beginner geek: verwijder gebruikersaccounts in Windows 7

Als u een gebruikersaccount op uw Windows 7 machine die je niet meer nodig hebt, kunt u zich te ontdoen van het. Vandaag nemen we een kijkje nemen op hoe je een user account te verwijderen en de bestanden op te slaan.

We toonden u hoe u maken en beheren van gebruikersaccounts in Windows 7 in een vorige post. Maar wat als je niet meer nodig? Het proces van een account te verwijderen is relatief eenvoudig, maar je zou willen hun bestanden en / of instellingen op te slaan in het geval je het weer nodig hebt.

Verwijderen van een gebruiker

Om een ​​gebruiker te verwijderen, typ gebruikersaccounts in het Start zoekbalk en druk op Enter.

Klik dan op andere account beheren.

Selecteer de gebruikersaccount die u wilt om zich te ontdoen van te krijgen.

Klik nu op het account verwijderen.

U krijgt dan de mogelijkheid om de gebruiker bestanden te bewaren. U kunt dit doen als ze die nodig hebben voor een andere machine of je ze wilt opslaan als later nodig.

Als u ervoor kiest om de bestanden te houden zullen ze in een map op het bureaublad worden opgeslagen.

dan ga je gang en het account te verwijderen.

Dit moet helpen zich te ontdoen van de gebruikers die u niet meer nodig hebt op je computer, en hun bestanden op te slaan indien nodig.

HOE TE VERANDEREN WIN 7 Home Premium gebruikersaccounts GROEPEN

Deze tips zijn voor Windows 7 Home Premium en andere Waterdown versies die niet beschikken over “lokale gebruikers en groepen” optie in Computer Management Console. Als u wilt gebruikersaccounts met toegang Gasten groep alleen voor jezelf en familieleden te maken, doe het volgende

Ten eerste moet je een opdrachtprompt in administrator-modus openen door rechts te klikken en te kiezen voor “Als administrator uitvoeren”, voer admin wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Toen in het nieuwe venster typt u het volgende om te verwijderen “gebruikers” groep “net localgroup gebruikers user1 / verwijderen”, typ de volgende aan “gasten” groep toe te voegen “net localgroup gasten user1 / add”

Ook voor het activeren van de verborgen administrator account te gebruiken het volgende: Nogmaals je nodig hebt om een ​​opdrachtprompt in administrator-modus openen door rechts te klikken en te kiezen voor “Als administrator uitvoeren”. typ “net user administrator / active: yes” en zorg ervoor dat uit te schakelen nadat u klaar bent met het intikken van “net user administrator / active: nee”, want dit beheerdersaccount geleverd zonder wachtwoord.

Hallo, we kregen dit Windows 7 PC en we exhanged onze pc’s met elkaar. Dus nu heb ik de Windows 7 een, en hij heeft de oudere XP degene die ik had, ik heb geprobeerd om de naam van de gebruikers die zich bevinden op de C te wijzigen. \ Schijf, maar ik weet niet hoe . Ik heb al de naam van de eigenaar (de naam PC) veranderd, maar nog steeds, als ik wil om iets te doen of iets op te slaan, het bespaart het op een C: \ mijn naam \ vorige gebruiker naamgever. En wat ik wil is om de vorige gebruikersnaam die laat zien na mij volledig te veranderen; er zijn ook andere gebruikers in de C:. \ Locatie, maar ik kan ze niet verwijderen, toont me een bericht dat de gebruiker niet kan worden verwijderd omdat de bestanden in het lopen in een ander programma … en ik weet niet hoe u bestanden van die gebruiker te schrappen, ging ik naar de map en het is helemaal leeg, dus ik ben in de war over welke bestanden wordt het over;? ik heb het niet over de gebruiker accounts, dat is helemaal dif. van de ene die ik heb op C: \ Ik heb slechts één gebruikersaccount, en dat is van mij, de enige dingen die nog steeds zijn er gebruikers die niet meer op het gebruik, veranderde ik het delen dingen, de beveiliging, dus alles is ontgrendeld, maar ik kan ze niet verwijderen. En naast deze ben ik de beheerder in mijn rekening, waar ik ben te wijzigen, verwijderen of wat ik wil van andere gebruikers te veranderen, maar het lijkt dat onmogelijk is;. Wat kan ik doen ???? Please Dringend hulp nodig!

Ook ik kon met een antwoord op deze vraag – na een gebruiker in de in het artikel beschreven wijze te verwijderen, de map gebruiker is nog steeds aanwezig op de C-schijf en ik kan niet verwijderen. Het veroorzaakte een foutmelding wanneer ik WinRAR geïnstalleerd als het geprobeerd om iets in de map te doen, maar kon niet.

Hoe verwijder ik ??

Cheers!

Parisa’s vraag is een goede. Ik kocht deze computer een maand geleden. De map Mijn documenten is in C: \ Users \ DGH. Ik wil dat veranderen naar c: \ users \ myname. Naar aanleiding van uw instructies, heeft geen aanwijzingen om die verandering te maken. Richt dit! Iemand! Iedereen! Na al wil ik die omslag te beweren dat ik het document en niet iemand anders schreef.

Hier hetzelfde als hierboven drie reacties … Ik ben slechts één gebruiker op deze machine, maar als ik naar gebruikers in C: Drive het toont mijn oude gebruiker map compleet met alle de gebruiker bestanden die programma’s die ik nog heb geïnstalleerd worden met behulp van (AppData etc … ) … wat is een brotha te doen ??? lol … serieus hoewel iemand enig licht werpen op deze?

