bouwen van een visitekaartje katapult voor te bereiden op kantoor oorlogsvoering

Als je in wanhopige behoefte van sommige belegering wapens om je kast koninkrijk te verdedigen, deze roman kleine hack maakt karton in katapulten.

Bryce Bell is iets van een papercraft meester in armen, draaien karton in allerlei belegering wapens. In de bovenstaande video demonstreert hij zijn “Cardapult” een kaart op aandelen gebaseerde katapult. Hij bouwde ook een “Trebucard”, een trebuchet als paperclip launcher

U kunt de ontwerpen pre-cut voor een paar dollar hier of een schot in de onderstaande links om uw eigen te bouwen.

Cardapult / Trebucard [via Laughing Squid]

okee, … .maar onnodige cuz ik al afgestudeerd kleuterschool

Geniaal. Een paar van die kon het machtsevenwicht tip in die gevreesde hokje oorlogen. Ik stel me voor de volgende stap in deze bewapening race zal een kaart versie van de Cruise raket zijn. En door de manier, “r”, heb je ooit de betekenis van het woord “fun”, terwijl in de kleuterschool leren?

@andre

Weet het eigenlijk niet. In de kleuterklas was ik waarschijnlijk te jong om de “betekenis” van het woord plezier te overwegen;. Echter, zoals ik ben opgegroeid Ik heb geleerd om veel plezier te hebben in verband met zaken als leeftijd, kennis, ervaring en rijpheid. Bedankt voor de zorg … u?

Dit zou de oorlog in ons voordeel op het werk slingeren. Dank je.

Toen Donald Rumsfeld onder president Ford in 1975 werd benoemd tot minister van Defensie, was hij de jongste persoon ooit benoemd tot stand; toen hij in 2001 onder president Bush werd herbenoemd op de positie, de oudste persoon die ooit benoemd in de functie was hij.