boobytraps en locked-in kinderen: een interview met een safecracker

Terwijl de meeste van onze artikelen te richten op de veiligheid van de digitale soort, dit interview met een professionele safecracker is een interessante blik de fysieke kant van de beveiliging van uw goederen.

Als onderdeel van hun interviews met mensen die Interessant of Ongebruikelijke Jobs serie meer dan bij McSweeney’s, interviewden ze Ken Doyle, een professionele een hang-en sluitwerk en safecracking veteraan met 30 jaar ervaring in de sector. Het interview is zowel onderhoudend en een interessante lezen. Een van de meer ongebruikelijke aspecten van safecracking hij belicht

Q: Heeft u wel eens binnen te kijken; A:? Ik nooit kijken. Het zijn mijn zaken niet. Het betrekken van jezelf in de mensen prive-zaken kan leiden tot te worden gedagvaard in een rechtszaak of een strafproces. Trouwens, zou ik liever niet te weten over drug stash van een cliƫnt, persoonlijke porno of navelpluksel collectie.

Als ik klaar ben heb ik begrepen mijn gereedschap en loop naar de truck aan mijn factuur te schrijven. Soms ben ik uit de kamer voordat ze te openen. Ik wil niet in de buurt te zijn als er een boobytrap.

V: Waarom zou er een boobytrap; A:? De veilige eigenaar gebruikt opzettelijk reis mechanismen, explosieven of traangas apparaten om ongeoorloofde toegang tot zijn veilig “af te schrikken”. Het is vrij dom, want ik heb nog geen waarschuwingsborden een would-be beklaagde over het gevaar te zien.

In de loop der jaren heb ik een aantal traangas apparaten in kluizen en gewelven ik heb opende gevonden. Deze apparaten werden op de markt gebracht met namen als “BEAVER” en “das. ‘Er zijn safecrackers dat ze te verzamelen.

Hit de onderstaande link voor het volledige interview.

Ken Doyle – Safecracker [via BoingBoing]

Iedereen die boobytraps een kluis zonder het plaatsen van een waarschuwing is het niet te doen als een vastberaden, ze opzettelijk willen kwetsen, te verminken of te doden wie brak in als een middel om het vangen van wie het heeft gedaan, als een daad van wraak, of beide. Een waarschuwing dat het veilig is booby gevangen zou een veel effectiever als een deterent zijn, zelfs als de kluis was niet echt boobytrapped (er is geen manier voor de safecracker om te weten of het teken juist is of niet).

Hoi. In Saugus, MA was er een gebouw met een neon teken dat “Gun Traps” te lezen. Ik herinner me niet een enkel exemplaar van iedereen het testen van het bord. Noch iemand neergeschoten. Het werkte!

Kikkers kunnen verblijven in het kikkervisje stadium van ontwikkeling voor langere tijd als milieu-omstandigheden zijn niet goed voor hun metamorfose om verder te gaan.