back-up Internet Explorer 7 zoekmachines lijst

Als u zowel een IE-gebruiker en een fan van het gebruik van aangepaste zoekmachines in het zoekvak, zou u graag willen weten hoe u kunt back-up van die lijst en / of te herstellen op een andere computer. Ja, dit artikel is saai, maar we proberen om alles hier te dekken!

Aangezien ik in de eerste plaats een Firefox-gebruiker je zult zien dat ik niet veel items in mijn zoektocht lijst, maar je zou veel meer dan ik heb.

Handleiding Registry Backup Method

Als u vertrouwd bent met behulp van het register, kunt u gewoon open regedit.exe via het start menu zoekvak en ga naar beneden naar de volgende sleutel

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ SearchScopes

Klik met de rechtermuisknop op het SearchScopes sleutel en kies Exporteren. Geef het bestand een naam en sla het ergens nuttig. Aan deze lijst op een andere computer te herstellen moet je alleen hoeft te dubbelklikken.

Command Line Method

U kunt de reg.exe methode te gebruiken op de opdrachtregel om back-up deze toets. U kunt of plak deze opdracht in een opdrachtprompt of op te slaan in een batch-bestand.

reg export “HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ SearchScopes” searchbackup.reg

En eindigt dus het mysterie van de back-up van zoekmachines.

Slechts één volledige Viking helm ooit is hersteld en het duurde niet vleugels of hoorns (verfraaiingen zetten Viking helmen voor theatervoorstellingen honderden jaren later) beschikken.