boos tux [wallpaper]

Angry Tux Wallpaper [deviantART]

Ik wou dat Apples kon Tux vervangen in deze wallpaper: D

mooi, maar de kwaliteit verschilt wanneer groter gemaakt

Waar is Tux ?!

Stijn heeft gelijk. Dat is geen Tux. Dat is de pinguïn van het iOS spel Air Penguin.:/ Jammer dat de afwijkende dat maakte dit niet de juiste mascotte niet gebruiken … Het is een coole concept van wel. Bovendien Windows zou geen muren. Het is vrij onzeker door default.:P

Windows is eigenlijk de meest veilige besturingssysteem, aldus Symantec.

@ Datdamonfoo: je bent een grapje, toch? Uiteraard is het volgens hen! de klant is koning, toch?

Geen grap. Als je erover nadenkt, zou het zinvol zijn voor hen om te zeggen dat Windows is de minst veilige, op die manier ze meer klanten zouden winnen.

Ehm, nee. Windows is de enige OS ze zelfs nodig is, en kan (volgens hen) veilig … I “is een kip en ei verhaal.

Nou, alles wat ik weet is dat het lijkt op een “Tux” is van start gegaan, maar is ofwel verdwenen of gedaald schoot van het merk. Dat als je wil.

Ook waarom zou je nog nodig hebt opgeblazen Symantic toch sinds de enige reden voor bestaan ​​is om te vertragen uw computer onder het mom van het maken van het veilig. Kun je vertellen Ik kan hen of hun product staan?

ooops dat moest kort zijn, Sorry net thuis van het werk en hebben behoefte aan een biertje.

Ik was niet op zoek naar een vlam oorlog met de Windows zijn onveilig standaard te starten. Ik was gewoon te verwijzen naar Windows de enige besturingssysteem dat antivirus behoeften. Dat is niet per se een slechte zaak. De meeste mensen op deze planeet te gebruiken Windows, dus het is zwaar aangevallen om één reden ..

Dit is niet waar natuurlijk. Zoek de nieuwste OSX malware die ravage heeft gesloopt, thwarting zwakke pogingen van de beveiliging van Apple’s met eenvoudige naamsveranderingen. Dit zou niet gebeuren op Windows.

Kijk omhoog Mac Defender.

Alle tthe OS heeft een virus, kan alleen de domme fanboys niet begrijpen dat !! … prfff ..

Ja, chillax dudes 😉 SIMOX is goed, kun je technisch gezien een virus op elk OS (hoewel toegegeven ik heb nog nooit een virus gekregen op mijn puppy machine). Het enige verschil is de kans op het krijgen van een: windows heeft altijd het meest zijn standaard van het zijn de grootste doelwit geworden, Nu dat Mac heeft een fatsoenlijke marktaandeel ppl beginnen om virussen te schrijven voor hen, en ten slotte Linux dozen kunnen virussen krijgen (technisch). Het is gewoon dat de kans op daadwerkelijk krijgen een is belachelijk kleiner is door de de enorme verscheidenheid van distro’s die er zijn: D

* Branden vogel en bevrijdt Windows *: P

Ondanks het feit dat de steek gelaten door 1400 AD, worden de aquaducten gebouwd door de Guayabo mensen in Costa Rica nog steeds functioneert; in 2009 de site een International Historic Civiele Techniek Landmark werd verklaard door de American Society of Civil Engineers.