combineren Wolfram Alpha & google zoekresultaten in firefox

Wilt u er een manier om al dat Wolfram Alpha en Google goedheid combineren wanneer u zoekt naar iets was? Nu kunt u met de Wolfram Alpha Google extensie voor Firefox.

Installatie & Options

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, kunt u een nieuwe “statusbalkpictogram” in uw browser ziet. Het pictogram fungeert als een snelle aan / uit schakelaar voor het in- of uitschakelen van het combineren van zoekresultaten.

Dit zijn de opties voor de uitbreiding … allemaal gericht op de weergave-eigenschappen.

Opmerking: Je zal waarschijnlijk willen de optie ‘Toon altijd schuifbalken op Wolfram Alpha frame. “(Zie hieronder voor een alternatieve manier om toegang te krijgen tot de scrollbar) te activeren.

Wolfram Alpha Google in actie

Voor ons voorbeeld hebben we besloten om een ​​zoekopdracht op Singapore doen. Zoals je kunt zien de zoekresultaten zijn mooi weergeven van side-by-side (geweldig!).

Hier is een close-up van de Google-resultaten …

En een close-up van de Wolfram Alpha resultaten (erg leuk!). Gewoon voor de lol we vertrokken de Wolfram Alpha kader scrollbar gedeactiveerd om een ​​leuke optie voor het laten zien …

Let op de optie ‘Show scrollbar “in de rechter benedenhoek. U kunt eenvoudig bepalen wanneer u wilt of nodig hebt de schuifbalk zonder dat het altijd actief.

Conclusie

Als je houdt van het hebben van extra goedheid verpakt in uw zoekopdrachten, dan zult u zeker genieten van het gebruik van de Wolfram Alpha Google extensie!

Links

Download de Wolfram Alpha Google verlenging (Mozilla Add-ons)

Download de Wolfram Alpha Google verlenging (verlenging Homepage)

Sonny Bono is het enige lid van het Amerikaanse Congres om ooit een nummer één op de Amerikaanse Billboard Hot 100 music chart.