desktop fun: auroras behangcollectie serie 1

Auroras verlichting van de hemel met vele verschillende kleuren zijn werkelijk verbluffende visuele ervaringen en maken grote foto’s wanneer betrapt op camera. Nu kunt u de schoonheid van deze-sky gedragen evenementen brengen naar uw bureaublad met de eerste in onze reeks van Auroras Wallpaper collecties.

Opmerking: Klik op de foto om de full-size image-deze wallpapers variëren in grootte te zien, zodat u kan nodig zijn om bij te snijden, strekken, of plaats ze op een gekleurde achtergrond om optimaal te passen ze naar de resolutie van het scherm.

Desktop Fun: Aurora’s Wallpaper Collection Series 2

Voor nog meer leuke wallpapers zorg ervoor om te kijken door onze geweldige collectie in de sectie Desktop Fun.

Dit zijn slechts beautful! Ik ben gewoon gebiologeerd door deze;! Thanks so much voor het delen :);! Becky

Zeer zoete serie! Een van de weinige waar ik waarschijnlijk de gehele set te downloaden. Bedankt voor deze leuke vondst, Aziatische Angel.

Dit is het enige slechte zaak met 3 1920 * 1080 monitoren, de meeste wallpapers voor één monitor en een lage resolutie te snijden om multi-monitor …

Geweldig, maar ze doen me denken te veel van Vista. Dus nee, deze niet vinden van een plek op mijn bureaublad.

.! Wow sommige echt mooiere hier !!, dankzij Angel; Ik heb een paar anderen hier met een link naar een veel meer …; http:? //www.howtogeek.com/forum/topic/astronomical- Antwoordt = 6

Die het waard zijn om een ​​kalender! Vooral # 9!

Bedankt HTG voor grote imges en vooral dankzij de Aziatische Angel. Je bent geweldig zoals gebruikelijk;! Slechts één suggestie – kunt u beginnen om alle afbeeldingen in zip bestand te delen bijvoorbeeld; Het is nuttiger om alle beelden in een keer tegen te downloaden, klik dan één beeld per?.

Geweldige collectie! Ik was altijd al gefascineerd door Auroras. Een flink aantal van deze waren al in mijn collectie. Nu heb ik nog veel meer!

deze ook wel bekend als het noorderlicht?

erg fijn

Love these! DANK U Asian Angel!

OneDay de aurora’s zou nooit kijken groen als we dachten in hier, kunnen worden wenden tot brand luchten zijn

degenen die Firefox gebruiken, kunnen ze downloaden met een enkele klik met de rechtermuisknop als ze de volgende add-on, haar belde ze allemaal en ik gebruik het sinds haar oprichting, het heeft filters, zodat u alleen pak wat je wilt …. hier downloaden; https: //addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/downthemall/developers

Ik hou van bijna alle behangcollecties. Ik hou van de enkele kolom formaat veel beter dan het huidige formaat. Ik batch resize wallpapers met Faststone Image Viewer aan mijn 1680 × 1050 schermgrootte en gewas de meeste van hen, die het gewas het beeld dan niet doodt gebruik maken van de wallpaper als desktop thema’s. Ik heb nu meer dan 2000 wallpapers die elke 30 minuten draaien. Mijn desktop wordt nooit saai.

Nicotine kan worden geabsorbeerd door de huid en tabak oogstmachines werken in natte omstandigheden ervaren vaak Green Tobacco Sickness waarbij de behandeling van de natte tabaksplanten leidt tot nicotine vergiftiging via absorptie door de huid.