bypass de eenheid ui helemaal in Ubuntu 11.10 met de gnome shell remix

Bent u minder dan tevreden met Unity, maar wilt blijven gebruiken Ubuntu zonder over te schakelen naar KDE, XFCE of LXDE? Dan kunt u een kijkje op de GNOME Shell Remix van Ubuntu 11.10 te nemen.

De overstap naar de nieuwe Unity gebruikersinterface dit jaar is heel wat opschudding onder Ubuntu enthousiastelingen gemaakt … sommigen vinden het geweldig en anderen haat het. Als je valt in de laatste categorie vallen dan is dit bijzondere remix kan worden net wat je zoekt.

The Remix is ​​opgezet met GNOME Shell 3.2 en krijgt u met de rechtermuisknop in de nieuwste Ubuntu goedheid zonder dat een van de Eenheid UI-componenten te behandelen. U heeft de mogelijkheid om de nieuwe GNOME 3 style desktop (zie hierboven) of kunnen gaan met de klassieke stijl desktop (zie hieronder) als u liever de meer traditionele look gebruiken.

Opmerking: Druk gewoon op de Alt-toets en de rechter muisknop op de boven- en / of lagere taakbalken om items, net als in GNOME 2 toe te voegen.

Belangrijke opmerking: U zult niet in staat om te upgraden naar een nieuwere versie van Ubuntu bij het gebruik van deze remix. Je zal moeten doen een volledige installatie zodra het volgende Ubuntu release is beschikbaar. Dit is te wijten aan de Remix zijn een onofficiële release.

Download Ubuntu GNOME Shell Remix Let op: 32 en 64 bit versies beschikbaar (ISO-bestanden zijn 836,6-854,0 MB groot).

Bekijk de Release Notes Opmerking: Je moet een paar momenten te nemen om te kijken over de Release Notes voor de Remix.

Bezoek de Ubuntu GNOME Shell Remix Homepage

[Via Softpedia]

Ik denk dat als je bereid bent om te leren hoe het is anders dat Xfce is een betere optie zijn. Het is redelijk vergelijkbaar met GNOME 2 en nog steeds up-to-date. Veel gebruikers zijn overgestapt op Xubuntu wegens zijn gelijkaardige UI. GNOME 3’s fallback-modus is niet soort flauw van wat ik heb gezien in vergelijking met Xfce.

Ik ben net verhuisd naar Mint bij Ubuntu de cloud / sociale rommel toegevoegd en overgestapt naar Unity.

Ik ben het eens met jon.

Een andere optie is PinguyOS. De dev praat over het gebruik van Gnome Shell 3 of Gnome Classic opnieuw. Of allebei.

Of, gewoon sudo apt-get install gnome-shell van de terminal naar gnome 3 te installeren, de eenheid te houden en nog steeds updates wanneer de volgende versie uitkomt.

@Jack

Dat is wat ik deed. Het was echt vervelend toen ik erachter kwam dat de nieuwste update in feite gedood gnome voor alle doeleinden. Heb een beetje graven en geïnstalleerd gnome-shell. Heb niet gekeken. Unity is geweldig een alles, maar het is gewoon niet voor mij.

Unity blaast brokken. Bye-bye Ubuntu. Ben je aan het luisteren, MARK?

Als u al Ubuntu geïnstalleerd, kunt u gewoon gebruik maken van de versnellingspook naast de plek waar u in te loggen op uw wijze over te schakelen naar gnome shell als een fall back modus.

Het is de beste distro nu, I love it,! Canonical boycot Gnome Shell, DistroWatch schrapte alle opmerkingen over Gnome Shell Remix;. Spreid het woord over het echte gezicht van de meritocratie!

Gnome Shell is eenvoudig te installeren via Software Center, samen met Synaptic Package Manager, Bleach Bit, enz. De zogenaamde Gnome Classic is een grap in mijn mening. Sindsdien heb ik terug naar 11.04 alleen maar om Gnome 2.32 te krijgen. Mijn favoriet is de Ubuntu LTS, maar helaas niet herkent ethernet en de resolutie is verpest op mijn nieuwe Lenovo IdeaCentre. Ik heb nog nooit 10.04 verknoeien deze slechte, dus ik ga ervan uit mijn desktop is te wijten. Je hoeft Gnome Shell niet in 11.04, maar de 64-bit versie is zeer snel en stabiel. Het belangrijkste is, krijg je Classic Gnome. Ik hou gewoon Macbuntu en de mogelijkheid om de panelen en alle andere voor die kwestie aan te passen. Als Gnome 2.32 beschikbaar waren in 11.10, samen met Gnome shell, zou ik zeker gebruik van maken.

Ya. “Unofficial.” Ziet er niet uit zoals ik het zal proberen elk moment snel. Thanks Ubuntu. Bedankt voor niets!

Wat ik zou willen weten is waarom de “idioten” bij Canoical ooit besloten om ons te verknoeien door over te schakelen naar Unity UI in de eerste plaats? Was het niet erg genoeg alleen het inschakelen van de bootloader van Grub1 naar grub2 ?! Wat dacht je van een beetje doorlooptijd om ons te laten raken met die ene (en laten de documentatie inhaalslag te)?

