desktop fun: google themed icon packs

Bent u een fervent gebruiker van online diensten van Google, maar de pictogrammen voor uw desktop en app launcher snelkoppelingen laten te wensen over? Nu kunt u de sneltoetsen schitteren met stijl met behulp van onze Google Themed Icon Packs collectie.

Opmerking: Als u het pictogram setup op uw Windows 7 en Vista-systemen aan te passen zie ons artikel hier. Met behulp van Windows XP? We hebben je hier gedekt.

Voor deze week de sneak preview zetten we een Google Chrome thema-desktop met behulp van de Simply Google Icon Collection hieronder weergegeven.

Let op: Originele full-size behang kan hier gevonden worden.

We gebruikten Chromium om een ​​reeks app snelkoppelingen voor verschillende Google-services op onze desktop te creëren. Iedereen die hetzelfde heeft gedaan, weet dat de oorspronkelijke pictogrammen niet erg goed uit, dus deze icoon packs kan de sneltoetsen zien er spectaculair uit.

Zodra de nieuwe iconen werden geschikt voor onze desktop-app snelkoppelingen, we vervolgens vastgemaakt ze naar onze taakbalk. Die zijn zeker op zoek naar leuke!

Gewoon Google collectie icon

* .ico And.png formaat

Download

Google pictogrammen

* .ico And.png formaat

Download

Tango Google Icon Set Vol. 1

* .png And.svg formaat

Download

Google Tango Icon Set Vol. 2

* .png And.svg formaat

Download

Nieuwe Google Product Icons

* .ico, .png, And.gif formaat

Opmerking: Dit pictogram pakket bevat 657 iconen van verschillende afmetingen. De beste selectie van de afzonderlijke types icoon in hetzelfde formaat (dat wil zeggen 48, 128, enz.) Van dit pakket is een mengsel of.png and.gif formaten.

Download

Nieuwe google docs pictogrammen

alleen * .png-formaat

Download

Google Docs pak Icons

* .ico, .png, And.gif formaat

Download

GCal

* .png Formaat alleen (originele favicon.ico-bestand)

Download

Google Earth Dock Icons

* .ico, .png, And.icns formaat

Download

Gtalk Color Icons

alleen * .png-formaat

Download

Google Chrome icon pack

alleen * .png-formaat

Download

Google Chrome X

* .ico, .png, And.icns formaat

Download

Google Chrome icon pack

alleen * .png-formaat

Download

Willen meer grote icoon sets om door te kijken? Wees er zeker van om onze Desktop Fun sectie voor meer icon goedheid!

Google Wave is dood, dat maakt me verdrietig

Deze iconen zijn erg leuk. Dat is een van de vele redenen waarom ik hou van Vista / Windows 7. De steun voor grote 512 × 512 formaat iconen. Het maakt echt je desktop kijken levend.

lookin koel, net gedownload.

deze zijn geweldig.

Cool, nu mijn desktop is googlen overal is er google iconen. 🙂

@Yoshiyah, Ashutosh, Cheryl, en loverboy – Blij om te weten dat jullie allemaal genieten van de pictogrammen! ^ _ ^

Wop !!! Het is geweldig

Zag er geweldig … dan keerde terug naar de standaard Google-iconen na minder dan een ons en een paar klikken? Enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?

@ PUME04 – Dat is echt vreemd. O_o Het enige idee dat ik heb op dit moment is dat het een verschil in “Plain Jane” Chromium versus Google Chrome zelf (Ik ga ervan uit dat zijn de snelkoppelingen die u hebt te verwijzen?) Kan zijn …

ritste de Google Nieuw product Icons in reguliere map. Geprobeerd om pictogram op het bureaublad te veranderen, maar komt terug met “…. filename.GIF bevat geen pictogrammen “. Het lijkt erop dat only.ICO soort bestanden worden aanvaard;. Eventuele suggesties? Bedankt.

@ Oldtimer88 – U kunt deze kleine draagbare programma te gebruiken om snel de bestanden converteren into.ico formaat. Gewoon slepen en neerzetten van de afbeelding in het venster en het zal automatisch omgezet worden voor u. ^ _ ^ Het is nu bij versie 1.1 en je moet the.NET Framework (2.0 of hoger) op uw computer geïnstalleerd. ^ _ ^

Maak Iconen van de Easy Way met SimplyIcon

Create Icons the Easy Way with SimplyIcon

Als iemand wil ik een bijgewerkte versie van de Simply Google Icon (256 x 256 ICO en PNG) pakket genaamd “Gewoon Google II – Deel I” op Deviant Art hierheen

http://tempest.deviantart.com/art/Simply-Google-II-Part-I-192918636

En dankzij de How-to Geek voor het opnemen van mijn werk.

Millard Fillmore, 13e president van de Verenigde Staten, nooit afgestudeerd aan de universiteit, maar mede-oprichter van de Universiteit van Buffalo (door de inschrijving, nu de grootste school in de New York State University-systeem).