breng bureau 2003 menu’s terug naar 2010 met ubitmenu

Heb je problemen met het wennen aan de Ribbon-interface in Office 2010? Hier is hoe je kunt terugdraaien van de klok een beetje en terug te brengen van de vertrouwde menu’s en werkbalken vanaf 2003.

De Office 2007 Ribbon werd zowel geprezen en bekritiseerd. Hoewel veel gebruikers vonden ze productiever met de nieuwe interface waren, anderen voelden gefrustreerd op zoek naar opdrachten ze in oudere versies van Office hoofd had geleerd. Nu, met Office 2010, de ribbon interface is voor elke app in de Office suite gebracht, en wordt geïntegreerd in veel nieuwere programma’s van Microsoft.

Als je in beweging bent van Office 2003, met behulp van UBitMenu kunt u de oude vertrouwde menu’s terug, samen met de nieuwe Ribbon-interface voor een eenvoudiger leercurve toe te voegen. Ook met de aanpasbaarheid van Office 2010, we kunnen ontdoen van de extra Ribbon tabs om het meer als 2003.

Klik hier voor de menu’s en werkbalken 2003 Back in Office 2010

Download UBitMenu (link hieronder) en installeer als normaal. Zorg ervoor dat al uw Office-programma’s zijn gesloten tijdens de installatie. Deze handige tool is erg klein, en ongelooflijk snel geïnstalleerd.

Open Word, Excel of PowerPoint en er is nu een nieuw tabblad Menu naast Thuis in het lint. Nu kunt u toegang tot al uw favoriete oude Office-opdrachten in de vertrouwde menu’s en toegang tot veel van de nieuwere Office functies zoals SmartArt.

Hier is een close-up van de werkbalk. Merk op dat de lay-out is zeer vergelijkbaar met die van Word 2003.

U kunt in PowerPoint 2010 toegang tot alle van de nieuwe Transitions in de menubalk.

Het menu in Excel zelfs inclusief ondersteuning voor de nieuwe Draaitabel en draaigrafieken Wizard.

Eén probleem dat we merkten was dat de werkbalken werden gecondenseerd tot een drop-down menu als het venster Office minder dan 870px breed was. Dit kan een frustratie voor gebruikers met een lage resolutie displays, en wilt u misschien gebruik maken van de Office Apps gemaximaliseerd.

Zich te ontdoen van het lint

Nu u de oude menu’s terug hebt, kunt u zich te ontdoen van de extra lint tabs te krijgen als je wilt. Office 2010 kunt u uw lint aanpassen en verwijderen van tabs, dus laten we ontdoen van alle andere tabbladen behalve voor onze nieuwe tabblad Menu.

In ons voorbeeld gebruiken we Woord, maar je kunt het doen in Excel of PowerPoint op dezelfde manier. Klik op het tabblad Bestand en selecteer Opties.

Als alternatief, in het tabblad Menu, selecteert u Extra en vervolgens op Opties voor Word.

Selecteer Aanpassen Lint op de zijbalk links, dan schakelt u de vakjes naast alle linttabbladen het u wilt verbergen aan de rechterkant. Klik op OK als je klaar bent.

Terwijl je toch bezig bent, kunt u de standaard kleurenschema ook veranderen.

Opmerking: De kleur verandering zal het kleurenschema automatisch veranderen in alle Office-apps, zodat u alleen nodig hebt om dat een keer te doen.

Nu het lint heeft slechts 2 tabs … het tabblad File voor de nieuwe Backstage View, en het tabblad UBitMenu we net geïnstalleerd. Het heeft bijna het uiterlijk Word 2003, maar met de nieuwe functies van Word 2010! U moet deze stappen in Excel en PowerPoint herhalen als je wilt om hun lint aan te passen hetzelfde.

Conclusie

Als u al een harde tijd wennen aan Office 2010, UBitMenu is een geweldige manier vertrouwd met de nieuwe interface te krijgen, of gewoon productief blijven met je oude trucs. We willen dat het steunden de andere Office-toepassingen zoals OneNote en Outlook. Dat maakt het niet een deal breaker hoewel, het kan de leercurve gemakkelijker te maken in Word, PowerPoint en Excel.

UBitMenu is gratis voor persoonlijk gebruik, en die tegen een zeer redelijke prijs voor het bedrijfsleven. Als u gebruik maakt van Office 2007 en niet een fan van het lint, UBitMenu werkt voor het als goed.

Download UBitMenu

Persoonlijk denk ik niet waarom je ook zou willen. Het lint is een fantastische interface-element, ondanks de terughoudendheid van mensen om te veranderen.

