aanpassen van de vijf windows map templates

Ben je bijzonder bent over de manier waarop Windows Explorer presenteert de inhoud van elke map? Hier laten we u zien hoe om te profiteren van Explorer ingebouwde templates, die vermindert de tijd die het kost om aanpassingen te doen.

Opmerking: De technieken die in dit artikel is van toepassing op Windows XP, Vista en Windows 7.

Bij het openen van een map voor het eerst in Windows Verkenner, worden we gepresenteerd met een standaard standaard weergave van de bestanden en mappen in die map.

Het kan zijn dat de producten worden gepresenteerd zijn prima, maar aan de andere kant kunnen we de weergave aan te passen. De aspecten ervan dat we kunnen aanpassen, zijn de volgende

Gelukkig, Windows biedt ons een snelkoppeling. instellingen Een bepaalde map kan worden gebruikt als een “template” voor andere soortgelijke mappen. In feite kunnen we maximaal vijf afzonderlijke sets van presentatiemap configuraties. Zodra we de instellingen voor een bepaalde sjabloon op te slaan, kan die sjabloon vervolgens worden toegepast op andere mappen.

Pas Uw eerste map

We beginnen met het opzetten van de eerste van onze templates – de standaard. Zodra we dit sjabloon te maken en toe te passen, zal de overgrote meerderheid van de mappen in ons bestand te veranderen om het te evenaren, dus het is belangrijk dat we stel het zeer zorgvuldig. De eerste stap bij het maken en toepassen van de mal is een map past met de instellingen die de rest hebben.

Kies een map die typisch is voor de mappen die u wilt deze standaard template te hebben. Selecteer in Windows Verkenner. Om ervoor te zorgen dat het een geschikte kandidaat met de rechtermuisknop op de naam van de map en kies Eigenschappen, ga dan naar het tabblad Aanpassen. Zorg ervoor dat deze map is gemarkeerd als Algemeen Items. Als het niet, ofwel kiezen voor een andere map of selecteer General items uit de lijst.

Klik op OK. Nu zijn we klaar om onze eerste folder aan te passen.

Het veranderen van de manier waarop men enkele map wordt gepresenteerd is eenvoudig. We beginnen met de map-display type. Klik op de Verander uw weergave knop in de rechterbovenhoek van elk venster Verkenner.

Elke keer dat u op de knop van de map view cycli naar de volgende soort uitzicht. Als alternatief kunt u de kleine pijl-omlaag klikt naast de knop om alle types het scherm in een keer te zien, en kies degene die je wilt.

Klik op de weergave die u wilt, of sleep de schuifregelaar naast degene die je wilt.

Als u Details hebt gekozen, dan is het volgende wat je kunt wensen om te veranderen is welke kolommen worden weergegeven, en de volgorde van deze. Om te kiezen welke kolommen worden weergegeven, gewoon met de rechtermuisknop op een kolomkop. Een lijst van de kolommen momenteel verschijnt.

vinkt u gewoon een column als je het niet wilt weergegeven, en controleer de kolommen die u wilt weergeven. Als je wat informatie weergegeven over uw bestanden die hier niet wordt vermeld, wilt, dan klikt u op de toets Meer … voor een volledige lijst van bestandskenmerken.

Er is veel van hen!

Als u de volgorde van de kolommen die momenteel worden weergegeven te wijzigen, klikt u op een kolomkop en sleep deze naar de plaats waar je denkt dat het zou moeten zijn. Om de breedte van een kolom wilt wijzigen, klikt u op de lijn die de rechterrand van de kolom vertegenwoordigt en sleep deze naar links of rechts.

Om te sorteren op een kolom, klikt u één keer op die kolom. Om de sort-order te keren, klikt u op die dezelfde kolom opnieuw.

Om de groeperingen van de bestanden in de map wilt wijzigen, klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van de map, selecteer Group door, en selecteer de juiste kolom.

Solliciteer Dit Standaardsjabloon op alle soortgelijke mappen

Zodra u de map precies zoals u het wilt, we nu gebruik maken van deze map als onze standaard template voor het grootste deel van de mappen in ons bestandssysteem. Om dit te doen, zorg ervoor dat je nog steeds in de map die u zojuist aangepast, en vervolgens in het menu Organiseren in Explorer, klik op Map en zoekopties.

Vervolgens selecteert u het tabblad Weergave en klik op de knop Toepassen op Mappen.

Nadat u op OK hebt geklikt, bezoek brengen aan enkele van de andere mappen in uw bestandssysteem. Je moet zien dat de meeste hebben genomen op deze nieuwe instellingen.

