Een blik op Spybot Search en vernietig 1.5

Spybot Search and Destroy lijkt te zijn om een ​​slechte rap in de pers de laatste tijd, waarin ik schreef over in juli. Dan lees ik een artikel in PC World vorige maand en ze waren ook dichtslaan deze gratis applicatie. Nou, de heck met hen! Laten we eens een kijkje nemen op de nieuwe versie van Spybot 1.5

Je hebt de mogelijkheid om beta updates te downloaden met deze versie.

Wanneer dit het selecteren krijgt u een bevestiging scherm krijgt u te adviseren over het krijgen van de meest recente updates, maar de waarschuwing dat er bugs uit te werken omdat ze beta kan zijn. Ik hou van deze functie en ik heb altijd downloaden van de bèta-updates.

Natuurlijk kunt u nog steeds kiezen waar je je updates krijgt van. Kies uw favoriete server.

Met de bèta-updates die u nodig heeft om de doos opnieuw te controleren naast de update die (beta).

Om een ​​of andere reden krijg ik een kick van de bakstenen muur animatie bij het immuniseren uw systeem.

Natuurlijk kunt u nog steeds de geavanceerde opties in deze versie ook voor nog meer controle over uw systeem.

Deze nieuwe versie bevat ook betere ondersteuning voor Vista en zelfs gaat terug en verbetert de ondersteuning voor Windows 95. Threat detectie wordt verbeterd … alle nieuwe opvallende kenmerken zijn te vinden op de Spybot Search and Destroy Homepage. Sinds ik begonnen met het gebruik van deze nieuwste versie, krijg ik nieuwe updates bijna elke dag.

Ik denk dat de redacteuren die Spybot herzien en zijn naar beneden op het nu denken dat het is een erfenis technologie niet echt begrijpen hoe krachtig van een aanvraag dit echt is. Iedereen wil wat grafisch fancy “één klik lost it all” software. Met genoeg tweaken en het houden van updates huidige, Spybot Search and Destroy is even effectief als het terug in de dag was. En het is gratis! Altijd heeft en volgens de ontwikkelaar altijd zal zijn!

Misschien is deze applicatie is te ‘geek’ Ik weet het niet. Maar pc-gebruikers moeten beseffen dat dit geen speelgoed. Het doel van een computer berekeningen en algoritmen uitvoeren. IMHO te veel mensen denken dat ze kunnen nemen van de computer aansluiten en gaan gebruiken als een media center en niet denken aan de veiligheid. Oké, nu ben ik beginnen te rant …. en aangezien ik ben … een laatste ding … als je een donatie-ware applicatie te gebruiken koel en gooi een paar dollars hun manier het is de koele ding om te doen.

Een oubliette, Frans voor “vergeten plek,” is een zeer specifiek en grimmig soort middeleeuwse kerker die alleen via een luik werd geopend in het dak van de kerker.