Met dank aan die het vermelden alleen het installeren gnome shell. Ik was van plan om terug te gaan naar 11,04, maar ik zal eerst proberen. Ik hou van hoe de eenheid komt uit de weg als ik niet gebruikt, maar toen ik bijna bang mijn cursor terug over het verplaatsen naar de linkerkant weer te interageren met het.

Ik ben met behulp van 11.04 met Unity nu, na het werken met Windows 7 voor enkele maanden. Alleen kreeg 11.04 onlangs werken! Ik heb Linux voor het werk op dit moment en hebben niet de tijd om een ​​andere distro installeren. Ik weet niet eens durven te upgraden naar 11.10. We moeten hebben te horen gekregen dat 11.XX zijn slechts bèta’s. Iemand dromen van Ubuntu zijn een tweede MacOS, en met achterlating van de gebruikers …

Ik neem aan dat het gebruik van de officiële Ubuntu gnome3 pakketten, Anon, maar u kunt altijd installeren Gnome Shell op regelmatige Ubuntu 11.10 als je bezorgd bent.

Ik ben het met u over Unity, hoewel ik persoonlijk Gnome 3 slechts iets minder (zowel Shell als klassiek) haten en KDE is traag op mijn downspec laptop, dus ik ben bijna Xubuntu. Idealiter zou ik worden uitgevoerd Mint (een veel verstandiger dan wat distro Ubuntu is geworden, maar gebruikt nog steeds Ubuntu pakketten) indien goed samengewerkt met mijn draadloze kaart zoals Oneiric heeft – misschien Mint 12 zal werken.

Zelfs met de installatie van gnome, als je beide menubalken naar de onderkant van het scherm te verplaatsen (sorry maar dat is waar 99% van de ex-Windows-gebruikers liever), heb je nog een mac-ish “file, …. “Menu aan de bovenkant van het scherm. De enige manier om het op te ruimen is om: “sudo apt-get verwijderen appmenu-GTK3 appmenu-gtk appmenu-q”.

Dat leek het in ieder geval terug naar (in de buurt), bij 10.x functionaliteit. Je hebt nog steeds de “alt + rt-click” irritatie te behandelen.

Ik ben een Windows 7-gebruiker die auditie Linux distributies in VMWare Player. Ik hou echt van Windows 7 en ik wil niet om te schakelen, maar ik hou niet van de manier waarop Windows 8 is de vormgeving tot en als ze stoppen met het ondersteunen 7 met updates in de toekomst en hebben het niet vervangen door iets wat ik wil, ik ‘ ll het schip te springen. Ik stond op het punt om te springen schip na Vista. Punt is, Unity is waarschijnlijk gericht op mensen zoals ik (of mensen die, zoals ik, zijn dubieus over Windows, maar zijn minder technisch). En ik hou niet van Unity. Ik was bereid om het een schot, maar Ubuntu 11.04 zei mijn machine was niet krachtig genoeg is (het is, maar het VM is niet). Dus het gaf me de oude Gnome desktop. Misschien is er een manier waarop je Linux jongens kon uitbuiten dat. Niet zeker over 11.10, maar de Gnome die je kent en liefde is in Ubuntu en je kunt het krijgen als Ubuntu denkt dat uw computer is niet tot nul. Dus misschien (ik weet niet ik ben gewoon brainstormen) verstoppertje spelen met je GPU driver, maken Ubuntu sloot Unity, verwijderen bestanden Unity, dan zet de chauffeur terug? Of zoiets?

tl; dr: Ik ben de Eenheid van de doelgroep en ik vind het niet leuk, en good ol ‘Gnome bestaat in Ubuntu en je kunt het gebruiken als uw computer is niet goed genoeg voor de Eenheid.

Ik was in hetzelfde schuitje en verplaatst na vista. Ik ben het eens met uw mening over de eenheid. Ik was (bijna) klaar om terug te gaan na de gedwongen eenheid fiasco. Ik weet niet waar in de buurt van een expert, maar als u surft genoeg gebruikersgroepen of verkooppunten als deze kun je de overhand. Ik installeerde het op een tweede PC en het was niet zo pijnlijk. Dit was de gang van zaken: Na de eerste keer opstarten, post 11.10 installeren, opent u een terminal venster en typ: “sudo apt-get install gnome-session-fallback”, reboot en selecteer de gnome-interface als degene die u wilt gebruiken ( de kleine pijl naast uw login ID / password venster), typt u dit in een andere terminal venster: “sudo apt-get verwijderen appmenu-GTK3 appmenu-gtk appmenu-q”, en je bent goed om te gaan. Ik weet niet of dat is alles zonder risico, maar het werkte voor mij op een aantal behoorlijk mager hardware.