Wat we net hebben gedaan, in feite is dat we hebben de Algemene Items sjabloon aangepast. Dit is een van de vijf sjablonen die Windows Verkenner gebruikt om de inhoud van de map weer te geven. De vijf templates worden genoemd (in Windows 7)

Wanneer een map wordt geopend, Windows Explorer onderzoekt de inhoud om te zien of het automatisch kan bepalen in welke map sjabloon te gebruiken om de inhoud van de map weer te geven. Als het niet duidelijk dat de inhoud van de map valt in een van de laatste vier templates, dan is Windows Verkenner kiest de Algemene Items template. Dat is waarom de meeste van de mappen in het bestandssysteem worden weergegeven met behulp van de Algemene Items template.

Het veranderen van de andere vier Templates

Wilt u de andere vier templates aan te passen, het proces is zeer vergelijkbaar met wat we net hebben gedaan. Als je wilde de “Music” template veranderen, bijvoorbeeld, zou de stappen als volgt

Een vijfde stap zou zijn: Als u een map die muziek items bevat, maar wordt niet automatisch weergegeven met de Music sjabloon te openen, u handmatig de Muziek sjabloon voor die map te kiezen.

Selecteer eerst een map die muziek items bevat. Het zal waarschijnlijk worden weergegeven met de bestaande Music template

Vervolgens zorgen dat het gebruik maakt van de Music template. Als het niet, dan met de hand de Music sjabloon te selecteren.

Next, pas de map om uw persoonlijke voorkeuren (hier hebben we een paar columns toegevoegd en gesorteerd op artiest).

Nu kunnen we deze visie naar onze muziek template. Kies Organiseren, vervolgens op het tabblad Weergave en klik op Toepassen op knop Mappen.

Noot: De enige mappen die deze instellingen zullen erven zijn degenen die momenteel (of binnenkort) met behulp van de Music template.

Nu, als u een map met muziek items bevat en u wilt dat al deze instellingen erven, vervolgens met de rechtermuisknop op de naam van de map, kies Eigenschappen, en selecteer dat deze map de Music sjabloon moet gebruiken. U kunt ook cehck het Kader Ook dit sjabloon van toepassing op alle submappen als u zelf wilt nog meer tijd te besparen met alle sub-mappen.

Conclusie

Het is leuk om te kunnen opzetten van sjablonen voor uw folder uitzicht als dit. Het is een schande dat Microsoft het concept niet alleen een beetje verder heeft genomen en kun je zo veel templates maken als u wilt.

Ik heb net gemigreerd van Windows XP naar Windows 7 en ik haatte hoe ik soms de instellingen van een map zou veranderen en terug te keren om te zien dat Windows 7 het was teruggekeerd naar zijn oude (standaard) te bekijken. Bedankt voor de gemakkelijk te volgen instructies. Hopelijk mijn mappen zal nu blijven zoals ik wil.

kun je ze verwijderen? Ik haat ze allemaal (met uitzondering van de algemene items, natuurlijk)

Ik hoopte dat dit zou een ergernis die ik heb met Windows 7 explorer en de desktop op te lossen. Mijn probleem is dat ik wil het systeem bestanden weer te geven, maar ik wil niet dat de desktop.ini bestand om te laten zien op het bureaublad. In XP kan ik de checkbox verwijderen voor het verbergen beschermde bestanden van het besturingssysteem en de desktop.ini bestand wordt nog steeds niet weergegeven op het bureaublad. . Maar ik heb niet in staat om erachter te komen hoe de verborgen beschermde OS-bestanden weer te geven zonder de desktop.ini bestanden zien geweest, ik heb ook gemerkt dat in Windows 7 explorer dat als je probeert naar rechts klikken om de map c aanpassen: \ Users \ gebruikersnaam \ Links \ Desktop aanpassen is niet beschikbaar als optie;. het even welke ideeën?

Wat zou werkelijk nuttig is in staat alle mappen gebruikt men bovenaan de lijst in explorer hebben,. Kan men de mappen nummeren maar dit is eerder beperkt.

Ik ben niet in staat om deze aanpassing te voltooien, omdat sommige van deze opties niet worden weergegeven in mijn xp versie van Windows Verkenner. Net als de “algemene” optie, of de optie ‘organiseren’. Of op zijn minst ik kon ze niet vinden;. Bedankt voor al het goede werk maar, beste hulp website te gaan.

Is er een manier om ramen maken 7-tags herkennen in flac-bestanden?

Behalve dat het niet voor verwisselbare media werkt. Bijvoorbeeld, wanneer ik een data-cd te openen, krijg ik altijd de details te bekijken in een map. Ik kan de hele nacht door te brengen ze in te stellen Bekijk lijst, dan klikken op “Toepassen op alle mappen” -en dat maakt geen enkel verschil.

