daadwerkelijk kan zwijgen je gek?

Ultra-stille echovrije kamers hebben een “bekend” voor het krijgen van de mensen na het doorbrengen van tijd in hen voor slechts een korte tijd, soms zelfs het induceren van paniek bij sommige personen. Maar is het eigenlijk zo slecht als mensen zeggen dat het is, of is het meer afhankelijk van de persoon in de kamer? Veritasium besloten om de theorie te testen en presenteert de resultaten in de huidige video.

Kan Eigenlijk Stilte je gek? [YouTube]

Maakt me gek. Ik heb zelfs moeite met slapen in stilte. Houd de TV op een laag werken voor mij. Ik don & t denk dat ik kon een kamer staan ​​te lang. Ik kon mediteren door de lucht haven. Maar er zijn mensen die stille kamers kunt gebruiken om te achterhalen van de betekenis van hun leven. Ik ben het eens de meeste mensen zouden zijn “stemmen horen” en dat soort Hokus-pocus. Ik kan zelfs staan ​​squeeks, rammelaars, en andere geluiden in de auto. Maar niet zeker over het water marteling drup drup drup. Misschien als ik had Led Zep blastin ‘. Sorry, ratelende op. Ja, vrij zeker van dat hangt af van de mentale toestand van het individu. Sommige mensen gewoon een audio afleiding nodig om de demonen in toom te houden ..

Ik heb een paar doven bekend … en ze zijn niet gek. Dus het idee dat het loutere stilzwijgen kan rijden iemand gek is een beetje vergezocht.

Zoals te slapen in stilte … ik run een ventilator ‘s nachts, maar dat is vooral te verdoezelen kleine, storende geluiden en tot mijn tinnitus, dat is gekomen en gegaan sinds ik een kind was maskeren. Het is niet het gevolg van te veel luide muziek. Ik heb geslapen tal van een time-out in de woestijn en in de woestijn, waar ik niet kon brengen een witte ruis bron en prima geweest …

Zijn er mensen die zeer kan worden gehinderd door de stilte? Ik zou niet verbaasd zijn … maar dat is waarschijnlijk de manifestatie van een onderliggend probleem, niet een nieuw syndroom door de stilte veroorzaakt.

Het enige probleem dat ik kon bedenken voor mezelf zou mijn tinnitus, die gemakkelijk zou overstemmen elke stilte. Hebben gehad tinnitus voor meer dan drie jaar nu, zou ik graag in staat zijn om de stilte opnieuw beleven.

Eleanor Roosevelt, de voormalige First Lady van de Verenigde Staten, zou staan ​​alleen vrouwelijke verslaggevers aan haar persconferenties bij te wonen, in het doen, zodat ze gedwongen kranten om vrouwen te huren als verslaggevers in een tijdperk waarin de overgrote meerderheid van de verslaggevers waren mannen.