dashclock is wat android lock screen widgets moeten zijn

DashClock kunt u meldingen en statusinformatie in een oogopslag zien, draaien de klok je Android-lock scherm in een dashboard. Het is een grote verbetering ten opzichte van het scherm te vergrendelen widgets opgenomen in Android 4.2.

Met DashClock, kunt u alle informatie over de status van de door u de zorg over op slot scherm van je telefoon te zien. DashClock ondersteunt extensies, zodat u bijna alles aan de DashClock widget toevoegt.

Opmerking: DashClock vervangt het slot scherm klok widget op Android 4.2+, dus het is alleen beschikbaar voor apparaten met Android 4.2 en nieuwer.

Android lock screen widgets zijn zeer beperkt, omdat er maar één tegelijk op het scherm verschijnen. In plaats van het zien van informatie rechts op het scherm slot dat wordt weergegeven wanneer u de telefoon inschakelt, moet u uw pasje naar links toegang tot andere widgets.

Bijvoorbeeld, als je wilde om de tijd, nieuwe e-mailberichten, en het weer informatie op uw slot scherm zien, zou elke widget op een eigen pagina. Je zou moeten vegen tussen de pagina’s om al deze informatie te bekijken. De widgets bieden rijke informatie – bijvoorbeeld de Gmail-widget kunt u uw inbox te bekijken – maar als je wilde je hele inbox openen, waarom zou je niet gewoon gebruik maken van de Gmail-app zelf?

DashClock laat ons zien wat Android lock screen widgets zou moeten zijn. DashClock is eigenlijk alleen maar een vervanging voor de klok widget, maar het staat uitbreidingen aan te sluiten op de DashClock widget en laat andere meldingen. Dit betekent dat DashClock kan je laten zien alles wat je zorg over – tijd, het weer, alarmen, agenda, sms-berichten, gemiste oproepen, batterijstatus, en alles wat iemand schrijft een uitbreiding voor – rechts op het scherm slot dat verschijnt wanneer u op uw telefoon. Geen vegen rond tussen de widgets op hun eigen schermen, alleen informatie in een oogopslag.

DashClock Widget is gratis beschikbaar op Google Play. Sommige DashClock extensies kunnen geld kosten – dat is aan de ontwikkelaar elke extensie’s – maar de meeste zijn gratis beschikbaar.

Na het installeren van DashClock, zult u nodig hebt om het toe te voegen aan lock scherm van uw apparaat. Van lock scherm van uw apparaat, veeg naar links totdat u het pictogram + en tik het.

Selecteer de DashClock widget toe te voegen, net zoals elk ander scherm te vergrendelen widget.

Je zult een configuratiescherm zien, waar je extensies die bij DashClock kunt toevoegen.

Om de standaard klok widget te vervangen, aanraken en sleep de DashClock widget naar de meest rechtse positie. Je ziet nu DashClock wanneer u op uw apparaat en toegang tot de lock-scherm.

DashClock toont informatie in een gecomprimeerde weergave wanneer u op uw telefoon en toegang tot het slot scherm.

U kunt ook vegen neer op de DashClock widget voor meer gedetailleerde informatie over de status bekijken zonder het ontsluiten van uw telefoon. Tik op een melding naar de juiste app te openen – bijvoorbeeld, het aanboren van de kennisgeving Gmail zou de Gmail-app te openen.

Om de DashClock widget configureren en toevoegen van nieuwe extensies die u hebt geïnstalleerd, tik op het kleine instellingen aan de rechterkant van de klok wanneer DashClock wordt uitgebreid.

U bent niet alleen beperkt tot de verlengingen DashClock omvat – je kunt van derden die te installeren. U kunt extensies voor DashClock vinden door te zoeken naar “DashClock extensie” in Google Play.

Hier zijn een paar handige voorbeeld DashClock extensies om mee te beginnen

Zoek Google Play en u zult extensies voor het weergeven van alles van aandelenkoersen om tweets op Twitter en commentaar meldingen op Reddit vinden.

DashClock is een uitstekende vervanger voor Android lock screen widgets. Google moet het maken van aantekeningen, zoals DashClock de ontwikkelaar van hen heeft te verslaan op hun eigen spel.

Dextrose is een ingrediënt gevonden in een verrassend groot aantal van verpakte levensmiddelen. Het is ook gewoon een ander woord voor Glucose, dat is gewoon een ander soort suiker. Dus check de ingrediënten – je pre-packaged “lean” kippenborst kunnen worden behandeld met suiker.