@SquareWheel – Ik eigenlijk echt van het lint, en persoonlijk denk dat het een grote sprong voorwaarts voor de productiviteit. Maar hey, iedereen is niet gelijk, dus dit is een geweldige optie voor degenen die niet de voorkeur aan de traditionele menu’s en werkbalken. Plus, zoals ik al zei, het kan ook een geweldige manier om langzaam de stap naar het gebruik van het lint als u meer gewend aan de menu’s en werkbalken bent zijn.

dit moet worden opgenomen in MS Office app uit de doos.

Ik bedoel, hoe moeilijk kan het zijn om legacy menu’s, dat de meeste harde kern gebruikers van Office zeer gelukkig en productief zal maken bevatten.

Na maanden van het gebruik van Office 2007 en 2010, ik begrijp nu waarom de RibbonUI is beter dan de menu’s

1. RibbonUI blootgesteld veel commando’s in logische groepen;. 2. Het is makkelijker om commando’s te vinden, omdat ze niet zijn begraven in de menu’s met zo veel items;. 3. RibbonUI liet me Office-functies die al bestond in Office 2003, maar zijn niet gemakkelijk vindbaar omdat nogmaals, ze zijn begraven in diepe menu’s;. 4. Ik kan het muiswiel gebruiken om al Ribbon Tabs te scrollen.

Lint is beter jongens, de usability testing hier uitgevoerd is zeer succesvol!

well..nice artikel. u zal ook vriendelijk genoeg om te vertellen over hoe om te kijken naar de Help-Over Window dat meestal er in elke Windows-applicatie.

Ik heb geprobeerd dit op Office 2007. Alles zag er goed uit. Echter, toen ik een Word-document werd bewerkt, vond ik dat ik niet kon krijgen van de Search / vervangen functie te laten werken. Het zag er ok, maar in feite was er niets vervangen. Na het verwijderen van dit programma, begon het weer correct werkt.

Is het mogelijk om de tabbladen in Word en Excel 2007 verbergen?

Leuke tool. Soort van. Sommige problemen al: Ik heb Office 2010 Professional Plus en de site zegt dat het programma werkt mee. Ik betaalde voor de commerciële versio + 10 licenties voor 19,92. MSI zal niet worden geïnstalleerd (fout: Kan geen toegang krijgen tot netwerklocatie \ Addins). Verzonden probleem hun supportadres maar, na meer dan 24 uur, geen reactie. Gratis versie (.exe) geïnstalleerd ok en werkt goed met Word, Excel, enz. Goed. Echter, werkt niet met Outlook, noch met een e-mailbericht gemaakt in Outlook. Ik had gedacht dat Outlook gebruikt Word als hun e-editor (Outlook 2003 doet), en zo ja, moet dit product hetzelfde menu-item te produceren in een nieuw Outlook-e-mailbericht. Het doet niet. Dat was mijn reële behoefte en het programma niet het probleem op te lossen. En ik kan alleen installeren van de gratis versie.

Ik heb dit gebruikt voor maanden op 2010 en het is veruit de beste van de add-on menu alternatieven (; werkt prima vervanging voor mij ik heb geen afwijkingen mee gehad). Dat gezegd hebbende, ik ben * * langzaam aan te passen aan de moeder Microsoft’s manier van werken, althans in XL (het lint is nog steeds een vreemde ervaring voor mij in de andere apps & Ik gebruik UBit bijna uitsluitend voor hen).

Ik ben niet zo zeker van de reden, maar het lint 2010 lijkt veel minder irritant dan 2007 dus misschien 2020 zal het werkelijk nuttig voor iedereen.

@ Chris – Nee, sorry, het is niet mogelijk om tabbladen in het lint verbergen in Office 2007. Office 2010 is de eerste om u te laten veranderen rond spullen in het lint.

Phoenix’s vraag te beantwoorden, kunt u een hulp over pictogram om de werkbalk Snelle toegang toevoegen door Customize Quick Access Toolbar vallen pijl naar beneden en het kiezen Meer opdrachten … selecteer Kies opdrachten uit: en selecteer de All Commands uit de keuzelijst, drukt u op de “A” en over zullen worden belicht, selecteer toevoegen en vervolgens op OK om de Over knop weergegeven in de werkbalk Snelle toegang te hebben. Ik heb niet geprobeerd om het toe te voegen aan het lint.

Nog een andere reden om software gemaakt door mensen die daadwerkelijk aan hun gebruikers te luisteren in plaats van ze te vertellen nu dat het gaat om te gebruiken. OpenOffice ‘gewoon gewerkt’ lang geleden – zonder de verdomde ‘ribbon’

Dit * nog * is niet het wegwerken van alles – er is nog steeds een nutteloos FILE / MENU bar toegang tot mijn scherm areaal. Wat dacht je van een manier van alleen het draaien van de gehele set van tabs uit?

Dank daarvoor!

er misschien een paar mensen zijn die graag het lint. MS ontwerpers vooral, denk ik. Echter, er zijn miljoenen professionele gebruikers met een (in mijn geval)> 20 jaar MS Office ervaring die de persoon die het lint uitgevonden zonder een spier te vertrekken zou schieten. Deze persoon doodde meer van mijn tijd dan mijn ex-vrouw.

