add windows AeroSnap feature 7’s naar Vista en XP

Gebruikt u Windows Vista of XP en willen dat Windows 7 AeroSnap goedheid op uw eigen systeem? Kom dan als we kijken naar AeroSnap voor Windows Vista en XP.

Opmerking: Requires.NET Framework 2.0 of hoger (link onderaan artikel).

Opstelling

Wat doet AeroSnap denk je zou kunnen vragen … hier is een citaat rechtstreeks vanaf de website

“AeroSnap is een eenvoudige maar krachtige toepassing die u toelaat om het formaat, het regelen of het maximaliseren van uw desktop ramen met enkel drag’n’drop. Sleep een venster naar een kant van uw bureaublad om het los te breken of sleep het naar de top te maximaliseren. Als je het sleept terug naar de laatste positie, zal het laatste venster op maat worden hersteld. ”

Zodra je klaar bent met het installeren van AeroSnap en begon het voor de eerste keer het enige punt dat zichtbaar zal zijn, is de “System Tray Icon”. Voordat je verder gaat moet je even de tijd om te bekijken en maak de gewenste aanpassingen op het “Opties” te nemen.

Opmerking: AeroSnap werkt met meerdere monitoren.

Misschien wilt u AeroSnap start te hebben met Windows elke keer maar de echt mooie omgeving om hier in staat is de “Snap Preview”. Als u gebruik maakt AeroSnap op Vista en hebben Aero ingeschakeld zal dit heel mooi zijn.

Het tweede deel kan van belang zijn voor degenen die graag de sneltoets functie in te schakelen. Eén punt vermeldenswaard over dit scherm is dat het hoogste aantal pixels van de rand van het scherm die je AeroSnap kunt instellen voor is 20 pixels.

AeroSnap in actie

AeroSnap is zeer eenvoudig te gebruiken … gewoon de top van een app-venster en sleep het naar links, rechts, of de bovenkant van het scherm. Aangezien we deze geïnstalleerd op Windows Vista hebben we zeker de “Snap Preview” in te schakelen in de “Opties”. We zijn begonnen met onze Firefox 3.7 te slepen naar links … zodra we dicht bij de rand van het scherm kun je zien dat de linkerhelft van het scherm tijdelijk ‘in de schaduw boven “.

Opmerking: De “Snap Preview” verschijnt op de links en rechts bewegingen, maar niet de top beweging.

Het vrijgeven van Firefox beet hem direct aan op de “gearceerde meer dan” een deel van het scherm. Het grote ding over AeroSnap is dat het heel gemakkelijk om de app-venster terug te keren voormalige maat … alles wat je hoeft te doen is gewoon op en pak het bovenste gedeelte van de app-venster.

Het verplaatsen van Firefox naar de bovenkant van ons scherm en …

Het klikt snel in het scherm vullen. Een ding dat we hebben gemerkt is dat het raam niet heeft “maximaliseren”, aldus de functie voor de knop in de rechterbovenhoek.

Slepen in de richting van nu de rechterkant …

En snap! Verscholen in allemaal leuk en netjes … U kunt de app ramen aan de taakbalk te minimaliseren en ze zullen terugkeren naar hun vorige “snap gebied” wanneer again “gemaximaliseerd”.

Conclusie

Als u altijd al wilde naar Windows 7’s AeroSnap goedheid toe te voegen aan uw Vista en XP-systemen dan moet u zeker deze app te proberen. AeroSnap is zeer eenvoudig in te stellen en te bedienen …

Links

Download AeroSnap voor Windows Vista en XP

Download the.NET Framework

Vijf dagen geleden, deze site beoordeeld Aqua Snap. Speciale voorkeur voor een van beide? Het lijkt erop dat Aero Snap doet voorvertoning niet op XP, terwijl Aqua Snap doet (?)

Is de Aero huid op je screen shots van Aero snap BindowWlinds of Ullx thema

Geweldig!

@dandy – De voorkeur zou gebaseerd zijn op wat extra functies die je zocht. Als u op zoek bent naar meerdere extra functies dan zou AquaSnap waarschijnlijk de betere pasvorm zijn. Maar als je wil of op zoek naar de AeroSnap functie alleen dan AeroSnap zou een betere keuze zijn. Hoe dan ook heb je de mogelijkheid om degene die het beste past bij uw behoeften te kiezen … en het hebben van opties is altijd een groot ding. ^ __ ^

@andrew Neave – De Aero style getoond in de screenshots is het Teal Aero Glass kleur op mijn Vista-systeem. Zoals voor Firefox 3.7 de nightly build hier getoonde het heeft een hoog gehalte aan Aero Glass gebruikersinterface ingebouwde standaard. ^ __ ^

Aqua snap heeft meer opties en gebruikt minder ram.

Ik geloof AquaSnap is beter dan dit en zorgen voor meer maatwerk …

Nog beter, probeer PowerResizer. Het geeft boven, links, rechts en onder handomdraai!

@BOB TAYLOR: Ik heb geprobeerd veel andere “aero Snap” programma’s met geen geluk, maar PowerResizer werkt perfect! Nu is het niet zo pijnlijk dat ik moest downgraden van Windows 7 naar Windows XP THANKS 🙂

Dit lijkt niet te werken op Chrome browsers?

De slang term “dronken”, verwijzend naar iemand die zo zeer dronken, is afgeleid van de term “vlek” zoals in “om te genieten van vloeistof.”