beginner geek: eenvoudige tips om schijfgebruik in Windows 7 te verminderen

Als je benieuwd bent wat zijn toegang tot de ruimte op uw harde schijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het artikel van vandaag, laten we u zien hoe zich te ontdoen van overbodige bestanden te krijgen van uw computer.

Allereerst laten we eens kijken wat er beslag leggen op uw harde schijf. Wij raden u aan SpaceSniffer downloaden. Zodra u het opstart, zal het uw harde schijf in kaart en toont grote bestanden en mappen in uw systeem. SpaceSniffer wordt geleverd met een handleiding die toont u alle leuke dingen die je kunt doen met SpaceSniffer.

een aantal van onze favoriete zijn: filteren van tijdelijke bestanden …

… Of het vinden van bestanden die we niet hebben aangeraakt voor meer dan een jaar, ze zijn meestal goede kandidaten voor verwijdering.

Van alle bestanden, Pagefile.sys en hiberfil.sys stond in SpaceSniffer; Ze bezetten zes GB van onze harde schijf.

In een standaard installatie, Windows maakt een pagina-bestand (pagefile.sys) die Windows gebruikt om een ​​deel van een programma of het geheugen dat niet het geheugen past houden. Microsoft adviseert ons niet om dit bestand te verwijderen – zelfs als je veel geheugen hebben. We kunnen echter hiberfil.sys verwijderen uit ons systeem, en schreven we een instructie over hoe het te doen.

programma’s of drivers installeren kan maken van Windows draaien traag of onvoorspelbaar. Windows handhaven herstelpunten, en ze gebruiken om systeembestanden en programma’s van uw pc terug te keren naar een tijd waarin alles werkt prima. Echter, herstelpunten niet nemen veel ruimte in onze harde schijf. We kunnen disk gebruiken schoon te maken te verwijderen herstelpunten, maar als u besluit om dit te doen zul je niet in staat zijn om terug te draaien uw systeem. Kijk omhoog Disk Clean-up van uw startmenu en voer het uit als beheerder.

Disk Cleanup vermindert het aantal onnodige bestanden. Hiermee kunt u de tijdelijke bestanden te verwijderen, leegt de prullenbak, en het verwijderen van een groot aantal systeembestanden en andere items die u niet meer nodig.

Open het tabblad ‘Meer opties’ en klik op de knop Opruimen.

Je zou willen overwegen scheduling schijf schoon te maken om oude en tijdelijke bestanden van uw pc van tijd tot tijd te verwijderen.

Terwijl Disk Cleanup is een geweldig hulpmiddel om ongewenste bestanden te wissen, CCleaner geeft u meer mogelijkheden om uw computer schoon te maken. CCleaner default instelling kunt u schoon IE Junk-bestanden, Windows Explorer cache, en het systeem stortplaatsen.

Ga dan naar het tabblad applicaties en je zult merken dat je onnodige bestanden van elke applicatie selectief kan verwijderen. Bijvoorbeeld, kunt u ervoor kiezen om Firefox cookies schoon te maken, maar niet van Chrome.

Windows onderhouden van een set van het register bestanden die instellingen voor uw PC opgeslagen, bijvoorbeeld, wat achtergrond die je gebruikt voor je desktop. Wanneer we programma te verwijderen, kunnen sommige ongebruikt bestand vereniging blijven bungelen in het register, en overuren uw register kan opgeblazen worden en vertraagt ​​je pc. CCleaner geeft u een gemakkelijke manier om uw register schoon te maken. Klik op het register, het uitvoeren van een scan om problemen, en klik op de “fix geselecteerde issues” om uw register schoon te maken.

CCleaner geeft je een set van tools om overbodige bestanden te verwijderen. Het is uninstall ladingen tot bestanden veel sneller dan Windows uninstall “toe te voegen te verwijderen programma’s”.

Systeemherstel in CCleaner geeft meer optie te verwijderen systeemherstelpunten dan Schijfopruiming. Het Grays uit uw laatste systeemherstelpunt, zodat je het niet kunt verwijderen, om veiligheidsredenen.

Windows zal de feitelijke gegevens die u hebt verwijderd niet verwijdert, is er gewoon verwijzing naar dat bestand te verwijderen en overschrijven wanneer u nieuwe gegevens op te slaan. Deze vormen een risico, een aantal slimme geek kan stiekem in uw computer en uw gegevens te reconstrueren voordat Windows op te schrijven. Als je bang bent, kunt u CCleaner instrueren om dit soort gegevens met behulp van de “Drive Wiper” schoon te maken.

Er zijn twee type vegen, vrije ruimte en de gehele aandrijving. Je moet de vrije ruimte alleen kiezen, tenzij je wilt elk bestand in de schijf te wissen.

CCleaner geeft u enkele beveiligingsopties, maar eenvoudig overschrijven zal genoeg voor de meeste gelegenheden.

