Defraggler is een gratis programma op uw harde schijf te defragmenteren

Defragmenteren van uw harde schijf wordt doorgaans beschouwd als een goede schoonmaak te houden uw computer soepel. Vandaag nemen we een kijkje nemen op Defraggler dat is een gratis hulpprogramma waarmee u een hele schijf of alleen individuele bestanden defragmenteren.

De installatie is snel en eenvoudig naar aanleiding van de installatiewizard. Je zult op en klaar om te rollen in een paar seconden.

Toen Defraggler eerste opstart krijg je een overzicht van de verschillende stations op uw computer. Voordat u begint met een defrag sessie kunt u klikken op de knop Analyseren en zie de hoeveelheid gefragmenteerde ruimte.

Onder Help is er een legende, zodat u kunt bepalen wat de gekleurde blokken te vertegenwoordigen.

De grafische display kunt u klikken op elke gefragmenteerde sectie en zien hoeveel bestanden in dat blok.

Klik op de Defrag knop om het defragmenteren te starten. Er is een grafische weergave om de voortgang van de sessie te bekijken.

Klik op het tabblad File List om precies te zien welke bestanden zijn gefragmenteerd. U kunt dan de specifieke bestanden die u wilt defragmenteren in plaats van de hele schijf.

In het gedeelte Opties kunt u plannen wanneer je wilt Defraggler uitvoeren.

Er is de mogelijkheid om bestanden en mappen ook overslaan. Dit is handig voor het overslaan van grote multimedia bestanden die kunnen nemen veel tijd.

Defraggler is ontwikkeld door Piriform, het bedrijf dat ons de vertrouwde nutsbedrijven Recuva en CCleaner heeft gebracht. Het zal werken met alle versies van Windows vanaf 2000 tot en met Windows 7 (32 en 64-bits versies). Als u op zoek bent naar een gratis programma op uw harde schijf te defragmenteren en willen meer opties dan de oorspronkelijke Windows-hulpprogramma, Defraggler is een kijkje waard.

Download Defraggler voor Windows

… En er is een draagbare versie ook: http://www.defraggler.com/download/builds

mooi

Zijn beheerdersrechten nodig om Defraggler draaien? Zal het uit te voeren met behulp van een van de minst Privileged User Account (LUA)?

Hoewel het niet zo mooi uit, vind ik dat JKDefrag doet een meer volledige defragmentatie, en behandelt bijna vol drives beter.

Probeerde Defraggler en het doet ok. CCleaner is tops maar Defraggler zal overblijfselen verlaten als ooit verwijderd!

Ik probeerde het met hoge verwachtingen, maar ik ben niet tevreden met de prestaties. Lijkt het heeft een hoop problemen defragmenteren, indien de vrije ruimte daalt tot onder 20%, en het slaat systeembestanden ook. Het gaat niet om vervanging van Diskeeper 2009 Pro (commercieel, niet gratis) op mijn systeem op elk moment snel … DK presteert perfect onder beide bovenstaande voorwaarden.

Defraggler is beter dan smart defrag?

Oke ik denk dat ik dacht dat ik weg. Je ziet ik mijn Defraggler bestanden in mijn desktop en zet het in een verschillend bestand in plaats van het bestand c schijf. Dus als ik de installatie ervan Ik kan doorhalen wat het liet.

De metalen voet op het uiteinde van een meetlint, of de ‘tang, “is ontworpen om los te zijn, de tang drijft iets om rekening te houden voor haar eigen breedte afhankelijk van de vraag of je het meten van de buitenkant van een object (zoals van de ene uiteinde van een plank over te dragen) of binnen een object (zoals een afstand een rand van een raamkozijn naar de andere).