add sticky notes op uw bureaublad met “een notitie”

Willen een onopvallende manier om sticky notes op uw bureaublad te houden? Dan is “A Note” zou wel eens het programma dat u naar op zoek zijn.

Beginnen

Installatie voor “A Note” is snel en eenvoudig. Nadat u de installatie hebt voltooid u zal worden gepresenteerd met het volgende bericht venster. U kunt ervoor kiezen om synchronisatie in te schakelen voor uw notities, indien gewenst (klik op “Yes”) … voor ons voorbeeld kozen we ervoor om alles lokaal opgeslagen op ons systeem te houden (klik op “Nee”).

Nadat u uw keuze met betrekking tot synchronisatie hebben gemaakt zult u uw eerste lege notitie te zien. Let op de minimale werkbalk beschikbaar op dit moment …

Een opmerking in actie

Als je eenmaal hebt gesorteerd door de opties en zet de voorkeuren aan uw behoeften, gewoon gebruik maken van de “Right Click Menu” voor de “System Tray Icon” om nieuwe notities uw huidige degenen toe te voegen of te beheren.

Hier kan je drie noten zien op onze desktop … de afzonderlijke noten kan worden genoemd en de werkbalk uitgebreid met extra opdrachten.

Opmerking: Afbeeldingen kunnen niet worden toegevoegd aan deze toelichting.

Dit is hoe ze eruit zien wanneer “geminimaliseerd” … klaar als je ze nodig hebt, maar zeker niet uit de weg op hetzelfde moment.

Dit is de “Right Click Menu” voor de toelichting.

Dit is de waarschuwing die u ziet wanneer u een notitie wilt verwijderen. “A Note” heeft de gave, zodat u per ongeluk verwijderde notities op te halen (tenzij de functie is in de opties is uitgeschakeld).

opties

De opties voor “A Note” zijn onderverdeeld in “micro categorieën” om u te helpen snel te focussen op de juiste categorie die je wil wijzigen. Stel standaard titels, in- / uitschakelen verwijderen waarschuwingen, en versie activeren / deactiveren te controleren in de “General Area”.

Ga met een gerandomiseerde of gespecificeerde nota kleurenschema met of zonder grenzen in de “Looks Area”.

Kies de gewenste gedrag voor uw notities in de “Behaviour Area”.

Selecteer de exacte gebied van het scherm voor nieuwe noten te verschijnen en de gewenste breedte in de “Nieuwe notitie Area”.

Geef het lettertype en de grootte / stijl die u wilt gebruiken in uw notities in de “Font Area”.

Activeer / het alarm instellingen te schakelen en kies het alarm geluidsbestand voor notities in de “Alarm Area”.

Stel uw database en server instellingen (indien gewenst) in de “Database Server en gebieden”.

Stel het niveau van transparantie dat u wilt gebruiken in de “Transparency Area”. Hoewel het zegt voor Windows 2000 of XP alleen waren we in staat om de transparantie functie te gebruiken zonder problemen op onze Vista-systeem.

Basisfuncties hotkey commando’s in de “Hot Key Area”.

Geef de hoeveelheid verwijderde notities in de “Prullenbak Area” moeten worden bewaard. Het wordt aanbevolen om de standaard instelling laten zoals is als u zich zorgen over eventuele toevallige (of betreurd) schrappingen zijn.

Toevoegen of verwijderen commando’s van de “Notes Toolbar” op uw nota’s in de “Toolbar Area”. U kunt ook een specifieke volgorde voor de commando’s te verschijnen in op basis van uw specifieke behoeften in te stellen.

Let op: “beneden naar boven” = “Links naar rechts”

Stel de standaardtaal in de “taalgebied”.

Kies het bijzonder Charset die je nodig hebt in de “Charset Area”.

Conclusie

“A Note” is misschien niet de meest glamoureuze zoek sticky notes programma beschikbaar zijn, maar het is zeker in staat om de klus te klaren en het krijgen van het goed gedaan.

Links

Download A Note (versie 4.2.1) – (SourceForge Homepage)

Van de auteur “A Note is defect. Niet meer gebruiken! Het zal meer kwaad dan goed doen. Uw notities kan gewoon verdwijnen.

Als u twee monitors lijkt de nota’s kan niet worden verplaatst naar de secundaire monitor (althans bij mij), dat is jammer, want dat is de beste plaats om ze op te slaan.

Ik vond dat als je uit docking schakelen in de opties, kunt u notities over naar een andere monitor verplaatsen. De vangst is dat het gedrag van deze notes veranderingen enigszins onstabiel zijn. Het typen verse spullen in een notitie op uw secundaire monitor zal vaak sturen het briefje terug naar uw eerste monitor. Ik heb opgegeven op het proberen om ’em op mijn secundaire houden.

Dit is wat ik zocht. Dank je.

@Lee: Je hebt gelijk, het wordt behoorlijk onstabiel. Maar ik denk dat ik kan ermee leven.

Gewoon een opmerking dat Windows 7 (alle versies) omvat Sticky Notes die 100% stabiel en vereisen geen configuratie te installeren en te gebruiken.

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/features/sticky-notes.aspx

Jij ook bedankt!:)

Hoe de stok notitie op te slaan?

@yanz – U hoeft geen zorgen te maken over een functie Save omdat de tekst die u invoert wordt gehouden in de nota in een ‘auto-save’ mode totdat u het verwijdert. ^ _ ^

Als u niet wilt al je notities over te dragen aan een andere computer (een nieuwe laptop bijvoorbeeld), dan kunt u uw notities exporteren als A.XML file voor het importeren in het programma elders. Als je met deze optie zal het allemaal van de noten die je hebt exporteren … je kunt niet kiezen slechts twee noten van de zeven bijvoorbeeld.

Pros – alle bovengenoemde

Nadelen – kunnen font color in de voorkeuren niet veranderen, je moet het voor elke afzonderlijke noot te veranderen. Heel irritant.

“Stickies” is een andere software die werkt net zo goed! Geef ti een zoekopdracht, het is gratis, heeft een speciaal forum, en om tijd wordt bijgewerkt van tijd, ook! Alsohas een nuttig alarm en knipperende functie!

Regenbogen zijn rond, maar tenzij je in een vliegtuig die direct neer op het, zult u alleen in staat zijn om een ​​gedeeltelijke boog van de totale regenboog te zien.