een geschiedenis van mobiele productiviteit [infographic]

Vanaf de introductie van commercieel levensvatbare pagers en mobiele telefoons in de jaren 1970 tot de smartphones van vandaag, deze infographic beslaat 40 jaar van innovatie en betere mobiele productiviteit.

Hit de onderstaande link voor het volledige resolutie versie van de infographic.

Een geschiedenis van mobiele productiviteit [via Geeks zijn Sexy]

Uiteraard HTG dit niet te maken en dit zou nitpicking zijn, maar er zijn een paar fouten in de infographic.

1) De Nokia 7110 verscheen nooit in The Matrix, het was de Nokia 8110 met een aangepaste verende toetsenbord dekken;. 2) De T68i was een software-update van de telefoon die werd uitgebracht na Sony Ericsson is gemaakt. De eerste telefoon met een kleurenscherm was dan ook de Ericsson T68m, voorafgaand vrijgegeven aan de creatie van Sony Ericsson. (Ik eigenlijk eigendom een ​​bijgewerkte T68m)

Gewoon zeggen. = P

Het is zo grappig om dit te lezen. Morgen ons bedrijf zal ontvangen onze zending van nieuwe telefoons voor onze nieuwe dienst met Verizon Wireless. Zij zullen een mix van HTC Thunderbolts zijn, Push-to-Talk BlackBerry, en Casio Ravines PTT. Beheer van bedrijf cellen weer onder controle van de IT-afdeling (waarbij altijd moeten zijn). Ik ben opgegroeid in de jaren ’90 en ’00, dus ik herinner me nog hoe het leven was toen je moest een telefooncel te gebruiken, of ga naar de bibliotheek om een ​​computer te gebruiken. Ik heb een vier jaar oude petekind die weet hoe de computer aan te zetten en maak kennis met zijn favoriete internet game sites (en zelfs weet wat vaardigheden het oplossen van problemen … YIKES lol)

heh Ik verwachtte iets als 1990 calling, 2000s excelleren en andere Office-toepassingen, 2007s scheten, advertenties, vogels en zowat alles anti-productief te zien

Dus, we hebben Ipods, die zelfs als het betekende om de iPod touch zijn – samen met de iPad en iPhone vermeld als iOS-apparaat zou moeten zijn, heb je niet de BlackBerry splitsen, heb je, dus waarom appel, Hmm, en de Symbian gestaakt. bestaan? Ik zie het niet in het cirkeldiagram;. De procentuele waarden zijn gewoon verkeerd, omdat Android heeft groter marktaandeel dan iOS gecombineerd.

met zo veel feitelijke fouten, dit is gewoon graphics, geen info in;. En de speciale “matrix” versie van het beroemde “banaan” telefoon Nokia 8110, die slechts in zeer beperkte oplage op de markt beschikbaar was, ongeveer 200pcs werd geïntroduceerd 3 jaar voor de 7110.

En ook, maar dit is vaak verkeerd zelfs wikipedia vermeld, de eerste WAP-telefoon niet werkelijk Nokia 7110, was Motorola Timeport, die bijna een jaar kwamen voor de “kameleon”.

En ik zou een mens pictogram toewijzen aan de nummer 6 miljard mobiele abonnementen, omdat het werkelijke aantal mensen die je kunt bereiken via een mobiel apparaat is de helft van dat in het beste geval,. Persoonlijk heb ik 4 actief is, wat je noemt abonnementen, en veel mensen weten meer dan één, de meeste van hen een MiFi apparaat met mobiel internet en de mobiele telefoon, of een persoonlijke en één comapany telefoon ..; en gezien het feit dat vandaag de dag het grootste deel van het verkeer ligths over heel Europa zijn uitgerust met een GPRS-module, zodat de stad / politie om het verkeer te controleren op een begroting, auto, huis alarm ..; Er is nog ongeveer een miljard mensen in de wereld met enig idee hoe een tv eruit ziet … ze don, t dragen een blackberry op hen.

Het volledig miste de “zak telefoons” en het begin van de telefoons die had in een auto worden gemonteerd.

Totally mist op de enorme invloed die Psion had in de jaren ’80 en ’90 van de originele Psion Organiser in het midden van de jaren ’80 tot de Psion Series 3 (1991) – misschien wel ‘s werelds eerste clamshell PDA met volledig QWERTY-toetsenbord, en de Psion Series 5 (1997), die een touch screen en volle actie toetsenbord in een zakformaat vorm geïntroduceerd. Ook het latere gebruik van de Psion besturingssysteem (die werd Symbian) in mobiele telefoons, onder andere Nokia. Hoewel niet zo goed bekend in de VS, Psions waren zeer populair in het Verenigd Koninkrijk en Europa, en zonder hen is het discutabel dat de PDA, zoals we nu over nadenk, zou zelfs vandaag de dag rond. http://en.wikipedia.org/wiki/Psion

Als de mens verbruikte calorieën als kolibries doen, zou ze moeten meer dan 1.100 blikjes Coca-Cola drinken (of Pepsi als u liever) per dag tot het equivalent lading suiker dat een kolibrie doet verbruikt.