PS: goed, als het lint is zo’n prachtig ding, waarom mensen het betalen van een paar van de bedrijven heel wat geld om zich te ontdoen van dat prachtige lint? Omdat ze dom of omdat de MS ontwerpers zijn ??

Ik gebruik MS Office binnen en van buiten en ik zeg je ik gestopt bij de versie 2003, deze tool ziet er erg handig, maar ik betwijfel zal alle sneltoetsen werken, meester-outs problemen op te lossen, te voorkomen grafieken uit steeds jpg eenmaal geopend van oudere versies. Ik kreeg te horen bij het werk van mijn team had om te upgraden naar 2007 en na het ervaren van een groot aantal compatibiliteitsproblemen hebben we besloten om te verblijven met 2003. Zie 2007 en 2010 zien er erg funky maar ms experts niet willen spelen met speelgoed ze willen om aan de slag om zaken !

Ik ben een van die mensen die zeer teleurgesteld met het verlies van aangepaste werkbalken in Word / Office 2007. Ik heb honderden macro’s, een tiental van die ik gebruik elke week geschreven was. In Word 2003 kan ik ze lopen met een enkele klik op een knop die iets voor mij betekent. Ook kan ik een nieuwe macro in seconden of minuten te creëren, om een ​​probleem op te lossen met een bepaald document of groep documenten. En ik kan deze macro’s op een aangepaste werkbalk, dat kan ik verhuizen naar mijn tweede monitor of uit te schakelen wanneer het niet in gebruik is.

Word 2007 nam al die weg. Het is alsof ik een loodgieter of timmerman, die heeft gekocht of gebouwd tientallen aangepaste hulpmiddelen was. Maar toen ik werken in Word 2007, moet ik ze allemaal achter.

Laten we hopen dat er een reden voor mij om te upgraden naar Word 2010. Nog nieuws?

De heer Sheehy is de enige UBitMenu gebruiker ervaart dit probleem tot nu toe. Zijn orde was terugbetaald. We hebben meer dan duizend downloads per dag van onze site alleen. Ik denk dat het werkt voor de meeste …

We hebben een aparte UBitMenu voor Outlook op onze website nu. Het voegt de erfenis menu’s in alle belangrijke ramen.

Waar is de downloud koppeling hebben weinig zicht?

Ik heb niet eens geprobeerd nog UBitMenu, maar op basis van de opmerkingen die ik heb gelezen, ik denk dat ik het leuk gaan vinden.

Als voor Microsoft, ondanks het feit dat sommige mensen voelen het lint is een plus, kan ik niet hun enthousiasme te voelen. Ik vind het moeilijk om veel voorkomende functies die ik vaak gebruikt te vinden. Als het lint waren zo’n ingenieuze ontwikkeling, het vinden van alle benodigde gereedschappen zou bijna intuïtief zijn, toch is dit niet het geval is, naar mijn mening.

Verder … en dit is de grootste reden waarom ik verafschuw het lint … Microsoft heeft duidelijk gekregen in de gewoonte van het verplaatsen van vertrouwde functies rond en noemde het een nieuwe en verbeterde functie. Let op, ik ben niet te verwijzen alleen maar om de Office-suite van programma’s, ik heb het over het Windows-besturingssysteem in het algemeen. Dit is te gek en ik ben niet zo gemakkelijk misleid om te geloven dat het verplaatsen van dingen rond noodzakelijkerwijs een verbetering. Dergelijke wijzigingen moeten EVOLUTIONARY zijn, niet revolutionair!

Ik heb niet kopen MS Office 2007 gewoon omdat ik al het gedoe dat er gaande was wijd en zijd over het lint gehoord, maar ik had gehoopt dat Office 2010 niet zo slecht zou kunnen zijn, maar ik denk dat ik verkeerd was. Als OpenOffice een e-mail-programma had, zou Microsoft niet meer van mij horen.

Tot slot, het spijt me voor klinkende zo sarcastisch, maar ik ben gegroeid heel moe van bepaalde Office-gerelateerde kwesties en dit lint kwestie is een belangrijke één.

Nog één ding: Bedankt voor het maken UBitMenu beschikbaar zijn voor de computer gebruiker gemeenschap. Ik hoop om terug te keren met een aantal objectieve opmerkingen. Nogmaals bedankt!

OK, sommige mensen houden het lint. Echter, er zijn ook veel mensen die het haten. De realiteit is, als we ouder worden of als we onder een hoop stress is het moeilijker om dingen die in je hersenen heeft airconditioning voor 20 jaar opnieuw leren.

Ik gebruik Office 2007, omdat voordat het officieel werd uitgebracht en ik ben nog steeds minder efficiënt in dan ik was in 2003. En ik beschouw mezelf als vrij computer kunnen omgaan.

