converteren of online gemakkelijk bekijken van documenten met Zoho geen account vereist

Heb je ooit een bestand van iemand die alleen te vinden dat het niet zal openen met de software die u momenteel hebt geïnstalleerd ontvangen? Het kan erg frustrerend om te gaan met zijn en dat is waar Zoho’s nieuwe online conversie en viewer dienst komt aan de redding.

U kunt online document Zoho’s converter gebruiken om formaat van een bestand veranderen naar een die compatibel is met de software op uw computer is. Blader gewoon naar de huidige locatie van het document, uploaden, kiest u de gewenste bestandsformaat om te zetten in, en vervolgens opslaan terug naar uw computer. Eenvoudig en glad!

Foto door Zoho Blogs.

Hoeft alleen maar om de inhoud van het document te bekijken? U kunt dat ook doen met de View-functie. U kunt een bestand selecteren uit uw computer of als u wilt, kunt u ervoor kiezen om het document te bekijken door het invoeren van de ‘URL.

Hier is een overzicht van de bestandsformaten die momenteel worden ondersteund

Zoho’s online service kunt u redden van de hoofdpijn van het installeren van extra software hoeven te worden of een nieuwe kopie van het document te vragen in een compatibel bestandsformaat voor uw computer. Het beste van alles, kun je verder gaan met je werk zonder aanmelden voor een nieuwe account!

Converteren en documenten te bekijken Online [via Zoho Blogs]

Meer informatie over de nieuwe dienst Zoho’s hier

Nieuw in Zoho Viewer: Online Document Converter, nieuwe PDF Viewer

Mooi, het gaat om bladwijzers. Bedankt en Gelukkig Nieuwjaar!

ZOHO is een koele en intuïtieve gratis office suite die meer aandacht dan het ontvangt van vele reviewers verdient. Het is een veel beter alternatief voor Microsoft Office dan de meer populaire Open Office voor de meeste gebruikers.

@MJ – U bent van harte welkom. ^ _ ^

@ John3347 – Afgesproken. Zoho houdt nooit op om me te verbazen met de groeiende bedrag van hun online apps, add-ons, extensies, en web apps voor browsers en Microsoft Office, voeg dan in al die andere grote diensten … totale en complete awesomeness. ^ _ ^

Wow, eerste keer dat ik hoorde van. Ik zal zeker dit gebruiken in het kantoor omdat we altijd krijgen documenten in de verkeerde formaat of moet worden omgezet in een of andere reden. * Thumbx2 *

Toch, als men al een licentie voor MS Office, ze kan elk van deze formaten te openen. Zelfs pre-2007 versies kunnen op zijn minst lees ze met eigen kijker addons van Microsoft. Ik veronderstel dat het is handig als je nog nooit hebt gekocht of ontvangen een versie van Office.

Een andere leuke site die ik leuk vind is http://www.convert-doc.com/

Heeft die screenshot zeggen -3 van het weer extensie? ouch.

Zoho is waarschijnlijk de enige virtueel kantoor houden met Google Docs, plus hun Chrome-apps zijn goed en het zou mooi zijn als ze dit toegevoegd aan hun document app.

Dit zal me redden zoveel hoofdpijn omgaan met mensen die hebben geen idee hoe ‘Opslaan als’ andere formats, bedankt!

@ John3579 – Dank voor het posten die verwijzen … Ik heb het toegevoegd aan mijn bladwijzers collectie. ^ _ ^

@pitman – U bent van harte welkom. ^ _ ^ Zoho’s document conversie is al zo nuttig zijn voor een aantal van mijn vrienden die bestanden van andere mensen ontvangen en daarna kon ze niet open geweest. Ik heb ze opgezet met deze problemen en raakte zeer snel opgelost. ^ _ ^

De “Mystery” smaak van de populaire Dum Dum lolly’s is ontstaan ​​als gevolg van de machine tussen partijen niet schoonmaken; elk mysterie smaak is een voortdurend wisselende smaak gecreëerd door de oude smaak mix langzaam vervangen door de nieuwe smaak mix.