Ga nu naar Geavanceerde instellingen de opties ‘en zorg ervoor dat u “Sla alle instellingen op INI-bestand”. U kunt ook aangeven dat het om uw computer schoon op een regelmatige basis.

Wij hopen dat onze tips helpen u weer uw harde schijf ruimte. Voel je vrij om een ​​andere tips met de andere collega-lezers in het opmerkingenveld te delen.

Ik doe dit al wanneer ik mijn Windows Update meer de updates, meer de herstelpunten nemen ruimte

Een alternatief voor SpaceSniffer is Disk Space Fan (http://www.diskspacefan.com/), die een iets ander (en mooier Ook ik zou kunnen toevoegen) manier van het visualiseren van uw harde schijf ruimte geeft. Hoewel op het eerste gezicht lijkt het alsof SpaceSniffer een beetje meer functionaliteit kan hebben om het. Tenminste het heeft meer knoppen in te drukken.

WinDirStat is ook een geweldig programma om uit te vinden waar en wat is op uw schijf. Het zal de code op bestandstype te kleuren.

Ik wil erop wijzen dat CCEnhancer echt efficiency CCleaner kunnen vergroten en om meer ruimte terug te winnen. Het voegt ondersteuning voor meer programma’s in CCleaner.

http://thewebatom.net/software/ccenhancer/

Ik tweede WinDirStat. Aangezien het draagbaar, houd ik een kopie op mijn thumb drive. Een minder programma verrommeling van mijn harde schijf (niet dat het groot op welke wijze dan)

WinDirStat is veel beter

. Zou graag een artikel als dit te zien voor het vrijmaken van schijfruimte in Win XP; Gecontroleerd uw archieven en kon niet vinden – maar ik weet zeker dat je er een hebt gedaan; Link alsjeblieft.?

Dat Space sniffer ziet er geweldig draait op een SSD, doet me denken aan de regen druppels op een plas water.

Cool programma! Ook een andere leuke programma voor de ruimte is jdisk melden http://www.jgoodies.com/freeware/jdiskreport/

Dit is ook voor Win7. Bewaar wat ruimte. Als je nog steeds voorzichtig zijn van wat u verwijdert; http:. //www.bestsoftwarecenter.com/how-to-reduce-disk-usage-of-vista_23.html

Glarys Utilities heeft een schijfgebruik module dat ik de voorkeur aan alle hier genoemde anderen. Het gebruikt een staafgrafiek die veel gemakkelijker te lezen.

Ik denk dat de tekst is van toepassing op Xp net zo goed. Het hibernate verwijderen is anders, maar de koppeling heeft instructies voor XP als goed;. Is er een reden om WinDirStat gebruiken op Treesize door Jamsoft? De gratis (oude) versie is klein, draagbaar en laat zien waar uw gegevens in detail.

Waarom zouden we “save alle instellingen op ini file”? Het zou leuk zijn om te weten waarom je dit aan te bevelen, in plaats van ons verwacht om blindelings volgen uw advies.

Op moderne 500 gig en naar boven drijft het is echt niet de moeite waard de moeite van dit soort gedoe.

De “het vinden van bestanden die we niet hebben aangeraakt voor meer dan een jaar, ze zijn meestal goede kandidaten voor het verwijderen” is ronduit belachelijk. Ik ben sprakeloos dat je zelfs suggereren dat. Dom.

Ik hou WinDirStat en voor het opruimen van tijdelijke bestanden Ik geef de voorkeur CleanUp!

http://www.stevengould.org/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=69

– Hoe zit het met vreemde taal HELP-bestanden, voor Windows, maar ook voor toepassingen? Ik ben waarschijnlijk niet nodig Catalaans, Koreaans en Turks. Sommige van deze bestanden zijn groot, en de kleintjes zijn vele, -. En bestanden die worden vermeld voor een besturingssysteem dat niet zal zelfs passen op mijn computer, -? En drivers / adapters voor uitgestorven accessoires, of accessoires die ik ‘ d NOOIT kopen?

Een mogelijke gevaar- Op mijn computer, na het afvegen vrije ruimte, CCleaner eigen Defraggler kon niet de aandrijving defragmenteren. Lijkt niet in staat om de veegde bytes als verplaatsbare lege ruimte te gebruiken. Defrag duurde meer dan 100 uur.

JDiskReport is zeer pro

Ik gebruik Scanner (http://www.steffengerlach.de/freeware/index.html) door Steffen Gerlach. Portable en Freeware.

NOOIT en ik herhaal, nooit te verwijderen ongebruikte bestandsextensies met een bestand cleanup tool. Het zal Windows handelen allerlei rare

Zou willen pakken waardoor het systeem te herstellen schijfgebruik kleiner door de beveiligingsinstellingen van tevoren.

vindt u ons gewoon een permanente oplossing voor de map / Winsxs onder / Windows en ik zal zo dankbaar zijn !!