Totdat Microsoft voelt een reële bedreiging voor het verlies van marktaandeel zullen ze niet de moeite om wat de gebruikers echt willen luisteren. Ze zullen gewoon blijven maken van wat ze willen maken.

Ik ben net begonnen met UBitMenue en het ziet er geweldig uit. Ik wil het lint te leren, maar gefrustreerd als ik iets niet kan vinden. Hopelijk zal dit helpen totdat ik leer het lint bar weg.

UBitMenu is gratis voor particulier gebruik. Beide versies exe en msi moeten worden gelicentieerd als je UBitMenu gebruiken in een context die u of iemand anders krijgt betaald voor. Er is geen vrije versie voor commercieel gebruik. Een logische begrip in onze ogen. Onze prijs is zeer laag om het gebruik in low budget organisaties, scholen en kleine bedrijven mogelijk te maken;. Klanten zullen de exe (dat vrij is voor privé-gebruik) en een msi installer te ontvangen. De msi installer zal installeren in de lokale machine context en toont het menu voor alle gebruikers op een computer. Admininstrator privileges zijn nodig voor dit soort setup. De exe installer zal installeren in de huidige gebruiker context. Op verzoek zullen de klanten een installatie handleiding die laat zien hoe UBitMenu per GPO of andere distributiesystemen te installeren. Het zal ook werken in virtuele omgevingen (Terminal Server, Citrix, …). UBit zal uw betaling als UBitMenu niet voor u werkt.

Word 2010 lint is echt maakt me gek – niet omdat het kan wel of niet goed, maar als gevolg van het werk dat ik nodig hebt om gedaan te krijgen op dezelfde snelheid dat ik was altijd in staat om het in 2003. (I computers ingeschakeld onbewust met 2010 op de nieuwe geïnstalleerd); nodig om te reageren op korte woorddoc (invoegen tafels- meerdere talen sise elkaar) werd ik plotseling afgeslagen mijn standaard niveau van het denken over de inhoud die ik bezig was en gedwongen om na te denken over het vinden van hulpmiddelen formeel op mijn vingertoppen in 2003. ik heb geen tijd voor dit dacht ik. Hoe is dit mogelijk? Geen enkele serieuze bedrijf zou eigenlijk handicap gebruikers zo bewust. Er moet een nut om over te schakelen naar ‘oude’ stijl menu’s etc. NO .. nee,. Dagen van strijd en pijn op zoek naar de domste kleine schakelaars enz., Ik kon niet geloven dat het was echt zo dom en hard. Het was alsof de Marketing jongens had overgenomen – dat rationele slimme mensen niet meer bij Microsoft bestond. Het lint kan groot zijn – maar wanneer men iets wat ze willen en nodig heeft nu om gedaan te krijgen – het nemen van 2-3 weken om een ​​programma te leren is gewoon niet in de kaarten, ik vond ‘adintools’, die een menu product had voor de conversie naar. 2003 menu’s. Het werkt redelijk goed heb ik niet geprobeerd UBIT en alleen geleerd van hem in deze thread. Het belangrijkste punt is dat de frustratie waarde van het lint wordt opgelost met deze menu-producten. Het me zeker gered. Maar eerlijk gezegd, terwijl ik veronderstel dat er voordelen in Word 2010 – Ik weet alleen niet wat ze zijn. Alles wat ik ooit wilde doen zou kunnen worden gedaan in het 2003-product groepen. Met deze 2.010 groepering. Ik heb niet echt iets wat ik moet dat ik kon niet gemakkelijk doen in 2003. Schrijven serieuze inhoud brieven en spreadsheets vereist de gedachten te concentreren op de inhoud gezien.

Ik vind verandering voor verandering omwille prima voor mensen die naar de markt met ‘lege’ geesten. Maar voor degenen onder ons getraind sinds de jaren 80 om producten te gebruiken – de grote onderneming domineert het landschap moet niet het geven van korte metten met de miljoenen gebruikt het heeft getraind met enkele terugblik beschouwing; T /.

Ik ben een zeer professionele gebruiker van MS Office sinds 1991 (Word op dat moment), tegenwoordig Ik onderwijs het gebruik van Office-software, en 90% van mijn zeer jonge of volwassen klassen I * HAAT * de Linten van Office 2007 en Office 2010. tot op vandaag heb ik nog nooit een enkele persoon die in staat zijn om honderden verschillende taken uit te voeren sneller dan ik met MS Office 2003 zou zijn voldaan (ik praat over de som van alle taken, niet om een ​​enkeling die kan worden verbeterd). – De domheid van de menu’s van Office 2007 en 2010 ligt niet alleen in de manier waarop we gedwongen worden om de dynamiek te volgen. Mijn grootste zorg is hoeveel SCREEN het gebruikt, vooral op kleine draagbare computers. Blijkbaar kun je het te verbergen, maar dit betekent permanente re-verschijning die de ogen en de hersenen leidt.

