backup windows mail berichten en contacten in vista

Als je Vista gebruikt en het gebruik van Windows Mail om uw e-mail te beheren, zou je dingen wilt back-up voordat u een upgrade naar Windows 7. Vandaag hebben we een kijkje nemen op hoe u een reservekopie van uw Windows Mail-berichten en contacten in Vista.

backup Berichten

Open Windows Mail en ga naar Bestand \ Export \ Berichten.

Selecteer “Microsoft Windows Mail ‘en klik op volgende.

Blader naar een locatie om de berichten op te slaan en label het iets dat zal u laten weten wat het is.

Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een ​​backup van alle mappen, of houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en klik op elke map die u wilt back-up.

Dat is alles wat er is, klikt u op Voltooien om af te sluiten van Windows Mail exporteren.

backup Contacten

Het proces om back-up e-mail contacten is relatief hetzelfde. Klik op Bestand \ Export \ Windows Contactpersonen.

Selecteer het formaat dat u wilt de contacten op te slaan.

Selecteer de velden die u wilt exporteren met het bestand.

Het herstellen van contacten en berichten

Als u de overdracht van gegevens naar een andere computer of van een opnieuw formatteren het herstellen van de contacten en berichten is een eenvoudig importeren.

Windows 7 niet langer beschikt over een e-mailclient, maar u kunt downloaden Windows Live Mail, die deel uitmaakt van de Live Essentials suite. Het proces is hetzelfde in Live Mail ook, volg gewoon de wizard import en richt deze naar de back-up van contacten en bericht bestanden.

Om veilig wilt u misschien een backup van je contacten en berichten in Windows Mail voordat ze door de upgrade proces. Natuurlijk kunt u deze methode gebruiken om een ​​backup van je e-mail op elk gewenst moment op een flash drive of CD opgeslagen op een veilige plaats.

Ik probeerde berichtmappen importeren in Windows Vista en kreeg het volgende bericht.

“Er zijn geen berichten kunnen worden gevonden in deze map of een andere toepassing wordt uitgevoerd dat beschikt over de benodigde bestanden geopend. Selecteer een andere map of probeer het sluiten van toepassingen die mogelijk bestanden te openen ”

Ik weet niet wat te doen. Kunt u mij helpen;. Thanks

Ik had deze fout met een vriend bij het maken van een back-up via een netwerk. Om dit te omzeilen Ik koos voor de lokale desktop als de bestemming voor de export. Eenmaal voltooid handmatig gekopieerd naar het netwerk bron. Deze fout ook van toepassing zijn op USB aangesloten apparaten.

@Anthony

Controleer bestandskenmerken. Als u berichten wilt alle bestanden moeten niet alleen-lezen attribuut in te voeren;. Check het gewoon, duidelijk dat het als alleen-lezen is ingeschakeld en u bent klaar om te importeren zijn 🙂

U moet de map Outlook Express to0 kopiëren, niet alleen bestand, dan folowing de stap één voor één

Ik wordt uitgevoerd door Windows 7 e-mails, maar toen ik de mappen geopend, de e-mails bleek met tal van nummers. Ik geëxporteerd naar MS Windows Mail-formaat. Wat ging er mis;? Bedankt.

Ik heb Windows Vista en wil graag mijn e-mailadres box afdrukken, maar niet kan vinden afstand van doen. Ik heb geen Outlook Express. Het is gewoon oud Windows Vista; “. De Ierse Hot Rod”

Ik heb wat problemen met mijn desk top windows vista de laatste tijd en nu om wat voor reden Ik krijg geen inkomende e-mails. Ik kan sturen al omdat ik stuurde een mijn laptop die een aparte adres heeft. Ik wilde zien of het door zou gaan en dat deed, maar het houdt me nog steeds te vertellen was niet in staat om elke keer als ik klik op de e-icoon te sturen. Wat moet ik doen om mijn e-mail terug te komen naar deze computer? Ik gebruikte de laptop te zien als ik had te sturen, waarvan ik wist dat ik moest omdat ik krijg mail elke dag en het bleek 140 berichten die niet kon komen. Het houdt met de doos leeg is.

Wat als de computer niet meer ingeschakeld worden. Ik hoef je niet eens zie de folder contacten in de app-gegevens Windows Mail. lokale map, net inbox en dat alles?

De verhouding van helderheid tussen de helderheid van de zon en de maan is 398.110: 1, zou je gewoon verlegen van 400.000 manen nodig om de helderheid van de zon te ontspannen tijdens de nacht, maar helaas, zelfs als u opgevuld elk zichtbaar inch van de nachtelijke hemel met manen u slechts iets meer dan 100.000 manen konden verpakken in het zichtbare gebied en zou kort van het draaien van de nacht in de dag vallen.