Ik hou treesizefree te kijken naar wat er toegang tot mijn harde schijf ruimte

CCleaner is de meest overschat stukje software die ik ooit heb gebruikt. Er zijn tientallen “disk cleaners ‘dat een betere baan – zelfs Windows Disk Cleanup – en zonder dat de gevolgen van een aantal newbie gebruiker die de CCleaner register component – die absoluut waardeloos. Ik kan niet, want het leven van mij, erachter te komen waarom iemand zou gebruiken of aan te bevelen CCleaner voor niets.

Hoe te Schijfgebruik Verminder in Windows 7: verwijderen.

Recommeding het verwijderen van bestanden van meer dan 1 jaar oud is een zeer, zeer slecht idee. Alleen maar omdat een bestand niet in een jaar zijn gewijzigd betekent niet dat het niet is gebruikt.

Ik persoonlijk een hekel CCleaner – het maakt niet veel functies waard om te gebruiken zijn. Ik heb nog nooit gezien browser cookies vullen een harde schijf, en ik niet in het bijzonder zorgen over het hebben van hen, dus waarom zou ik ze verwijderen?

@Yousif Anwar, die map is het microsoft componant winkel, en ik ben bang dat er geen oplossing, vooral omdat het werkt zoals bedoeld

Ik ben een fan van TreeSize voor schijfruimte monitoring. Het geeft een veel betere ‘in één oogopslag’ overzicht van waar het probleem zit.

@Parsnip; Hoe wordt een programma verondersteld te weten wat je ‘nooit zou kopen?

Bodsda

Аmong andere dingen zijn soms een probleem met een gids OS Windows en weet je waarom? Frigging bestand thumbs.db het is de sleutel in de geleider en behoudt een vroege actie van de gebruiker, zoals een foto is toegewezen aan de map (u soms merken dat sommige mappen dezelfde foto’s die andere, met andere woorden, deze mappen foto’s hebben bevatten niet toegewezen). Een ander probleem met de overdracht van bestanden van het web of torrent – client op het, ook van invloed op een bestand thumbs.db want, torrent – client communiceert met de dirigent, maar in dit geval CCleaner beter om te schieten Daw met DNS.

U kunt ook gebruik maken van een andere methode: elke keer in het menu Start en typ de naam van de file explorer en verwijder het op die manier elke keer vóór het afsluiten van de PC. Maar het programma CCleaner elimineert deze moeilijke weg, en bovendien zeer vaak en verhoogt de veiligheid van de gebruikers in het systeem en werken alleen met de computer.

CCleaner is het beste product !!!!!

Ik ben het geheel met Frenk, hij is logisch de meeste. Frenk is Best Commentator!

George B-S …. heeft superioriteit kwesties. Kalmeren maatje.

Er is een hoop suggesties gedurende deze opmerkingen! Hopelijk kan ik iets nuttigs … slechts 215 van 465GB gratis te vinden, moet om ruimte te maken.

Enige wat ik kon bedenken om toe te voegen, lijkt het een goed idee om een ​​backup van je register voordat verhuur van een programma te verwijderen spullen uit het. Systeem te herstellen, of wat dan ook een back-up registers. Ik meestal gewoon honderden screenshots van elke instelling te nemen en op te slaan in MSPaint.

-ROFL

Zainul, uw goede suggesties en de opmerkingen genoteerd, dank u;. Ik vraag me af over twee manieren om de ruimte die nodig is door de systeempartitie verkleinen

1.) wat (eventueel) bestanden hebben we helemaal niet nodig? (Ik neem aan dat we zouden hen een back-up alvorens ze te verwijderen.) Hoe zit het met de gedownloade update bestanden, als ze eenmaal zijn geïnstalleerd – zij niet niet-meer-gebruikte footprints achter zich te laten? Hoeveel andere one-gebruik bestanden kunnen worden weggenomen? Hoeveel lettertypen of andere taal databestanden of andere eenmalige of voor speciale doeleinden kunnen we ontdoen van?

2) welke bestanden konden we verhuizen UIT DE SYTEM PARTITION, misschien naar een andere partitie of harde schijf? Zeker is dat de swap-bestand is een van die, en (hoop ik) hiberfil.sys – ze kunnen worden verplaatst, en zo kan de cache-bestanden die worden gebruikt door offline bestanden. Zeker zijn er allerlei tijdelijke bestanden of gegevens bestanden die worden gebruikt door het systeem dat kan worden verplaatst (als we alleen maar wist welke en hoe)!

Ik merk dat Windows groeit na verloop van tijd, en blijft groeien, zelfs als we niet bewust meer software te installeren. De gebruikelijke schoonmakers niet omgaan met deze kwestie – kunt u?

Sarah T. Hughes (1896-1985), advocaat en federale rechter, is de enige vrouw in de geschiedenis van de Verenigde Staten te zweren in een President-ze zwoer in Lyndon B. Johnson aan boord van Air Force One na de moord op president Kennedy.