beginner: hoe om terug te schakelen van iGoogle naar gewone Google-startpagina

Vandaag een lezer schreef in ons te vertellen dat hun homepage gebruikt om Google te zijn, maar nu ze lijken te worden geplakt op iGoogle plaats, en zou echt liever de gewone oude Google rug. Hier is wat we hen vertelden.

Wat hier gebeurd is, is dat sinds de Google redesign, het is een beetje verwarrend hoe je terug naar de oude versie van Google pagina te wisselen, en zodra uw account is ingesteld op iGoogle te gebruiken, het gaat om te blijven tonen die pagina in plaats daarvan.

Wat u moet doen is gewoon op het pictogram Gear in de rechterbovenhoek en kies vervolgens Klassieke startpagina van dat menu.

Zomaar, terug naar gewone oude Google.

Uiteraard is dit artikel is bedoeld voor beginners, dat is waarom we dat zet in de titel. Elke kleinerende opmerkingen zullen zo snel mogelijk worden verwijderd.

Ik denk altijd dat het de meest achterlijke ding op de startpagina van Google. Hoe werkt iGoogle vallen onder de categorie ‘Settings’ (dat is wat ik denk dat de meeste mensen associëren een versnelling pictogram met tegenwoordig). Het ergert me dat ik twee hele muisklikken te maken alleen maar om terug te gaan naar iGoogle (mijn eigen persoonlijke Eerste Wereldoorlog Problem)

Bedankt, het hielp, ja;! Soms vaststelling van de makkelijkste spul is de grootste ergernis …

@Hatryst Ik beschouw mezelf als een Google-super gebruiker, maar deze had mij eerder stumped vandaag ook. Ik run meerdere monitoren, zodat ik altijd een tab iGoogle lopen. Voornamelijk voor nieuws en, belangrijker nog, Accuweather radar als een verrassing storm van mijn bedrijf 20 hectaren kassen zou kunnen schaden als we overrompeld .. Maar soms ik graag uitchecken klassieke Google.

Gebruik HTTPS … uw startpagina zal de klassieke Google-pagina … geen links op de top al … zoals “Nieuws” te zijn

Aangezien er geen SSL-versie van iGoogle … Google Snelkoppelingen op de werkbalk om naar iGoogle.

tanx, het maakt me gek voor lange tijd

dank u voor het opnemen van een ‘beginner’ comment. vele malen mijn ogen glazuur over alleen te kijken naar de titels. Ik ben waarschijnlijk in de 1% groep, maar ik geniet nog steeds op zoek naar de postings.

Wauw. Ik geef les in een Google-zoekopdracht en apps Natuurlijk, in een senior centrum, en ik wist niet dat het was zo gemakkelijk uit iGoogle te komen. Thanx.

Ik wil om terug te gaan naar gewone Google-startpagina, maar kan niet

Ik heb geklikt gear geen antwoord

Bedankt!!

Wat “Top Stories” widget wordt er getoond in de screenshot in het artikel? Ik ben al op zoek naar het, maar kan niet schijnen om het te vinden … .Ik dacht dat het was Top Stories – Google News, maar ik kan niet krijgen om te laten zien alsof ze hebben het in de screenshot.

Het spijt ons maar onder mijn tandwielpictogram er geen drop box toont de lijst als je per voorbeeld. Mijn lijsten toont print, zoom, file, veiligheid, etc en internet opties. Zelfs geprobeerd om homepage onder de algemene instellingen te wijzigen. gaat altijd terug naar iGoogle. Bedankt voor alle hulp.

Mijn vraag is vergelijkbaar met een manier, ik hoop dat het niet zo off topic maar, excuses. Ik zette mijn startpagina iGoogle en ik had de basis pagina pop-up met de optie zoeken en het was prima. Als een paar dagen geleden wilde ik een YouTube-clip bekijken en aangemeld bij de volgende keer dat ik ging naar Google kreeg ik het bericht dat u bent afgemeld blijven en ik ben verplicht om in te loggen elke keer. Als ik het heb ik een andere pagina met overbodige spullen daar en ik wil ook niet nodig. Ik zou graag terug te gaan naar de basis iGoogle ik kon kiezen om ondertekend te blijven, maar zoals ik merkte ik niet wil dat dit iGoogle ‘homepage’ gekoppeld aan een e-mailadres enz. Het is erg vervelend en maakt het gebruik van Google meer frustrerend to the point ik wil niet dat het nog langer te gebruiken. Weet iemand hoe je de laptop of de browser instellen om terug te keren naar de tijd voordat hij wist dat ik heb een gmail en voortdurend vraagt ​​me om in te loggen als ik de eenvoud en de fundamentele pagina missen. Bedankt.

Als het tandwielpictogram de optie Classic Google niet laat zien, dan klikt u op het icoontje “Thuis”, niet ver van het tandwielpictogram. Ik probeerde het gewoon nu en ik houdt de Klassieke startpagina instelling wanneer u in de buurt / herstart IE. Niet zeker over Firefox of als u uw pc opnieuw op te starten, maar iemand kan testen.

Granny Smith appels, een populaire variëteit van appels met een felgroene kleur en zachte smaak (eenmaal gerijpt), zijn vernoemd naar Maria Ann “Granny” Smith, die ze voor het eerst geteeld in de late jaren 1860.