Hoi Ik heb hetzelfde probleem als alle bovenstaande gebruikers … Ik kocht mijn laptop van Staples als een vloer model speling machine … het lijkt alsof het Staples personeel het opzetten van de laptop naar een STAPLES als hun gebruikersaccount waarin een LOCK icoon heeft de volgende om het (ik ben niet in staat om dit te hernoemen of iets doen met het). Ook omdat het verkrijgen van de laptop heb ik een upgrade naar Windows 7 Professional en alles wat ik heb op de machine is geïnstalleerd in C: // gebruikers / STAPLES / etc … Ik nam mijn vraag aan 7 Gemeenschap forums WINNEN en kreeg een lame antwoord dat ik nodig heb om maak een nieuwe beheerdersaccount en verwijder de STAPLES account..my vraag is hoe dit te doen zonder verlies van ALLE informatie / programma / etc die onder STAPLES rekening hebt geïnstalleerd (die nooit hoor werd beantwoord) ??? I gesteund mijn hele systeem op een externe HD, maar dus het is allemaal ondersteund met de naam STAPLES atttached … IEMAND PLEASE HELP !!!!!! Ik ben ziek van het zien van STAPLES op mijn machine !!!!

Ik heb Windows 7 – 64 bits. Toen ik deze instructies te volgen, is er geen “het account te verwijderen” optie. Ik kan de naam account te wijzigen, stellen ouderlijk toezicht, verandert het beeld … maar er is absoluut geen optie om “delete” overal.

Zelfde als Tami hier, ik kan de rekening die ik heb Creater slechts voor een eenmalige actie niet verwijderen;. Please help!

Nou mijn computer is net terug van reparatie en toen het werd gerepareerd creëerden ze een tweede beheerdersaccount .. maar er is geen optie om het account te verwijderen, of een van de anderen .. Ik ben een beetje in de war.

hi, neem ik nodig hulp bij deze problem..i net mijn Windows 7 pct. Ik heb per ongeluk maakte de gast-account van de beheerder de andere een standaard rekening … ik kan niet downloaden of te installeren op mijn pc vanwege this..i hebben geprobeerd om deze proble op zoveel manieren op te lossen, maar ik kan niet …. neem ik iemand om te helpen me..how kan ik verwijder de gast-account nodig? eigenlijk hebben hoe kan ik verwijderen van de twee door de gebruiker accounts zonder mijn bestanden te verliezen ..

en wat als ik selecteert u de gebruikersaccount i wilt verwijderen en “Delete de rekening” niet behoort tot de opties Ik ben getoond?

bedankt man !

Dus kocht ik een Acer laptop die moest terug naar Acer gaan voor reparatie. Voordat het ging het had geen gebruikersinstellingen uitwist. Toen hij terug kwam het had een gebruiker met de naam “Acer”,. Ik dacht dat ik zou gewoon de naam van de Acer rekening “Nath”. Dit werkte prima, maar kijkt verder in dit, als ik open de foto’s bibliotheek en klik op de “Inclusief 2 locaties” tab aan de bovenkant, het pad voor Nath is nog steeds ingesteld op Acer zijn;. Bijv. C: \ Users \ Acer \ Pictures

Als ik de naam gebruikersaccount hebt gewijzigd mag dit niet lezen, C: \ Users \ Nath \ Pictures ???

Gelieve te helpen of iemand bij Acer zal sterven.

Je hebt een administrator-account naar een andere account te verwijderen, kan het niet doen met een standart-account, ga je gewoon naar GEBRUIKERS in het Configuratiescherm, kies Beheren ANDERE acccount en DELETE. Als u niet de rekening van daar kunt verwijderen, dient u: met de rechtermuisknop op Deze computer beheren of “compmgmt.msc” in RUN. U zult GEBRUIKERS onder Lokale gebruikers en FROUPS vinden, klik rechts en DELETE;. OPMERKING: Je hebt waarschijnlijk administrator rechten nodig hebben; LET OP:. DOE DIT OP EIGEN RISICO, ik sugest MAKEN een nieuwe account en te verwijderen >>

Start> Uitvoeren> en typ Cmd in >>>> Net gebruiker “Accounts Name” / verwijderen

En dat is alles wat de door u geselecteerde wordt verwijderd account 🙂

De delete knop isint er ???????????

Hoi Ik heb hetzelfde probleem als alle bovenstaande gebruikers …, ik kocht mijn pc van ebay, omdat hun gebruikersaccount Anthony, die een LOCK-icoontje naast het heeft (ik ben niet in staat om dit te hernoemen of iets doen met het). C: // gebruikers / Anthony / … Ik heb alle gebruikers van de rekeningen dus nu net heeft mij als beheerder, en de gast één verwijderd, maar ik zie nog steeds Anthonys naam bestand paden, het doet mijn hoofd in het kijken door alle. de vragen lijkt niemand kan deze te beantwoorden. we weten hoe om te veranderen en gebruikersaccounts te verwijderen, we weten niet hoe de vorige eigenaars naam te veranderen.

Wat als theres geen knop verwijderen?

Monotremes (platypuses en echidnas) zijn de enige zoogdieren met uitzondering van ten minste één soort dolfijn die electrolocation (elektroreceptie) hebben: de mogelijkheid om prooi te lokaliseren door het detecteren van elektrische velden opgewekt door spiersamentrekkingen.