Ik downloadde ubit als een prive-woning gebruiker omdat ik de linten haat ten opzichte van 2007 Word. Ik gebruik dat programma veel. Maar na het installeren van het, elke keer als ik breng het programma up krijg ik een bericht “wilt u een licentie? Kopen” voordat het wordt geopend. Ik klik NO als dit is dan ook een gratis programma. Het programma opent met dit grote briefje recht tegenover de menubalk.

Maak MS Word 2007 Ribbon naar Old Classic; Menu Toolbar Interface Software volledig; functioneel. Kopen voor slechts $ 19.99. Uw, persoonlijke licentie zal worden gemaild.

Het lint sux. Periode.

Nou, dit is misschien een oplossing voor sommigen, maar voor degenen onder ons die jarenlang bezig geweest met het aanpassen van de werkbalken in Office 2003 en het creëren van een aangepaste normal.dot sjabloon, is het niet veel helpen. Het lijkt erop dat dit is gewoon een build van een aangepaste “nieuwe groep” in het lint – maar een die ik niet lijken te kunnen toegang tot verder aan te passen. Het lijkt erop dat ik zal moeten gesp naar beneden en gewoon doen het zelf.

In de loop der jaren zijn er veel veranderingen in de standaard werkbalk die ik heb gemaakt voor mij super productiever te maken in Word 2003 – het toevoegen van een view / twee pagina’s icoon, het veranderen van het pictogram “quick print” naar een meer standaard “print …” icoon , enzovoort. Ik zie niet in hoe men die veranderingen in de UBitMenus ‘groep kan maken, omdat het niet te zien in de Werkbalk aanpassen opties.

Is er een manier om al die lint aan de linkerkant van het scherm in plaats van de top te krijgen? Het grootste deel van mijn werk is verticaal, en ik heb schuren voor het scherm hoogte sinds de korte scherm conversie ramp van een paar jaar geleden. Nu nog meer van mijn kostbare scherm hoogte wordt up guzzled door menu’s terwijl de helft van mijn scherm onroerend goed is leeg op de zijkanten. Iedereen helpen?

Ik resoneren met zo veel van wat hierboven gezegd. Kan geen macro’s gebruiken?!? Kan geen macro’s in e-mails gebruiken?!? Een vorm die wordt gebruikt om me te nemen minuten om nu te maken duurt uren, en dat is nadat ik het lint met de vorm applicatie heb gevonden (waar is dat ook alweer? Zeker geen intuïtie kon zijn verblijfplaats te ontdekken!). Ik heb niet dat soort van tijd. Ik gebruik MS Office sinds haar oprichting, en tot en met 2003, nieuwe versies vaak eigenlijk bevatten verbeteringen. Toen 2007 en nu 2010 langs kwam. Oeps! Microsoft vergat die haar klantenbestand bestaat, het is niet de jonge jongen spelen met zijn computer en het typen van een scriptie af en toe in zijn studentenkamer. Uw doorgewinterde gebruikers zijn uw vlees en aardappelen, die kinderen, zo briljant als ze ook mogen zijn, zijn de boter op je brood. Ik kan herinneren MS van de oude WordStar tekstverwerkingsprogramma, elke keer dat een nieuwe versie werd uitgebracht, moest men helemaal opnieuw leren alle snelkoppelingen en macro’s. Ziet u WordStar op de markt vandaag? Nee. En het is slechts een kwestie van tijd totdat MS Office bevindt zich achterhaald als het niet voldoet aan de behoeften van haar klanten REAL ~~ degenen onder ons die gebruik maken van het elke dag, tien uur per dag. We niet schelen als het in aanraking komt met de nieuwste games. We niet schelen als we iTunes kunt importeren en hebben ze opduiken in een aantal bizarre presentatie. We moeten werken, en deze nieuwe versies belemmeren dat werk.

Wow, leuk om te zien dat ik niet de enige die moeite vindt met de Ribbon. Ik heb gebruikt MS Word sinds 1993 voor het werk en leed aan een soortgelijk lot aan anderen hier wil zeggen de productiviteit daalde snel terwijl ik struikel rond proberen te basiscommando’s te vinden. Ik zou de gevoelens echo boven in die glossy graphics zijn geen vervanging voor functionaliteit en ergonomie. Immers, zou een autofabrikant serieus overwegen het omwisselen van de rem en gaspedaal puur om een ​​model te vernieuwen?

postscriptum betekent dit werken Office voor Mac 2010?

Bedankt voor dit.

Ik hou van 2003 menu’s, en nooit als 2007 en 2010 linten. 2003 zijn veel gemakkelijker te gebruiken.

Microsoft had geen idee wanneer ze 2003 menu’s verwijderd en vervangen door hen met deze domme lint.

