desktop fun: zonsondergangen behangcollectie serie 1

Sunsets kan de lucht om te zetten in een kunstwerk als de dag langzaam verdwijnt in de nacht en het nemen van een moment om te genieten van de schoonheid kan de perfecte manier om de dag te beëindigen. Breng deze rustige tijd van de dag om uw bureaublad met de eerste in onze reeks van Sunsets Wallpaper collecties.

Opmerking: Klik op de foto om de full-size image-deze wallpapers variëren in grootte te zien, zodat u kan nodig zijn om bij te snijden, strekken, of plaats ze op een gekleurde achtergrond om optimaal te passen ze naar de resolutie van het scherm.

Desktop Fun: Sunsets Wallpaper Collection Series 2

Voor nog meer leuke wallpapers zorg ervoor om te kijken door onze geweldige collectie in de sectie Desktop Fun.

Dank je!

Zo, nu heb ik gedownload het zip-bestand … .Waar moet ik halen de foto’s om om ze te laten gedragen als wallpapers? Bedankt. S.

@sherry: als u werkt met Windows XP of 7, extraheren to-; C: \ Windows \ Web \ Wallpaper. In Windows 7, als je eenmaal op dat punt zijn er drie of vier sub-mappen om uit te kiezen, inluding, geloof ik, een zogenaamde “Landscpes”. Maar ik kon niet zweren dat.

Een echt grote muur papier met het oog dat de tijd / klok gematched op uw pc, laptop of wat dan ook en de kleuren aangepast aan de tijd te passen zou zijn. Dus … je kon zonsopgang tot ‘s middags te zien tot’ s avonds en ‘s nachts, zonder fysiek te veranderen van uw behang.

Misschien zijn al gedaan, en ik weet dat Google is mijn vriend … Ik zal misschien een zoekopdracht voor iets dergelijks. Helaas niet slim genoeg om er zelf één te doen: – /

Dank u voor het behang en het zip-bestand. Maakt de dingen veel gemakkelijker. 🙂

@Billy Geeza – Ik gebruik een grote kleine app genaamd ‘f.lux’ waarin je witte scherm schittering dimt bij zonsondergang op basis van uw geo-fysieke locatie die zij zelf berekent.

Ik weet dat het niet is wat je zocht, maar deze dingen zijn die er zijn als mensen informatie delen (en natuurlijk is er onze vriend ‘Google’) … 🙂

DANK U Asian Angel!

Dit zijn enkele schoonheden!

Bedankt voor het zip-bestand. Ik had nog een klein probleem downloaden, maar uiteindelijk hebben ze allemaal. Sommige echt prachtige zonsondergangen daar. Ik ben het met Billy Geeza, het zou geweldig zijn om ze te laten veranderen afhankelijk van de tijd van de dag. Misschien zou men gewoon het opzetten van een bestand met de dag en zonsondergang foto’s afwisselend en stel de screensaver naar die map, en zet deze op elke 12 uur (of elke 8 uur met de juiste foto’s) draaien.

Mooi! Ik vraag me af of deze kunnen worden gebruikt als dekking foto’s op FB tijdlijn?

Werkt nog steeds niet. Gedownload individuele foto’s. mooie btw

2012/06/11: BEDANKT voor de correctie, mooie beelden!

@All – Het lijkt erop dat Paper Wall’s server mooi weer werkt op basis van de test die ik net gedaan, zodat iedereen in staat om de wallpapers te downloaden alsof ze normaal doen elke week nu zal zijn. ^ _ ^

Sorry, don `t een zip-bestand met de foto’s te zien.

hou van deze mooie foto’s van onze wereld.

BEDANKT

Nog steeds niet een zip-bestand of een link naar een zip-bestand om deze picturers collectief te downloaden.

*afbeeldingen

@buddyb & gasjockey – Ik verwijderde het zip-bestand koppeling eenmaal Paper Wall’s server weer online kwam. Het is terug naar business as usual voor het downloaden van hen nu. ^ _ ^

Prachtig!

Ingenieurs van de Universiteit van Purdue loste het oude snoep mysterie van leeftijd “Hoeveel likt duurt het om het centrum van een Tootsie Pop te krijgen?”, Het antwoord is een gemiddelde van 252 licks (via de menselijke tong in plaats van een machine-gebaseerde een).