een diepgaande blik op de Windows 8 Taakbeheer

De Task Manager in Windows 8 heeft een aantal ernstige revisie ondergaan, kijk op deze informatieve post van de Windows 8 Development Team voor een vervallen van alle nieuwe functies en lay-outs.

Er is een grote post over op de Building Windows 8 MSDN-blog details over wat Microsoft ingenieurs gekeken bij de herziening van de Task Manager het effectiever en gebruiksvriendelijker te maken. Onder de vele veranderingen zijn een grotere nadruk op gemakkelijk beschikbaar en leesbaar feedback (kleurcodering en makkelijk om het gebruik van hulpbronnen te lezen is één element van deze) en een betere toepassing groepering en organisatie binnen de Task Manager displays.

Hit de onderstaande link naar de volledige run down van de nieuwe functies en de redenen voor de uitvoering ervan te krijgen.

De Windows 8 Taakbeheer [Building Windows 8]

ziet er goed uit

Ik ben niet onder de indruk van Windows 8, of wat het zal officieel worden genoemd. De MetroUI is te simplistisch en de Task Manager lijkt te worden gestript. Het maakt niet veel uit hoe dan ook. Het lijkt te zijn dat dit systeem wordt ontworpen voor tablets en smartphones met een ARM SOC in plaats van desktops en laptops. De tijd zal het leren

De task manager lijkt een afzetterij van Process Explorer, die ik heb gebruikt voor bijna 10 jaar.

Hoewel Drew Struzan niet een bekende naam zou kunnen zijn, je hebt zeker gezien zijn werk, hij is de kunstenaar achter een aantal van de meest iconische filmposter kunst van de 20e eeuw, waaronder Star Wars, Back to the Future, Indiana Jones, en nog veel meer.