bewustzijn zorgt ervoor dat je niet afgestemd uit tijdens het luisteren naar muziek

iOS: U wilt uw muziek te luisteren, maar u niet wilt dat totaal niet bewust van uw omgeving te zijn. Wat doe jij? Installeer Awareness, een eenvoudige applicatie die je waarschuwt als uw apparaat microfoon pikt harde geluiden.

Of u nu wilt om in slaap te vallen luisteren naar ontspannende muziek terwijl nog bumbs horen in de nacht of u naar muziek te luisteren als je onderweg bent, zonder dat volledig is opgestart door de gebeurtenissen van uw oordopjes zijn te filteren op. Om de app te gebruiken gewoon draaien in tandem met je muziek, stel de gevoeligheid voor rekening voor de ambient geluid, en je bent in het bedrijfsleven. Als er geluiden dat niveau overschrijdt, zullen ze worden doorgesluisd via je koptelefoon om u te waarschuwen.

Awareness is momenteel gratis in de App Store (naar beneden van een piek van $ 6,99), dus als je wilt om te spelen met het, nu is het tijd om een ‚Äč‚Äčkopie te grijpen.

Awareness [via Addictive Tips]

Pretty cool, is er zoiets als dit voor de PC?

1 @JeremiahW

Is er iets beschikbaar die deze taak kan uitvoeren voor de PC en / of Android-apparaten?

Bob Stine, het best bekend voor de kinderen horror boeken die hij onder de naam R. L. Stine schreef, was de co-creator en het hoofd schrijver voor de late jaren 1980 tot medio 1990 raakte de kinderen toon Eureeka’s Castle.