Controleer uw schijfgebruik op ubuntu met schijfgebruik analyzer

Ubuntu Linux is voorzien van een grote Disk Usage Analyzer GUI tool die zal u laten uitzoeken welke bestanden en mappen zijn toegang tot alle ruimte op uw harde schijf. Dit is een van die grote kleine gereedschappen die moeten worden gebundeld met elk besturingssysteem.

U vindt de tool op je Accessoires menukaart

Wanneer u het gereedschap te starten, heb je een keuze van het openen van het bestandssysteem of een bepaalde map. Als u kiest voor bestandssysteem, zul je moeten wachten voor een tijdje, want het gaat door en controleren van alle bestanden en mappen op uw systeem … maar het is het wachten waard als je de mooie GUI in actie

Klik met de rechtermuisknop op iets in de boom, en je krijgt een lijst met opties te zien

Open zal uiteraard opent die map met Gnome’s bestandsbrowser. Een lijst van alle bestanden in de map zal je de lijst in het tool.

De map grafische kaart lijkt een leuk idee, maar vanaf deze howto, ziet er niet uit alsof het vertelt u de naam van het bestand / map in de kaart. Ik ben er zeker van dat binnenkort zal worden opgelost.

U kunt ook bestanden verwijderen vanuit de tool, die een toegevoegde plus.

Getest op: Ubuntu Edgy Eft. (Tool kan niet op eerdere versies)

Het installeren van de dingetje in Kubuntu maakt het niet laten zien in de menu’s,. Wat is het bevel om het uit te voeren?

Ik ben net begonnen met behulp van Ubuntu linux ongeveer een week geleden en deze website heeft me echt geholpen. Maar er is één ding dat ik wil weten en dit is hoe ze veilig uit te werpen verwijderen pendrives.

De opdracht is baobab.

Zelfs als je scheren een tijger kaal, zal het nog steeds heeft zijn strepen; tijgervel deelt dezelfde kenmerkende kleur als de vacht die groeit van te maken.