Maar nu, dankzij howtogeek we kunnen 2003 stijl menu’s opnieuw te gebruiken

steve

Ik dacht dat de linten waren slecht, maar wat het deed om de Access-interface is verschrikkelijk! Ik gebruikte om het veld commentaar te gebruiken als een secundaire sortering veld, nu de opmerkingen zijn niet langer LOGISCH vermeld waar u kunt sorteren op hen.

Access is een RAMP! PLEASE ontwikkelen van een add-on programma dat de logische indeling zal herstellen van Access 2003 en weer terug!

Ik ben het eens dat het lint de bruikbaarheid van MS Word is afgenomen. Ik ben een Principal User Experience Designer en ze vergaten een van lesgeven Alan Cooper’s die beginnende gebruikers zeer snel naar intermediate en dan worden gevorderde gebruikers. Het lint is eeuwige beginners – waar niemand is. De andere belangrijke usability probleem is de ruimte die je moes traverse met uw muis om de doelen te raken op het lint. Het is echt ongelooflijk hoe veel tijd om te richten! Instortende het lint doet niets. Pulldown menu’s zorgen voor de kortste afstand tot het doel (vanuit een mousing en klavier vooruitzichten). Ik kan me niet veroorloven om de horizontale ruimte die deze bar neemt verliezen. Het lint legt de nadruk op de functionaliteit van het programma en niet het document dat u probeert te maken. Het lijkt erop dat hun gok niet heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik voorspel dat ze zal terugkeren naar de pull-down menu’s in hun volgende release. Het is veel meer dan alleen maar leren om iets op een andere manier te doen. Als het efficiënter was dan minder mensen zouden complain.The grappige is dat Smart Draw (concurrent van Powerpoint) was het eerste programma om het lint te doen en het kostte de aandacht af van het document dat u probeerde te knutselen en meer nadruk gelegd op de functionaliteit. De Lint krijgt een “F” in mijn boek.

Ik kocht en installeerde ubitmenu voor Outlook, want ik heb een gebruiker die een schepsel van gewoonte. Ik hoopte te kunnen IE favorieten om Outlook 2010 toe te voegen, omdat hij gebruikt werd om het hebben van het in Outlook 2003. Ik heb gekeken, maar ik zie geen optie voor het. Kan dit worden gedaan met ubitmenu of heb ik het geld verspillen?

Had om te updaten naar Word 2010 als gevolg van Windows 7 etc etc. en IMHO de aanvraag meer onhandelbaar is geworden. Bv: dit is hoe om kop- en voetteksten bewerken; 1) Op het lint Selecteer Invoegen tab; 2) Selecteer Koptekst (of Voettekst – tab aparte tabs); 3) Kies Bewerken Koptekst / voettekst (navigeren naar beneden langs allerlei ongewenste Header / ontwerpen Footer)

In Word 2003 wordt het (vroeger – voor mij); 1) Selecteer Bekijk Koptekst / voettekst; 2) Selecteer Bewerken; Het slechtste deel van het hebben van naar beneden te navigeren langs allerlei Koptekst / voettekst ontwerpen wil ik niet alleen maar om te bewerken Koptekst / voettekst selecteren in Word 2010.

Ik kon gaan tot vervelens toe, maar gewoon van mening dat dit, doet Microsoft echt denken dat de meerderheid van de gebruikers Word 2010 zijn newbies,? Zo neen, waarom heeft zij niet zorgen voor een ‘compatibiliteitsmodus’ versie, met de gebruikersinterface in de buurt van de Word 2003 een;? Doh!

Ik ben zo blij te horen dat ik niet de enige die het lint HAAT. What the heck was Microsoft te denken? Ik heb een professionele gebruiker van Word sinds de vroege jaren ’90 geweest (omdat het op elke nieuwe computer is geïnstalleerd en moest migreren van WordPerfect) heb ik nog niet geprobeerd dit UBit oplossing, maar net als de rest van jullie kan ik niet uren van mijn productie tijd proberen te achterhalen van de menu bleeping Ribbon. In mijn zakelijk succes hangt af van het maken van mijn klanten tevreden, niet tikt ze af en maakt het moeilijker te krijgen van een project gedaan. En last but not least, ik denk dat Microsoft heeft bewust geëlimineerd routes voor haar gebruikers om feedback te geven op deze Ribbon fiasco. Zou het echt zo verschrikkelijk om ons te voorzien van een keuze op menu vs Ribbon zijn?

In wezen kan ik geen gebruik maken van MS Office, want alles wat ik gebruikt om te weten is nu achterhaald. Het duurt nu leeftijd van online zoeken via help menu’s of door middel van elke tab om te doen wat ik gebruikt om snel te doen. De tabbladen hebben alleen de meest voorkomende dingen aan de top, niet de dingen die ik eigenlijk nodig – opsommingstekens en nummering was ongelooflijk moeilijk te vinden (in tegenstelling tot formaat; Bullets en nummering – wow zo snel en eenvoudig). Dus, ik moet opnieuw leren een nieuw programma schema van iemand anders op aanvraag. Dus, als ik ga dat toch doen, waarom zou het Microsoft? En daar heb je de arrogantie die wordt geleverd met een monopolie. Gelukkig heeft mijn werk nog niet veranderd – maar ik heb het op mijn nieuwe computer thuis en ik haat het.

