chocolademelk ja, chocolade laptop geen [humoristisch beeld]

Om een ​​of andere reden dat chocolade melk lijkt niet zo lekker te kijken als voorheen …

Wat is het ergste laptop en / of het toetsenbord vloeibare morsen je ooit hebt gezien? Deel je verhaal met uw collega-lezers in de comments!

Laptop + Gemorste chocolademelk Oooh! Fuzzy! [Reddit Tech-ondersteuning Gore]

Ik werkte in een ziekenhuis voor een jaar. Het ergste was het oproepen van de ER-afdeling voor een nieuw toetsenbord vanwege ‘morsen’. We hebben niet specifiek vraagt, wij gewoon bracht een nieuwe en gedumpt de oude in de bio gevaar bin. Alles, van bloed naar gal te plassen.

ik draag vynal handschoenen wanneer ik raak andere volkeren laptops en toetsenborden. ze zijn zo smerig als winkelwagentjes

Eigenlijk moest een toetsenbord dat bedekt was vervangen, en ik bedoel bedekt, in kauwgom. Het was overal. Om dingen ergste te maken, het was niet alleen een toetsenbord niet. Alsof iemand bubblegum waaide over de keyboards. Wat een puinhoop.

Het ergste wat ik zag was op mijn eigen laptop. Ik was warsriving met mijn laptop en moest de pauze dringend getroffen zodat de vloeistof luchtverfrisser viel van een gemorst op mijn laptop. Het was een zeer klein bedrag en ik heb het niet serieus te nemen;. Op dit moment heb ik niet zien hoe slecht de olieachtige substantie is. Het ging ging door het toetsenbord en en landde op het moederbord. De chemische doorgebrand (geëtst) de notherboard, blies de condensors en deatroyed het.

Ik gekotst een klein beetje in mijn mond.

Worst? Kijk onder de sleutels van mijn netbook, het is ingevuld roos. (Ja, ew.)

Mijn f ***** g nachtmerrie (✖╭╮✖)

Gekregen katten? Ze laten haar OVERAL! Kort nadat ik eindelijk de wonderen van ingeblikte lucht ontdekt, ik schoongemaakt zowel mijn toetsenbord en computer fans. Ze waren verschrikkelijk, leek kittens had gekregen gevangen in hen.

Voor onze kleine biz werk-from-home boekhouder het probleem ontdekte, bracht ze over 3 weken belt Microsoft klantenondersteuning, Quickbooks, Gateway (ja, ik weet) alvorens vervoeren het naar de winkel te vinden … niets. Ondertussen moesten we naar een andere computer te kopen, dezelfde problemen ontstaan, zodat we de schuld van de kabel volk, de router, riep een elektricien om te controleren of de bedrading, en eindelijk, eindelijk besefte haar 3-jarige had haar latte op de afstandsbediening gemorst toetsenbord. Ja;. En ze was verontwaardigd omdat we dachten dat 3-jarigen niet thuishoren in het kantoor, zei dat het was gewoon een ongeluk, enz. Geen verontschuldiging, niets.

Ik eet op hetzelfde moment bij het surfen op internet,. Maar die foto nam mijn eetlust.

Het ergste was waarschijnlijk op een laptop die ik ruilde toen de huurovereenkomst voorbij was. Het was al meer dan 3 jaar door een kerel op de scheepvaart dock en was bedekt met vet, vuil en grijs haar.

Het grappigste was toen een meisje in HR wilden een nieuw toetsenbord omdat sommige van haar sleutels werkten niet. Toen ik ruilde haar uit, merkte ik het probleem. Het toetsenbord werd gevuld met ongeveer 3 pond ter waarde van getrokken STAPLES !!!!

Slechtste die ik gezien heb zag er niet zo slecht, maar rook echt slecht. Lady had meerdere katten … .you kan de rest raden.

UPS krijgt een gemiddelde van 15.000 parkeerbonnen per maand in New York City alleen.