android trojan gevonden in het wild

Een geavanceerde Trojan is verschenen in het wild op Android-apparaten. Als u vaak te laden 3rd party off-market apps van minder dan zonnig bronnen, is het misschien een goed moment om armor-up van uw Android.

Gebruikers die alleen uit de Marketplace te downloaden beetje bezorgd over, verschenen de infecties bij Android-apparaten waar de gebruiker van derden apps van minder dan betrouwbare bronnen had geladen (Chinese Android-app sites, bijvoorbeeld) te zijn. Niettemin is het de moeite waard het te weten. Als je leeft op de rand met je Android-downloads wilt u misschien een kopie van één van de beschikbare Android antivirus-applicaties te grijpen en geef uw telefoon een scan nu en dan. Lookout Mobile Security en AVG allebei Android antivirus-pakketten. Nogmaals, echter, willen we benadrukken dat voor de gemiddelde gebruiker, die alleen downloads van de Marketplace is het een externe dreiging. Lees meer door een bezoek aan de onderstaande link.

Security Alert: Geinimi, Sophisticated nieuwe Android Trojan gevonden in Wild [Lookout Mobile Security]

Precies hetzelfde als een PC / Mac, alleen te downloaden van betrouwbare bronnen en het gebruik van een antivirus. Ik heb een Android-telefoon, absoluut fantastisch en nooit iets dat niet door Google wordt herkend als een geaccepteerd app uit de markt te installeren. Het oude gezegde, spelen met vuur, mijn mening is android moeten worden uitgerust met een antivirus-standaard, net als een PC.

De enige app die ik heb gesideload was TeamViewer, en ik ben op AT & T met een voorraad Samsung Captivate. Het was een heel gedoe omdat AT & T schakelt sideloading standaard op hun Android-telefoon. Dat was waarschijnlijk een eenmalige zaak voor mij. Tenzij er een andere app die ik helemaal gek en wil op mijn telefoon te hebben, zou ik waarschijnlijk niet opnieuw sideloaden voor een lange tijd.

Hoe kan scannen van een iPod touch om te zien of schoon te maken van het hebben van een virus

Acroniemen worden uitgesproken, zoals woorden (zoals NASA), terwijl initialisms worden uitgesproken door het peilen van hun verschillende letter geluiden (zoals CIA).