context is een lichtgewicht tool voor decluttering en het organiseren van uw chroom toolbar

Chrome: Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw Chrome-werkbalk declutter zonder daadwerkelijk verwijderen van tonnen van extensies, deze slimme uitbreiding huiden en organiseert uw toestel knoppen op basis van context.

Als u één set extensies voor deal jacht en winkelen te gebruiken, een andere voor goofing af met Reddit en StumbleUpon, en andere voor het krijgen van serieus werk gedaan, is er geen noodzaak om alle extensies zichtbaar de hele tijd te houden. Context is een lichtgewicht toestel dat één ding goed doet: het laat u naar uw toestel knoppen organiseren en schakelen hun zichtbaarheid op basis van context. Wat uw contexten kunnen zijn, kunt u gemakkelijk dumpen de verlengingen in hen en dan snel schakelen tussen de contexten als je werkt / play focus verschuift door de dag.

Context is gratis en werkt overal waar Chrome heeft; Hit de onderstaande link om een ​​kopie te grijpen.

Context [via Freeware Genius]

geniaal idee.

Fantastisch! Dank daarvoor.

Net pakte dit de andere nacht, maar hebben het te druk om te spelen met het .. Bedankt voor de preview van wat te verwachten wanneer ik ga zitten om het te vormen geweest.

De reden dat ik geen van deze sites te gebruiken is omdat het me geld kost … .die ik wou dat ik had !! ….

Oprah Winfrey, volgens het Amerikaanse overdag talkshow roem, werd gedoopt Orpa Winfrey bij de geboorte (genoemd naar de bijbelse figuur Orpa), maar na jaren van mensen verkeerde spelling haar naam, omhelsde ze de variatie.