automatisch kopiëren naar het klembord bij het selecteren van tekst in firefox

Als je veel tijd doorbrengen in de voorkant van uw computer, kunnen veel kleine acties herhaaldelijk uitgevoerd oplopen tot een hoop verspilde tijd. Het ergste van deze kleine overtreders is het kopiëren en plakken … dus hoe kunnen we vereenvoudigen dit in Firefox?

De AutoCopy uitbreiding wordt automatisch naar het klembord kopiëren elke tekst die u selecteert, en kunt u om te plakken met een middelste muisknop overal in Firefox.

Het enige wat je hoeft te doen is selecteert u de tekst die u wilt kopiëren, en het zal meteen worden gekopieerd naar het klembord.

U zult merken het nieuwe pictogram in de statusbalk, die zal u laten een paar opties te veranderen of het openstellen van de volledige panel opties.

Er zijn veel meer opties in het paneel opties … u zult de sneltoets opties merken ook.

Zodra je wennen aan deze uitbreiding, zult u zich afvragen hoe u zonder het leefde.

Download Autocopy Uitbreiding van mozdev.org

De system tray, eh? De statusbalk, eh?

Als u de muis gebruiken om te krijgen op kopiëren / knippen / plakken in het pull-down menu’s dan ja, dit moet veel tijd besparen. Maar ik gebruik Ctrl-C / X / V met mijn linkerhand, die is bijna net zo snel als zijnde het automatisch gedaan en vereist geen beroep op een geïnstalleerde widget die niet beschikbaar zijn op alle computers die ik kan gebruiken.

Gustaf … Ik moet echt meer slaap te krijgen!

Dank voor het opmerken van de fout, de vaststelling van het nu =)

IJsberen zijn zo efficiënt in het behoud van lichaamswarmte dat ze lijken bijna onzichtbaar wanneer bekeken met infraroodcamera’s.