopen aan de gebruikers van wat oorspronkelijk een open platform. Tuurlijk, kan de software worden het bereiken van een groter publiek en dat kan wenselijk zijn voor sommige ontwikkelaars, maar het moet niet worden opgedrongen aan iedereen. Nogmaals, de keuze is de sleutel hier.

En wat is er met deze onzin over hoe geweldig auto (stiekem) updates zijn? Misschien wil ik niet Windows 8, heeft die ooit heeft plaatsgevonden om een ​​aantal van jullie? Ik zal zeggen voor de goede orde, dat ik weerstaan ​​(met een passie), automatische updates. Ik heb ze uitgeschakeld voor alles of stel om gewoon te controleren en aan te melden. Waarom zo veel software bedrijven proberen om hun visie op hoe zij denken dat er iets zou moeten zijn op mij te dwingen?

Als het Windows-bureaublad gaat de weg van de dodo Ik zal zeggen audio naar MS helemaal. Zo ziek van deze know-it-all in hoge plaatsen (nogmaals, niet de auteur van het artikel – ik spreek in het algemeen hier) ons te vertellen hoe te denken en wat te doen.

Sommige HTG readers zijn inderdaad de gemiddelde gebruiker.

“Sommige HTG lezers zijn inderdaad de gemiddelde gebruiker.” Ik ben een. Geen expert. Lees om te leren. Als ik niet al de info heb ik ben gewoon onwetend, Bedankt en ga alsjeblieft.

Case in point: Vergelijk een $ 200 Windows netbook tot een $ 200 Chromebook, beide gemaakt door dezelfde pc-fabrikant. De netbook zal worden gevuld met bloatware totdat het verstikt. De Chromebook zal no-fabrikant toegevoegd bloatware hebben. Google is duidelijk het maken van de PC OEM’s zich gedragen op een manier die Microsoft niet.

Behalve dat is niet altijd het geval. Ik heb 2 HP netbooks gekocht, en geen van hen kwam geladen met bloatware. Ik denk dat beide had de vooraf geïnstalleerde Office stomp en een aantal virusbescherming, maar dat was het zo’n beetje.

Ik ben het eens met bijna alles behalve één ding. Toen besloot om een ​​antwoord te maken en lees de commentaren. En was teleurgesteld op zijn zachtst gezegd. Laat ik eerst staat dat je me kunt overwegen een lange tijd Windows ‘fanboy’. Ik hield van de mate van controle en macht die u op het besturingssysteem gehad. Dat is echt andere besturingssystemen niet toe. Het is echt een power user omgeving geweest.

Het ding dat ik het niet eens met en laat me parafraseren: “. Geek’s geen zorgen te maken over de juiste beveiliging en functionaliteit die andere besturingssystemen te bieden” Then to add insult to injury after reading the comments the consensus seems to be “lol windows is easy, only dummies couldn’t use it.” I use to think that was just a ‘Geek’ or ‘Elitist’ mentality. But you see this almost every where. In every one’s specialty pretty much no matter the subject or field. Where they think they are above someone else. Or because someone uses a different method of approaching something. Because they have a different opinion. That instantly makes them think that the other person is inferior to them. That’s how huge their ego is. No logical reason behind why you labeled them as inferior. Barely any thought process is put into it. And you go into this auto-pilot mode. It seems to be a trait that naturally happens in all humans.

The average user doesn’t have to worry about windows as much as a geek. And not the other way around Why? As a result of having this extra knowledge and the more knowledge you have. The more worry that piles on. An average user is not gonna worry about drivers, an average user doesn’t care if they have 20 different programs loading up on windows startup, they don’t care about updating software or having the latest version of something. For the added benefit of having better stability, better performance, new features, or more security. An average user doesn’t care if his computer is secure. An average user doesn’t care about the hardware in their computer, an average user doesn’t care about the temperature of his hardware components, an average user doesn’t care nor notice the huge differences in performance by upgrading a graphics card, or overclocking their hardware, or disabling / uninstalling start up programs.

They do not care because they don’t know what to look for. They do not care because they don’t have this knowledge. They do not care because as long as something works no matter how half assed or how broken it is. As long as they can complete their task in the end they don’t care. It isn’t until it completely stops working they do care and us ‘Geeks’ have to take care of it. The only time they worry is when shit hits the fan but after we fix it the worry goes away. Until shit hit’s the fan again.

As geek’s we are constantly worrying whether we consciously realize it or not. It’s their it’s just we’ve become so accustomed to it. That it rarely registers in our conscious. Any ways I’m getting way too psychological. I actually completely wanna get off that. And actually discuss some very good points Chris brought up.

