beginner geek: vergeet niet alles wat je ziet online met Evernote voor Chrome

Heb je ooit ontdekt dat er een groot artikel, foto, of te downloaden op een website, alleen om te vergeten waar het was later op? Hier is hoe je Evernote kunt gebruiken om gelijke tred te houden met interessante dingen op het web met de nieuwe Evernote extensie voor Chrome.

Evernote is een geweldig notetaking tool die u kunnen helpen herinneren alles. Het werkt op Windows en Mac, als een groot aantal mobiele platforms, en op elke browser met hun Evernote webapp. U kunt noteren notities of foto’s en bestanden uploaden, en vervolgens snel zoeken en vinden het later. Evernote heeft browser plugins gemaakt al jaren dat het makkelijk om web content clip in je Evernote account aan te maken, maar de nieuwste versie van de Chrome-extensie neemt het verder. Hiermee kunt u snel alle clips van de site waar je bent, en een open geknipt sites zonder de Evernote webapp. Laten we eens kijken hoe het kan u helpen gelijke tred te houden met alles wat je online te vinden.

Ermee beginnen

Als u nog niet over de Evernote-extensie in Chrome is geïnstalleerd, ga dan naar de onderstaande koppeling en te installeren als normaal. Als u al werden met behulp van de Evernote extensie, kunt u al de bijgewerkte versie geïnstalleerd, als je niet over de nieuwe functies te zien, start Chrome en de uitbreiding moet worden bijgewerkt.

U ziet nu de Evernote-logo in uw Chrome-werkbalk. Klik op het pictogram, en log in met uw Evernote account. Als u niet wilt hebben om opnieuw in te voeren uw wachtwoord elke keer dat u de Evernote extensie, controleer dan de Remember me om een ​​week doos.

Nu, als je een bezoek aan een site die u wilt onthouden, klikt u op de Evernote-logo. Dit zal een mini-editor, waar u meer informatie kunt toevoegen over de site, of klik op Opslaan onder aan de pagina om snel te herinneren openen.

Wilt u ervoor zorgen dat u precies weet waarom je deze site opgeslagen en in staat zijn om het later gemakkelijk vinden, is het vaak goed om meer informatie over de site. U kunt tags toevoegen aan de notitie, ook uw eigen notities over de site, en ervoor kiezen om de volledige pagina clip. Deze laatste optie kunt u de volledige pagina vast te leggen, zodat je het later direct in Evernote kan lezen op elk apparaat.

Tags zijn bijzonder gemakkelijk om toe te voegen aan een notitie, zoals Evernote uw recent gebruikte labels zal laten zien in een Intellisense-achtige pop-up. Selecteer degene die je wilt en opslaan van een paar seconden van het typen.

Wilt u een bepaald deel van een pagina clip, selecteer het als normaal, en klik vervolgens op de Evernote Extension. U zult een kleine preview te zien aan de rechterkant van de inhoud die u hebt geselecteerd, en dan kan nog labels en tekst toe te voegen als normaal.

U kunt zelfs clip pagina’s uit veilige, met wachtwoord beveiligde sites, zoals uw Office Live of Google Docs account.

Zodra u een nota van een website hebt toegevoegd, kunt u gemakkelijk die aantekeningen bij een bezoek aan de pagina. We hebben nota’s opgeslagen op 3 How-to’s geek, dus toen we gingen naar een notitie te maken op een nieuw artikel, een nieuw tabblad howtogeek.com verscheen aan de onderkant van de Evernote Extension.

Klik op dit tabblad om al uw notities te zien van die site. Klik op de afbeelding de notitie aan de linkerkant om het te openen in de Evernote webapp, of klik op de link aan de onderkant recht om de pagina die u wilt genoteerd direct te bezoeken. Als u beveiligde inhoud, zoals iets uit een document in uw Google Documenten-account hebben geknipt, moet u in te loggen op die dienst toegang tot de site, maar het adres opgeslagen gaat direct naar de inhoud als je bent ingelogd.

Of, van een site, kunt u toegang tot al uw notities op het tabblad Notes.

Voer een term in het zoekveld op alle noten met die term of label te bekijken. U kunt zoeken naar iets, maar als je aan het typen bent, zult u in staat om soortgelijke tags te snel te kiezen. Dit is de beste manier om de noot die u zoekt te vinden.

Merk op dat we dit allemaal aan het doen zijn van de uitbreiding zonder dat u naar een andere pagina. Omdat je gewoon kunt klikken op de link aan de onderkant van de toelichting op de site te bezoeken, dit maakt het een uitstekende referentie tool. U kunt bekijken en doorzoeken van uw notities op deze manier, het maakt niet uit als je ze gemaakt op uw computer, mobiel apparaat, of met de Chrome-extensie.

U kunt ook toegang krijgen tot uw webclips uit een Evernote-programma, met inbegrip van de desktop-programma voor Windows of OS X, of de mobiele apps voor iOS, Android, Windows Mobile, en nog veel meer.

Conclusie

Of je probeert te houden met al uw favoriete pagina’s op een site, of wilt u ervoor zorgen dat u een groot artikel lees je niet vergeten, de Evernote extensie voor Chrome kunt u herinner me alles makkelijker dan ooit. We hebben eigenlijk begon het te gebruiken in plaats van bookmarking sites, omdat we meer informatie kunnen toevoegen en zoeken naar oude locaties direct in Chrome. U hebt u toegang tot notities uit een breed scala van apparaten, dus het is geweldig om websites op te slaan en later te bekijken op uw mobiele apparaat.

Links

Installeer de Evernote Chrome Extension

Schrijf je in voor een Evernote-account

Het werkt voor firefox?

@BuzekHost – De Evernote Clipper addon is avilable voor Firefox, maar het heeft momenteel geen van de site geheugen functie die zal laten zien wat je al hebt geknipt van die site. Nog steeds, hoewel, als je liever Firefox is nog altijd zeer bruikbaar 🙂 Je kunt het vanaf installeren: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8381/

De gemiddelde Amerikaanse huishouden meer televisietoestellen dan heeft bewoners.