Er is niet iets wat ik moest doen was ik niet in staat om erachter te komen met gnome op Ubuntu. Als 11.10 niet wordt geladen helemaal niet, (dat wil zeggen, weigert uw hardware), dat is buiten mijn expertise en zou buigen voor de echte experts dat deze site op te lossen dat voor u lezen. Misschien installeert een eerdere versie (10.x), en laat het de upgrade te doen. (Mine waren alle upgrades van vorige versies). Gewoon een gok van mijn kant mee, maar soms moet je sneak up van besturingssystemen zoals dat.

Ik gebruik Windows 7 op het werk, en Ubuntu thuis. Met Unity Ubuntu werd zo walgelijk als Vista en Windows 7 lijkt op Ubuntu vóór 11.04 …. Ik zal verhuizen naar Debian, maar ik heb een aantal twijfels over mijn vermogen om het te installeren. Dus tenzij Canonical opent een kabouter optie mijn keuze gaat o worden Mint.

Je hoeft niet te bedriegen Ubuntu 11.10 tot gnome installeren. Installeer gewoon de gnome-shell-pakket, en selecteer kabouter of gnome klassieke als uw desktop manager bij het inlogscherm. Of u kunt een andere desktop manager u liever te installeren – er zijn een heleboel en het is de moeite waard proberen ze uit om te zien welke je wilt.

Ik installeerde gnome, maar het stinkt nog steeds, net als elk punt-nul-versie van KDE en GNOME;. Geprobeerd fedora 15 w / kde, maar het is een beetje te veel van een varken voor mijn laptop die opwarmt wanneer er te veel junk is hardlopen en is het beste als de dual core amd cpu alleen verder gaat dan 10% af en toe.

Nu loopt xfce, maar power management werkt slecht, het laat de batterij lopen naar nul, zonder het nemen van passende maatregelen. “Kritisch” niveau is hard gecodeerde en te laag.

Ik haat gnome 3.x; haat eenheid nog meer; kde is teveel een varken, Xfce is niet zo mooi als gnome 2.X.

Het lijkt erop dat ik ga ubuntu terug met gnome 2.x. gezet 11.04 Ik zal de distro-search spel te spelen in een jaar of twee, wanneer 11.04 stops krijgen updates.

Wat een zielig ambities van Ubuntu jongens te lopen voor een wedstrijd met de nieuwste interfaces in Windows 7 en MacOS, waardoor honderdduizenden hun Gnome 2.x gebruikers zonder ondersteuning. Het resultaat zal minder Ubuntu users, en meer Linux-gebruikers die hun recht UI die hen optimale controle en macht over de machines die ze gebruiken geeft te hebben. Ik probeerde XFCE, maar is niet zo goed als Gnome 2.x. Ik zie sommige mensen praten over Mint – waarschijnlijk zal ik het ook proberen. Maar men is zeker: ik HAAT UBUNTU BESLUIT TOT mijn favoriete Gnome 2.x. vertrekken ondersteunde.

Ik ben het met jon, mint is een goede keuze voor zover een soortgelijk gevoel ubuntu, maar met de gnome2 UI.

Om eerlijk te zijn ik haat eenheid (tot net als osx) en wordt Windows / Linux mijn hele leven, ik moet iets dat vergelijkbaar aanvoelt. Echter, om heel eerlijk ik hou gnome3 zelfs minder dan de eenheid zijn. Sinds munt een zware wissel trekt op ubuntu, im bezorgd wat mint’s toekomst zal wel.

Terug naar het artikel, installeerde ik de gnome shell van 11:10, maar de “klassieke” modus voelt een stuk anders dan gnome2. irriteerde me zo veel ik afgestoft de ubuntu 11:04 schijf en installeer dat meer dan 11:10.

Ik was een KDE fan al jaren, dan maakten ze het in een varken en ik overgestapt naar Gnome. Nu Ubuntu gaat crapola met Eenheid en Gnome is steeds een varken ook. Stupid kinderen. Het is als het kijken naar een kind te kopen van een auto met een mooie paint job en een opgeblazen motor. Ja, ik heb het recht om te ‘noemen ze dom kinderen verdiend.

Geprobeerd Unity 11.10. Niet genoeg tijd te verspillen met deze rommel niet. Probeerde het installeren van Gnome-shell, maar hoewel ik pak het in het login menu Ik ben nog steeds vast in de eenheid. Sorry, beet het gaat om Goodbye Ubuntu zijn, het enige probleem is welk besturingssysteem op te halen …

Het opnieuw installeren van 10.10 tot tot iets beters langs komt.

Ik overgestapt naar Xubuntu ook en het is de honden b *******. Niets van dat gnome3 klassieke fakery voor mij.

aangezien ubuntu wijziging eenheid .. ik verhuizen naar andere distro. en weet. Ik hoop alleen nog ubuntu meer beter. in Lange termijn ondersteuning versie ..

Op 31 oktober 2001, meer dan 300 jaar na de Salem Witch Trials, een resolutie verkondigen alle individuen (vrouwen en mannen) beschuldigd van hekserij onschuldig werd ondertekend door de gouverneur van Massachusetts, Jane Swift.