Dank u heeeeeel veel voor het posten van deze instructies! Ik kan eindelijk zien mijn muziekmappen de manier waarop ik wil om ze te zien. Omdat WMP organiseert op basis van “Album Artist,” (in tegenstelling tot “Meewerkende Artiesten”) Het heeft geen zin dat deze kolom niet zou worden opgenomen in de standaard template voor Muziek mappen. Vooral omdat dit gebied is vaak leeg in veel gedownloade mp3-bestanden.

XP Pro SP3 niet het uitgeven van een van de 7 sjablonen kunt

zodra je druk op de “Toepassen op alle mappen” knop, dat is precies wat er gebeurt … en dat was zeker niet wat ik wilde na al brachten enkele uren handmatig aanpassen van tientallen mappen …

Zeer behulpzaam – Mijn onvermogen om Windows 7 mapweergaven aan te passen is het maken me gek – het klinkt in deze trant geeft me het hulpmiddel dat ik moet instellen map ziet de manier waarop ik wil dat ze. Bedankt.

Net als “geërgerd” hierboven, ik wil niet dat mijn aangepaste mapinstellingen gelden moeten worden toegepast op mijn hele bestandssysteem. Ik opnieuw lees het artikel meer dan één keer te zien of er een disclaimer voor XP SP3 of andere verklaring voor het feit dat mijn knop Toepassen leest “Op alle mappen toepassen” was. niet “Toepassen op Mappen” zoals in de screenshot. Dat had veel slechte ervaringen in het verleden met vertrouwen schrijvers van blogs en dergelijke voor, heb ik besloten om niet op die gelden voor alle mappen en in plaats daarvan kwam hier nog een keer terug. En zien wat “Geërgerd” schreef, ik ben blij dat ik dat gedaan heb.

Ik hoop dat de auteur zijn benenwerk nu doen (whi9ch moeten eerder gedaan) en deze uitzondering te verifiëren en bewerken de post om niet mensen met een slechte informatie te misleiden.

Dank je.

Eindelijk I dont hebben om de instelling in elk venster te wijzigen.

PJ

bedankt voor de uitleg, heb ik nooit begrepen wat Windows bedoeld met “maptypen”, nooit denken dat betekende folder inhoud! Maar hoe kan ik laten zien systeembestanden alleen in de partitie met Windows in, en verliest de verwijzingen naar “desktop.ini” en andere irrelevante in de andere stations? -Onroerend Windows voor “Windows” en “program files” niet tabbladen, en de wortel heeft geen passende woning dialoog op alle?

dat moet “aanpassen” tabs zijn geweest

Deze oplossing werkt alleen partialy, toen ik mappen uit Wuze het hen opent in gebreke staat maakt niet uit wat ik doe openen.

oh mijn god dit (* & ^ $$ %% mapweergave fout in Windows 7, ik dont hebben een toepassing op mappen button Ik kan alleen van toepassing op alle mappen … jankt, ik haat windows 7..this map kwestie maakt het gewoon onmogelijk dat elke keer als ik iets wat ik moet OPNIEUW herhaaldelijk openen veranderen zijn mening ..; tweak reg bewerken tweak..no matter..it altijd is messed up

Je bent mijn held!! Yay! Heel erg bedankt!!

Dit artikel is voor absolute, Rockbottom newbies. Op veel punten lijkt het alsof geschreven voor geestelijke retards – explainign de hand liggende dingen die enkele seconden moet nemen, de auteur slokt & slokt ot geen einde over triviale stappen, maar het is niet de reden waarom ik dit bericht.. reden is, dit niet werkt. Als u anythign meer dan een eenvoudige gebruiker, dwz bent als je een poweruser met duizenden folders bent w / een verscheidenheid aan fileTypes, uw Bekeken zal niet gedacht worden;. Dit is een bekend idiotuic “feature” toegevoegd (?) Vista in tegenstelling tot WinXP afhandeling van fodler Views perfectioneren, en het is slechts licht in Win7 vastgesteld;. de echte oplossing is in Registry, maar aangezien de meeste lezers van deze website zijn niet zo “ontwikkeld” ik laat het aan zichzelf te ontdekken dat de fix uiteengezet in artikel werkt niet – voor een complex FolderTree.

Werkt prachtig (zolang je je standaard (s) / template (s) op een zo hoog mogelijk niveau te kiezen). Veel dank. Ik ben er helemaal voor te eenvoudige uitleg wanneer ze werken.

De Olympische Spelen van 2012 waren de eerste Olympische Spelen waar elk deelnemend land gestuurd ten minste één vrouwelijke atleet.