echte naam Cookie Monster is?

Antwoord: Sidney

Hoewel we weten allemaal dat de lieve blue-koekje in beslag marionet als Cookie Monster, het monster met een zoete tand had eens een eigennaam voor zijn passie voor cookies werd zo in beslag bleek in zijn zeer te identificeren.

Ergens lang geleden in een marionet kwekerij was er een klein blauw poppetje genaamd Sidney, voorbestemd om kinderen overal verrassen met zijn komische en rommelig koekje eten capriolen. In 2004, tijdens het nummer The First Time Me Eat Cookie, Cookie Monster onthult ‘Ik was gewoon een zachtaardige jongen. In feite, toen, ik denk dat me naam was Sid. “En dan later, via de officiële Twitter-feed Sesamstraat in 2010, Cookie Monster vertelt” was ik niet geboren met de naam “Cookie Monster”. Het is gewoon bijnaam DAT geplakt. Me me niet herinneren echte naam … misschien was het Sidney? ‘

Arme, Sidney. Al duurde het was een koekje eten bender (eventueel met de Keebler Elfen) en de zoet, zoet, suiker, haast om hem te veranderen in een naam-vergeten cookie-verslaafde.

 Sesam Straat.