coole game Knytt verhalen

Een vriend van mij onlangs draaide me op een koele freeware spel genaamd Knytt Stories. Dit is een erg cool en goed ontworpen 2D-spel dat ik brachten een paar uur op de laatste avond. De graphics zijn niet fascinerend en de besturing is relatief eenvoudig, maar het ontwerp en de power-ups krijg je te voltooien elk avontuur is verslavend. Plus de ontwikkelaars onder een aantal zeer leuke ontspannende muziek op de achtergrond.

Dit is cool spel om mee te nemen op uw flash-drive als niveaus gemakkelijk worden opgeslagen. Ook inbegrepen is een nette level editor om je eigen wereld te creëren. Of u kunt ook extra levels van de Knytt website te downloaden.

Download Knytt Stories

Het woord “alfabet” is een Midden-Engels woord afgeleid van de Late Latijnse woord “alpabetum”, die op zijn beurt weer is afgeleid van het Griekse woord “alphabētos” -een slimme woord dat de eerste letter van het Griekse alfabet “alpha” met een combinatie van de tweede “beta” (alfa en bèta op zijn beurt kwam van de eerste twee letters van het Fenicische alfabet).