Ik ben het eens met al deze gevoelens. Ik controleerde de recensies over 2010, die zei dat de koele ontvangst tot 2007 een herbezinning gedwongen had en ‘alles goed was met het jaar 2010’. Hoewel ik ben niet een vermogen gebruiker van Word 2003 Ik ben er vrij handig en ik had (zoals anderen hier) zelf gemaakt extrememly productief door het creëren van mijn eigen wiskunde werkbalk met alles wat ik nodig had naar school standaard wiskunde documenten te maken – alles werkte een droom. Aanpassen van de werkbalken met de knoppen die ik wil maakte Word2003 een genot om te gebruiken. De druk van anderen dwong me om de verandering te overwegen – er zijn onverenigbaarheid problemen met de vergelijkingen in Word 2003 – 2010, ik had een blind vertrouwen dat MS nooit achteruit zou gaan, maar jongen was ik verkeerd. Het lint is vreemd, traag en onvriendelijk – ik heb het geprobeerd voor een paar maanden en het werkt gewoon niet voor mij. Ik ben het eens dat voor nieuwe gebruikers kunnen ze het geweldig vinden, maar ik wed dat als iemand heeft een tijd en beweging studie zouden ze ontdekken dat de efficiëntie in 2010 heeft een duidelijke plafond dat is veel lager dan 2003. Dus gisteravond heb ik eindelijk gevonden dat de markies selecteren gereedschap is verdwenen (het is ‘gebroken’ dat is ambtenaar van MS !! – kan je het geloven ?!), die explians waarom ik het niet kon vinden, en er lijkt inherente instabiliteit en beperkingen in het inbedden van graphics. Dus ik sta op het punt te verwijderen 2010 en ga terug naar 2003 .. Ik kan niet geloven dat ik net getypt dat (godzijdank ik mijn normal.dot file opgeslagen) – heel surrealistisch.

Naar mijn mening UBitMenu is een essentiële aankoop voor elk bedrijf migreren naar Office 2007/2010. Het zal betalen voor zichzelf in een mum van tijd, omdat het vrijwel de productiviteit hit veroorzaakt door het personeel te moeten opnieuw leren hoe je Word, Excel, enz. Weer helemaal opnieuw te gebruiken zullen elimineren. Als gebruikers het lint van hun gading vinden, kunnen ze migreren naar het volledig in hun eigen tempo.

Op het werk zijn we gewoon dompelen onze tenen in het troebele water van Office 2010, en ik ten zeerste aan te bevelen zij kopen UBitMenu licenties, want het is de enige manier om het uitrollen van de nieuwe versie zonder p *** ing uit 2500 medewerkers!

Hebt gedownload UBitMenu en geïnstalleerd op twee computers waarop Office 2010 Student versie. WELL Na al dat het niet werkte. WAAROM????

Advice please!

Allereerst, het lint een groot nadeel ten opzichte van de menu’s. Hij eet UP mijn scherm !!!! Vooral op kleine LCD-schermen, is dit een groot probleem. Ik begrijp niet waarom de stomme ding niet kan minimaliseren.

Wat betreft features “begraven” in de menu’s … ik wist hoe alle degene die ik nodig vind. Als ik niet weet hoe je een functie te krijgen, zou ik het Google en vinden het menu.

Ik heb het lint nu gebruikt op een laptop voor ongeveer een jaar, en het is niet meer intuïtief voor mij geworden. Ik geloof echt goede software moet verschillende manieren voor gebruikers om hetzelfde te bereiken bieden, omdat iedereen hersenen is anders. Stom op Microsoft niet bieden zowel … maar nogmaals, ze zijn altijd altijd arrogant en paternalistisch, dus wat doen we verwachten?

Briljant! Sanity rendement. Ik vind het niet erg Microsoft vervlakking Word voor de massa, als ze het gevoel dat ze moeten, maar ze moeten niet nemen op zich om de productiviteit van de gebruikers bedreven in het proces te vernietigen.

Ik denk dat de Classic Menu for Office Home and Student 2010 door Addintools bevat meer opdrachten;. Het is gratis en omvat niet alleen Word, Excel, PowerPoint, maar ook OneNote menu;. De meeste van de oude snelkoppeling toetsenbord zijn nog steeds beschikbaar, door het invoeren van Alt + Q + T om het menu Extra te bladeren.

