De verbannen kinderspeelgoed uit Christmases verleden

Wat kan er mis gaan geven van een kind een nucleaire wetenschap kit die zeer giftige materialen in omvat? Alles natuurlijk, dat is de reden waarom dat specifieke speelgoed duurde slechts één vakantie.

Buzzfeed verslagen op een aantal van het speelgoed van vakantie verleden die snel werden getrokken uit de schappen. Met betrekking tot de nucleaire kit hier afgebeeld, moeten ze de

Alleen beschikbaar van 1951-1952, deze wetenschap kit voor kinderen bestond uit vier types van uraniumerts, een geigerteller, een comic genaamd Dagwood Spits de Atom, en een coupon voor het bestellen van meer radioactief materiaal. Een van de vier uranium erts opgenomen was Po-210 (Polonium), die door de massa, is 250.000 keer giftiger dan waterstof cyanide. “Merry Christmas, Kevin, hier is dat gigantische doos gif je vroeg voor.”

Hit de link hieronder voor meer inzendingen, waaronder een aantal getrokken uit de schappen zo recent als 2007.

8 Banned Kinderspeelgoed uit het verleden [Neatorama]

oooooooo … ..Ik wil een!

Ik ook ik ook!!!! Zo cool.

Nooooooooo Bucky ballen gaan onder ?! Dat is niet eerlijk die dingen zijn ontzagwekkende

Gelasten dat een en u ook een gratis bezoek aan huis van het Department of Homeland Security te krijgen …

Hey, een beetje nukie nooit kwaad om het even wie.

Echt niet! Wij hebben geen gloed!

U kunt zien dat een van deze kits te zien in het Nationaal Museum van Atomic Testing in Las Vegas.

Had er een. Tijdens de McCarthy hoorzittingen, papa dacht dat het was een Commie plot om de ontwikkeling van onze A-bommen belemmeren. Hij nam het van mij en gooide het in een mijnschacht in Centralia, Pennsylvania. Baa!

Dit ‘speelgoed’ werd gemaakt door dezelfde A C Gilbert, die schaamteloos opgelicht het Meccano systeem; meting voor het meten en hole voor hole, van Frank Hornby in het Verenigd Koninkrijk. Het kostte Hornby een klein fortuin in internationale geschillen te krijgen Gilbert ‘op te houden’ productie …

De stralende oogbol zweven boven op de piramide op de achterkant van de US $ 1 factuur wordt het “Oog van Voorzienigheid” en is bedoeld om het oog van God te vertegenwoordigen die waakt over de mensheid-terwijl de meeste mensen zijn bekend met dit symbool, omdat van de dollar bill, de gehele regeling (de piramide, de drijvende oog, de driehoek) is eigenlijk het omgekeerde van de Grote Verbinding van de Verenigde Staten en niet alleen een ontwerp die alleen op valuta.