battle.net gecompromitteerd, de tijd om het wachtwoord te updaten spel te spelen

Battle.net, de massale infrastructuur die de online gaming en distributie componenten van Blizzard’s gaming rijk ondersteunt, is gecompromitteerd. Lees verder voor een aantal tips en trucs om uw wachtwoord veiligheid en praktijken te krijgen tot snuif.

Helaas inbreuken op de veiligheid zijn al te vaak voor-de beste verdediging is om unieke wachtwoorden te gebruiken voor alle diensten en doe je best om eventuele kruisbesmetting tussen uw rekeningen te voorkomen. Je wilt nooit iemand de toegang tot uw e-mail en bankrekeningen te krijgen, omdat ze toegang gekregen tot je gaming account. Of u zich zorgen maakt omdat uw account is gehackt, als onderdeel van het Battle.net beveiliging falen of je bent gewoon het realiseren van je hetzelfde wachtwoord te vaak gebruiken, hebben wij u gedekt.

Om op snelheid op best practices wachtwoord, te beginnen door het controleren van onze noodhulp gids: Hoe om te herstellen na je Gmail-wachtwoord in het gedrang komt. Hoewel het de nucleaire optie van het wachtwoord bijwerken, naar aanleiding van de gids zal uw wachtwoord beveiliging tien maal in een zeer korte tijd te verhogen. In combinatie met de voorafgaande gids, check out de How-To Geek Guide to Aan de slag met LastPass. Tussen de tips in de eerste gids en de gereedschappen LastPass aanbiedingen, zul je strak worden opgesloten in een mum van tijd.

Belangrijk Beveiligingsupdate [Blizzard]

Wachtwoorden voor online accounts worden openbaar gemaakt door de mensen die beweren dat uw online privacy / veiligheid van hun top zorg te maken. En toch, ze zijn precies dezelfde bedrijven / personen die het losmaken of het blootstellen van hun klanten / klanten gevoelige informatie.

Laten we het beroemde incident niet vergeten van een paar jaar geleden (2006 als ik me goed herinner) waar duizenden verleden strijdkrachten militairen en servicewomen hadden hun namen en sofi-nummers verloren gaan als een dwaas liet zijn laptop gestolen. Dus als het Amerikaanse leger kan niet (of niet) mijn gegevens te beschermen dan gewoon waarom zou ik iemand vertrouw zoals LastPass ?!

Waarom zou ik ofwel zo bereid te springen op deze nieuwste rage van cloud computing? Just cause Google denkt dat het een goed idee? Gelieve !!!

Face it. Onze informatie wordt behandeld op een bijna dagelijkse basis door volledige idioten of bedrijven met een idiote informatiebeleid. Probeer het lezen van dat de juridische mumbo jumbo eens en zien hoeveel ze schelen of zullen aansprakelijk worden gesteld als ze verliest je info – niet of, maar wanneer!

Dus als het aan mij wordt gesuggereerd dat ik toesta een ander naamloos gezichtsloze entiteit mijn online geloofsbrieven te behandelen Ik moet lachen. Ik weet niet waarom er zo veel echte leven lemmingen klaar om te lopen in de vergetelheid als dat en toelaten dat sommige onbekende entiteit om hun digitale leven te behandelen voor hen. Maar blijkbaar zijn er nogal wat.

De typisch mannelijke geur, Old Spice, is oorspronkelijk ontworpen voor en voor vrouwen op de markt gebracht.