I really hate to do this but it’s my best example. Think of a console. What do you have to do to start playing the game? You inset the DVD into the drive and it magically loads and works flawlessly. I’m not saying problems are not going to occur on a console. It’s just much less likely and the fixes you do have to implement are going to be relatively simple to do. Compared to a windows environment. Me personally I would never touch a console. It’s great for when you have people over and you don’t want to bore them to death because only one person can play at a time. The wii is good for those cases if you’re wanting to play something a little more serious I would prefer to blow my money on a secondary computer for people to play the same game with me. Considering I already have two computers I wouldn’t really be blowing any money because it’s already their.

Now another example do you want to uninstall some software that you no longer use or don’t want? With a Linux or Mac, or any other operating system it’s as simple as uninstalling it. And you can easily install it again later without running into any problems. All the drivers are there you get streamlined updates to those drivers and any software including the OS all for free. Now on windows? Expect to be dealing with the ancient crummy implementation of the registry. Where instructions from the operating system and software can communicate. It’s all dependent upon the programmer of the software to take care of that as windows does not do it. So if you go to uninstall an old piece of software and update to a newer version. If those registry items are not taken out and you install new ones over that. You’re likely going to be facing problems in a variety of different forms. Not to mention the left over files and folders on your hard drive. Which is not as harmful as leaving behind registry entries. But can still cause problems depending on the software and how different it is.

Drivers thankfully have come along ways. But I still wouldn’t trust them to completely remove everything. Or to do it right every time on every configuration. Then you have driver cleaners that can do a fairly decent job. Yet there’s still things that it misses. No matter what a third party software is NOT going to be your solution. Waarom? Because it’s an impossible task to look in the history of the operating system and effectively see what exactly was modified or added. Instead they hardcode it to look at certain locations on the hard drive. The good one’s actually use specific keywords to search the drive afterwards to identify everything it didn’t pick up. Yet even then you can still leave stuff behind. Whether that data is hidden by the operating system / user. Whether that program has access to ‘peak’ much less remove that data.

The only true software that is going to effectively remove the ‘bread crumbs’ is the operating system it self. As it is the only one that can recall what it modified or added. It is the ONE that did those modifications in the first place. The problem is Windows doesn’t really seem to care. It’ll add anything but it will not remove anything. It is essentially a dumb operating system. Or rather I should say that certain component is dumb. There are a lot of things that are broken about Windows in that respect at managing it self. In fact I don’t know if Windows manages anything in that regard. I think it is also user driven. Now in recent versions of Windows you have stuff like scheduled tasks that are automatically ON by default. It’s really a temporary and lazy implementation. And not everything is implemented this way. Especially the registry. And cleaning up of leftover junk.

So there are things Windows does really well and some things it does really bad. Overall I would consider it a dumb operating system now is it dumb because it gives all the power to the user? Or dumb because no one at Microsoft cared for it to be smart.

Can you still have the freedom of Windows OS desktop and the intelligence of a Mac OS desktop? Do you have to sacrifice one for the other? I don’t think you do. I think it’s entirely possible to give the user control of the operating system and manage it self in an intelligent way at the same time.

Linux in my opinion I think does a great job of balancing that problem. Who knows maybe SteamOS will pickup and other large companies will start to look at Linux as an alternative solution instead of Windows being the only solution. When that happens you will truly start to see the power and advantages that Linux has over any OS in the market. We seen what Google did with Android and how it impacted linux. Now I can’t wait as a gamer to see what SteamOS brings to the table in a few years time. Really I think this will affect more than just gaming for linux I think this will push the entire Linux OS forward.

Yeah, Windows has become so complex with all its configuration stuff etc. that’s NOT in simple files that businesses like InstallAware and InstallShield are thriving, helping developers build their installation disks because the OS’s requirements are so complex that nobody can make a simple install without using an install builder. Wikipedia’s got a giant list of 30 different companies making install programs! Not only that, but now backup and recovery of a machine is far more complicated than just having an archive of what’s on the disk. I think these are some of the reasons that so many people are preferring cloud-based apps, even though they tend to be slower. PCs and hard drives fail a lot (ask me how I know sigh) and recovery from a failure that requires you find the install DVD for every damn program you have is a total nightmare.

The highest temperature recorded in North America was 134 degrees Fahrenheit (56.7 degrees Celsius), on July 10 1913, at the aptly named Furnace Creek Ranch in Death Valley, California.