Chromecast meer dan webpagina’s: 4 types van bestanden die u kunt bekijken in chroom

Google’s Chromecast kunt u alles wat u kunt bekijken in een Chrome-browser op uw pc te sturen. Je bent niet beperkt tot alleen webpagina’s, zoals Chrome lokale video’s en muziekbestanden en weergave PDF’s en Office-documenten kunnen spelen.

Natuurlijk kun je je hele desktop Chromecast maar dit is een all-round reinigingsmiddel-oplossing die u toelaat om alleen de inhoud die u de zorg over cast en schakelen tussen browser tabs, andere dingen doet met uw computer terwijl een tab streams.

Let op: wij gaan ervan uit dat u al de Chromecast-extensie voor Chrome heeft geïnstalleerd.

Google’s Chromecast-apparaat streamt de meeste media vanuit de cloud, dus als je een Netflix en YouTube-video af te spelen, zal de Chromecast verbinden met Netflix en YouTube en ontvang de video vanaf daar. Dat is de reden waarom het afspelen van lokale videobestanden is een beetje anders – er is geen wolkje locatie om ze te streamen.

Om lokale videobestanden op uw Chromecast te spelen, kunt u het vermogen van de Chromecast-extensie om een ​​tab browser cast te gebruiken. Google Chrome bevat ondersteuning voor een aantal gemeenschappelijke videoformaten, dus alles wat je hoeft te doen is drag-and-drop een lokaal videobestand van een ondersteund formaat op Chrome. Het zal beginnen te spelen in Chrome’s ingebouwde video-viewer.

Chrome ondersteunt standaard MP4 video-bestanden, evenals de volgende formaten: .3gp, .avi, .mov, .m4v, .mkv, .ogv, .ogm, .webm

Als je een video in een ander formaat te hebben en je wilt spelen in Chrome, moet u om het te converteren naar een ondersteund formaat – MP4 zal waarschijnlijk de ideale één zijn. U kunt dit doen met een video conversie hulpprogramma zoals HandBrake.

Chrome bevat ook de mogelijkheid om bepaalde soorten audio-bestanden af ​​te spelen. Dit betekent dat u een muziekbestand zou kunnen spelen in een tabblad browser en wierp het naar uw tv, effectief gebruik te maken van uw televisie-luidsprekersysteem om muziek af te spelen vanaf uw computer.

U kunt ondersteunde muziekbestanden te openen op dezelfde manier waarop je video’s zou spelen – gewoon slepen en neerzetten van een muziekbestand op browservenster van Chrome en het zal beginnen te spelen in een tabblad.

Chrome ondersteunt alle MP3-bestanden die u hebt liggen, evenals de volgende muziekbestand: .mp4, .m4a, .ogg, .oga, .wav

Als je merkt dat je met behulp van Chromecast als muziekspeler, zal deze interface nogal lastig zijn als je moet elk nummer dat u wilt afspelen op uw browser na het laatste nummer eindigt vallen. Om dit gemakkelijker te maken, kunt u een Chrome-extensie zoals Achshar Player die uw Chrome-browser geeft het installeren van een ingebouwde lokale muziekbestand speler.

Chrome heeft al ondersteuning voor het afspelen van deze muziekbestanden – de extensies geef je een HTML5 en JavaScript in-browser-interface die u toelaat om de nummers die u wilt spelen en het opzetten van playlists te kiezen.

Natuurlijk kunt u ook Chromecast gebruiken om muziek af te spelen door het gieten van een tabblad met een web-based muziekdienst als Spotify, Pandora, of Rdio. Maar dit is hoe je het zou doen met de lokale muziekbestanden.

Chrome heeft een ingebouwde PDF-viewer, hoewel dit kijker werkt alleen als je tegenkomt PDF-bestanden op het web standaard. Als u liever gebruik maken van de PDF-viewer voor alle bestanden op uw computer, kunt u met de rechtermuisknop op een PDF-bestand op uw computer en zet Chrome als uw standaard PDF-viewer. PDF-bestanden worden dan geopend in een tabblad browser.

U kunt ook slepen en neerzetten PDF-bestanden van uw computer naar uw Chrome-browser en Chrome open ze, of je Chrome hebt ingesteld als uw standaard PDF-viewer.

Google is het toevoegen van ondersteuning voor het bekijken van Microsoft Office-documenten naar Chrome. Momenteel is deze steun is alleen beschikbaar via het installeren van de Chrome Office Viewer-extensie van de Chrome Web Store.

geen noodzaak om Office of van Microsoft’s Office Viewer apps installeren – Na het installeren van de uitbreiding, zal Chrome de mogelijkheid om Word-documenten, Excel spreadsheets en PowerPoint-presentaties te bekijken direct in de browser te krijgen. Dit is vooral handig op Chromebooks, dat is de reden waarom de Chrome Office Viewer-extensie wordt standaard opgenomen op de Chromebook Pixel. Google is ook bezig met het toevoegen volledig lokale en offline Office-document te bewerken om Chrome.

Als u een Office-document na het installeren van de extensie te bekijken, gewoon slepen-en-neerzetten in een Chrome-browser-venster.

Met dank aan de afhankelijkheid van Chrome op web apps, kunt u ook Chromecast alles wat je kunt openen via een web-app. Echter, Chromecasting je hele desktop kan de beste oplossing voor bepaalde soorten bestanden.

Afbeelding Credit: John Biehler op Flickr

Shakespeare is, via zijn spel Twelfth Night, die verantwoordelijk is voor de bedenker van de naam Olivia.