desktop fun: star trek wallpapers

Als je een Star Trek fan dan ongetwijfeld je een favoriete serie en Starship (s) waar je van houdt. Maak je klaar om te genieten van het bekijken van de vloot van schepen die we samen voor u hebben verzameld in onze Star Trek Wallpaper collectie.

Als de afbeelding koppelingen niet om wat voor reden kun je de gehele set als een zip-bestand hier downloaden.

Opmerking: Klik op de foto om de full-size image-deze wallpapers variëren in grootte te zien, zodat u kan nodig zijn om bij te snijden, strekken, of plaats ze op een gekleurde achtergrond om optimaal te passen ze naar de resolutie van het scherm.

Let op: Deze bijzondere wallpaper kan worden bijgesneden up hoogte verstandig om de grootte van uw monitor zeer mooi passen.

Voor meer plezier wallpapers zijn zeker onze nieuwe Desktop Fun sectie. Op zoek naar een aantal grote iconen te gaan met uw nieuwe Star Trek wallpaper? Wees dan zeker om onze Sci-Fi Icon Packs collectie hier.

Waw, het is cool..thanks voor aandeel

Wauw! Een aantal van de beste die ik heb gezien. Dank je!!

Alles wat ik krijg wanneer ik op een foto klikken om een ​​websites homepage wordt verzonden.

Hi, grote collectie. Trekker ventilator. Enkele links niet open te stellen voor de foto. Iemand anders heeft hetzelfde probleem?

Er allemaal, echt goed, maar de Borg kubus lijkt niet aan te sluiten bij de anderen.

@Lewis; @Sari

correct, de links zijn nutteloos, dit is al enige tijd;. Asian Angel, de auteur, heeft een vreemde idee van Desktop Fun.

Gelieve AA, het opgelost.

@Everyone – Geloof me als ik zeg hier niemand voelt meer overstuur dan ik dat de banden zijn failing.:(:(I hebben alle 15 foto’s in een zip-bestand geplaatst (~ 11 MB groot) en uploadde het aan RapidShare If. boven de links niet aan deze werken zal u met een alternatieve manier om de beelden op zijn minst te krijgen.

http://rapidshare.com/files/382811729/star-trek-wallpapers.zip.html

Nogmaals mijn excuses …

Thanks, AA;. Dat is echt heel leuk.

@zeepkist – U bent van harte welkom. ^ __ ^

Ze zijn prachtig, heel erg bedankt voor uw tijd, uw kunst en uw vriendelijkheid te delen met de rest van ons.

mooie foto’s, dank je. Ik heb ze op mijn PS3 als mijn wallpaper

Truman, Eisenhower, Kennedy, Johnson, Nixon, Ford, Carter, Reagan, Bush Sr., Clinton, Bush en Obama: Koningin Elizabeth II van Engeland heeft elke Amerikaanse president sinds 1951 ontmoette.