desktop fun: humeurige hemelen behangcollectie serie 2

Er is niets heel graag kijken naar een hemel vol met golvende wolken, kleurrijke zonsondergangen, zichtbare verdeeldheid tussen stormen en heldere gebieden, of bliksem. Breng de stemmingen van de hemel zelf om uw bureaublad met de tweede in onze reeks van Moody Skies Wallpaper collecties.

Opmerking: Klik op de foto om de full-size image-deze wallpapers variëren in grootte te zien, zodat u kan nodig zijn om bij te snijden, strekken, of plaats ze op een gekleurde achtergrond om optimaal te passen ze naar de resolutie van het scherm.

Desktop Fun: Moody Skies Wallpaper Collection Series 1

Voor nog meer leuke wallpapers zorg ervoor om te kijken door onze geweldige collectie in de sectie Desktop Fun.

Dit zijn grote, maar zou beter zijn als we de partij in één bundel kan downloaden in plaats van te klikken elk

Het zou ook mooi zijn als AA onze auto’s zou wassen en doe een beetje stofzuigen voor ons, maar waarom doen we niet alleen dankbaar ze doet wat ze doet;? De kracht is sterk in mijn vinger te klikken en ik ben in staat om deze te downloaden zonder vermoeiend.

Angel zal onze auto’s te wassen? …dat is cool

@Ushindi – ^ _ ^

SCREEN SAVER DIRECT DOWNLOAD; ??

Is er een manier om deze geweldige screensavers GET laden in mijn systeem met uit ze te kopiëren af ​​als ritsen en ze te verplaatsen handmatig

@ARRLIV – Um, alles wat je hier met deze groep aan het downloaden zijn beelden, niet screensavers of zip-bestanden. Klik op de afbeelding om te worden meegenomen naar de downloadpagina, klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Opslaan als in het contextmenu om ze te downloaden naar uw computer.

Hoe zit het met het bijwerken van de server hosting deze bestanden naar IE10 herkennen?

@flexomonkey – Ik heb al met hem gepraat over de IE 10 probleem en hij zei dat hij zal werken op het …

Wat de Amerikanen noemen het “Belgische wafel ‘is in feite bekend als de” Brusselse wafel “in het land van België-bij Maurice Vermersch de wafel Amerikanen introduceerde, besloot hij om de naam te veranderen na het observeren dat veel Amerikanen Brussel niet correct kon identificeren als de hoofdstad van België.