Ik heb iets opgevallen … Het is een algemeenheid, dus niet van toepassing is 100% van de tijd, echter, De gebruikers die graag de linten interface van zijn vrouw, en nogal vrouwelijk op dat, terwijl de mannetjes hebben de neiging om de interface een hekel. De meeste vrouwen die ik heb over de lintjes vroeg, net als zij “Het maakt het zo leuk om te gebruiken” Aan de andere kant, bijna elke man die ik heb gevraagd, heeft negatief gereageerd, waarvan sommige zelfs vloeken, maar al met vermelding van de productiviteit daalt. Oh, ook, ik heb over linten sprak met ruim 10-12 vrouwtjes en ongeveer hetzelfde aantal mannen. In de buurt van 75% van de mensen die ik te hebben gesproken over linten, heeft een afkeer van hen, van mild ergernis naar beneden rechts woede.

Ik zei dit om te leiden in deze: SquareWheel, ben je vrouw?

Microsoft, heb je niet horen over Women’s Lib? Blijkbaar, van mijn begrip, een van de dingen die ze wilden, was niet meer de stereotype van de “secretaris” – Je doet het zo’n prachtig werk gooien 5 tientallen jaren van vooruitgang door het maken van een gebruikersinterface die is alleen voor vrouwen-vriendelijk. Goed werk! Nu, ik ben niet seksistisch, ik zou een geweldige secretaresse te maken – al was het maar kon ik de linten te gebruiken zonder steeds zo boos dat ik wil ezel stoot de eerste persoon die belt.

Nu, te hebben om een ​​zoekmachine te gebruiken om uit te vinden hoe iets te doen in een programma dat zo intuïtief als mayonaise sandwiches zou moeten zijn, is gewoon belachelijk. Vooral als je wist hoe u de functie gebruiken in eerdere releases.

Ik beveel dit product aan iedereen die ik te praten nu.

naam SquareWheel zegt alles wat u moet weten.

Ik heb dit net gedownload en zal het uit te proberen. Ik heb het doden van mezelf (zoals mijn vrouw had) tegen deze doofus lint en het krijgen van niet-waar. Het is contra-intuïtief en dis-georganiseerd.

Ik zou eigenlijk in staat zijn om Office opnieuw te gebruiken met deze tool.

Keith;. Excel 2003 goeroe, Excel 2010 af te wijzen.

Ik ben met behulp van Classic Menu for Office gemaakt door Addintools.com. Om eerlijk te zijn, Classic Menu for Office 2007/2010 gecreëerd door Addintools.com lijkt nuttiger.

UBit menu brengt alleen klassieke menu voor Word, Excel en PowerPoint. Toch kan Classic Menu for Office 2007/2010 oude menu’s en werkbalken voor alle Microsoft Office 2007/2010 Ribbon, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Accss, Outlook, OneNote, Publisher, InfoPath, Project en Visio brengen.

Bovendien kan ik inschakelen of klassieke menu’s van het Lint met Classic Menu for Office 2007/2010 uit te schakelen.

UbitMenu zou geweldig zijn als het menu die het genereert gemakkelijk … kan worden aangepast! Ik hou van de interface van 2003, maar met de veranderingen die ik deed in de werkbalken;. Het schijnt mogelijk te zijn (ik ben niet zeker) om de code van het bewerken UBitMenu Add-on (als je een veel vrije tijd), maar ik deed niet lukt nog … tekencodering probleem,. heeft iemand een oplossing;? Bedankt!

Dank je, Matthew. Nu kan ik een eenvoudige brief snel weer te maken!

Ik vroeger geleerd studenten in de community college hoe de Office-suite te gebruiken, dus ik ben niet analfabeet. Wij zijn voortdurend verbeterd. Ik heb gemerkt dat de nieuwere versies kon goed voor mensen die niets begreep, maar vertraagde productie voor de ervaren.

Ik ben direct gaan van 2003 tot 2010. Is dat mijn probleem?

Grote werken! Blijf doorgaan op te ruimen alle oogverblindende MS puinhoop;! Hartelijk dank!

Als nog een ander van de “old-timers” met> 20 jaar met klassieke menu’s (sans linten en dropdowns), ben ik zeer grudingly overgestapt naar MS Office 2010 (na een verblijf op OpenOffice, die werkte prima, behalve voor een zeer ernstige geheugen lekken voor grote bestanden). Ik ben het eens met vele andere van mijn collega curmugeons dat MS behoort aan de maker van het lint te schieten (maar ze zullen niet), en esp. de bemanning die subtilely allemaal veranderd de standaard character sets! (Many thanks for solving the most nagging 1.16 line spacing between paragraphs for me. Now if I can just keep the menu bars from disappearing and learn how to erase all the accumulated entries from the ribbon I may survive.

Voorafgaand aan ongeveer 1800, schoenen speciaal ontworpen voor de linker en rechter voeten waren zeldzaam, de meeste mensen droegen “zuivere” schoenen die geen onderscheid tussen de linker- en rechterkant had.