arthur c. Clarke beschrijven de toekomst internet in 1974 [video]

Arthur C. Clarke-futurist en Sci-Fi writer-in gesprek met een verslaggever van de Australian Broadcasting Network over de toekomst van de computer en het internet in deze 1974 interview.

Het is duidelijk dat hij had een vrij goede greep op de richting informatietechnologie en netwerken zou gaan maken we er zeker gebruik van computers grotendeels in de mode die hij beschrijft.

[Via Neatorama]

By the way … deze man dacht eerst (!) Van de satelliet en gepubliceerd dat idee in een tijdschrift in 1945. Het was niet alleen een verhaal alleen, hij deed al de wiskunde, en had vergelijkingen laat zien hoe een geostationaire satelliet zou kunnen bestaan. In 1957 stuurde Rusland de satelliet Spoetnik in een baan ..

… .en, Hij ontving ook “American Bandstand” van 1956 tot aan zijn laatste seizoen in 1989 …;. … Uhhh? nee, mijn fout, dat was Dick Clark.

Al dat en ik zou het geluk om te voorspellen welke kleur ondergoed ik ga morgen dragen.

Als men zijn boeken leest het is duidelijk dat hij de 20e eeuw visionaire equivalent van H.G. Wells en Jules Verne in de 19e eeuw was.

Wat??? Is dit een soort van hoax !!? !!

Praat over het raken van zijn voorspelling direct aan het knooppunt …… Ik zweer deze video werd vorige week gemaakt, met behulp van een bedrieger, en photshopped in zwart-wit !!

Ondanks Napoleon dat gemiddeld in de hoogte van de tijd (5 ‘7 “/1.7m);the blijvende perceptie van Napoleon als zeer klein van gestalte is geheel dankzij Britse propaganda.