augmented reality zandbak met real-time waterstroom [video]

Deze augmented reality sandbox beschikt over realistische zand beweging, gedifferentieerde instrumenten, en (meest indrukwekkend) real time de topografie en waterstroom. Het is voorbestemd om tentoonstelling museum de coolste kinderen ooit.

Uit de video aantekeningen

Video van een zandbak uitgerust met een Kinect 3D-camera en een projector op een real-time gekleurde topografische kaart met hoogtelijnen op het zand oppervlak te projecteren. De sandbox laat virtueel water stromen over het oppervlak met behulp van een GPU-gebaseerde simulatie van de Saint-Venant set van ondiep water vergelijkingen.

Wij (de UC Davis W.M. Keck Center for Active Visualisatie in de Aardwetenschappen) bouwde deze om een ​​NSF-gefinancierde project over informeel wetenschapsonderwijs. Deze AR zandbakken zal worden opgezet als hands-on tentoonstellingen in de wetenschap musea, zoals het UC Davis Tahoe Environmental Research Center (TERC) of Lawrence Hall of Science.

Voor meer informatie over het project Lees de volledige project pagina op de link hieronder.

Augmented Reality Sandbox [via Engadget]

Sweet !!!; De enige reden dat ik tot nu toe voor het daadwerkelijk kopen van een kinect hebben gezien;. Jammer dat het blijft een beetje;. Awesome anyways.

Het plaatsen van dat water heeft het gevoel dat het gebruik van de kracht!

Rowan Atkinson, beter bekend als de eigenzinnige Britse komedie persoonlijkheid Mr. Bean, heeft een Master’s Degree in Electrical Engineering.