diafragma laboratoria [wallpaper]

Aperture Science Wallpaper [deviantART]

Voelt beetje te vlakte.

Ik denk dat dit behang is perfect voor zoiets als een netbook of smartphone. Het is mooi en minimalistisch. Voor een desktop echter niet zo veel. Ik hou van mijn desktop naar een meer gecompliceerde, mooie wallpaper te hebben. Ja, ik ben raar.

Eigenlijk, ik zet ze gewoon op mijn telefoon en vonden het niet HD, waardoor mijn desktop kijken belabberd zijn.

In de 1908 Supreme Court geval White-Smith Music Publishing Co. v. Apollo Co, heeft het Hof, in plaats van vreemd, dat nummers gecodeerd op de rollen papier gebruikt om auto-playing piano’s rijden (maar waarvoor het originele lied schepper was niet gecompenseerd) niet vormen een schending van het auteursrecht, omdat de broodjes waren niet voor mensen leesbare; deze uitspraak werd effectief vernietigd door de Copyright Act van 1909.