een gratis microsoft office: office is online waard om te gebruiken?

Microsoft Office Online is een volledig gratis, web-based versie van Microsoft Office. Dit virtueel kantoor is duidelijk concurreren met Google Docs, maar het is ook een potentiële vervanger voor de desktop versie van Office.

We vergelijken Office Online om zowel de desktop-versie van Microsoft Office en Google Docs om te zien waar het past. Mocht u Office Online in plaats van Office 2013 of Google Docs te gebruiken?

In tegenstelling tot alle andere Office-producten van Microsoft, Office Online op office.com is volledig gratis. Dit is het grootste voordeel Office Online’s meer dan desktop-versies van Microsoft Office. Je kunt het gebruiken op alle pc’s die u wilt zonder te betalen voor extra boxed exemplaren of een abonnement op Office 365, Microsoft’s abonnementsdienst voor Office.

Becausee het is een web-applicatie die draait in uw browser, zal Office Online draaien op alles, van Linux-pc’s en Chromebooks naar iPads en Android-tablets. Het vereist geen speciale plug-in nodig en werkt in elke populaire browser, zoals Firefox, Chrome en Safari – niet alleen Internet Explorer.

Office Online slaat uw documenten naar uw Microsoft Microsoft Onedrive (voorheen bekend als SkyDrive) opslag online. U kunt de Microsoft Onedrive integratie in Windows 8.1 of de Microsoft Onedrive desktop-applicatie op eerdere versies van Windows naar de documenten die u maakt om uw computer te synchroniseren, krijgen lokale kopieën in Microsoft Office-formaat. Office 2013 slaat uw documenten naar Microsoft Onedrive standaard, zodat Office Online werkt goed als een metgezel webapplicatie. Uw documenten kunnen al beschikbaar zijn in Microsoft Onedrive.

De web-based versie van Office biedt ook een betere samenwerking functies dan de desktop-versie van Office doet. Bijvoorbeeld, als je samen met andere mensen in de desktop-versie van Word 2013, slechts één persoon kan dezelfde paragraaf tegelijk bewerken. Word Online biedt real-time editing waarmee meerdere mensen dezelfde paragraaf tegelijk bewerken.

Office Online is beperkter dan Microsoft Office. Microsoft biedt Word Online, Excel Online, PowerPoint Online en OneNote Online. Als je afhankelijk van andere applicaties, zoals Microsoft Access, bent u pech.

Deze online toepassingen zijn ook vereenvoudigd en gestript. Terwijl ze een gelijkaardige interface naar de desktopversie van Office, compleet met een lint te bieden, hebben ze minder functies ingebouwd. Dit is niet noodzakelijk een slechte zaak, omdat de meeste mensen niet alle functies beschikbaar zijn te gebruiken in de desktop Office apps. Wil je een mail merge of uitvoeren macro’s doen? Dat kun je niet doen in Office Online, maar je waarschijnlijk niet deze functies toch nodig.

Office Online zal ook niet werken als je geen internetverbinding hebt. Wilt u documenten offline bewerken, zult u de desktopversie van Office nodig.

Pluspunten: Office Online is volledig gratis, is eenvoudig te bereiken vanaf elk apparaat, en is beter voor real-time samenwerking.

Nadelen: Office Online biedt slechts een paar populaire Office-toepassingen, niet veel van de meer geavanceerde functies hebben, en werkt alleen als je een internetverbinding hebt.

Google Docs is Google’s gratis, web-based office suite. Office Online is Microsoft’s antwoord op de opkomst van Google Docs.

Office Online en Google Docs zijn redelijk vergelijkbaar op dit punt. Beide zijn gratis, web-based toepassingen die u gebruikt in uw browser. Beide zijn vereenvoudigd, uitgeklede ervaringen die je bestanden op te slaan naar een online opslagdienst – Microsoft Microsoft Onedrive of Google Drive. Beide hebben een ingebouwde real-time functies voor samenwerking. Beide bieden toepassingen voor het creëren van documenten, spreadsheets en presentaties. Google Docs biedt ook toepassingen voor het maken van formulieren en tekeningen, maar Office Online biedt een full-featured notities app in OneNote. Elk heeft een paar verschillende functies van de ander niet, maar ze zijn zeer vergelijkbaar voor de gemiddelde gebruiker.

Love it of je haat het, Microsoft Office is in wezen nog steeds de standaard op het gebied van office suites. Office Online voelt veel meer als Microsoft Office dan Google Docs doet – recht naar beneden om het lint. Wat nog belangrijker is, Office Online slaat uw documenten in Microsoft Office bestandsformaten like.docx, .xlsx, and.pptx. Office Online moet een betere compatibiliteit met Microsoft Office-bestanden te hebben. Wanneer u een bestand in Office Online te maken, moet het er hetzelfde uitzien in de desktop-versie van Microsoft Office. Microsoft kent hun eigen bestandsformaten, terwijl Google Docs is niet perfect in het omgaan met hen.

Google Docs werkt offline, maar Office Online altijd vereist een internetverbinding. Ondanks Scroogled reclame van Microsoft, Google Docs heeft offline ondersteuning terwijl Office Online niet. Google Docs is overtuigend als je wilt een gratis office suite offline te gebruiken als online – Microsoft zou u willen betalen voor de desktopversie als je wilt af en toe gebruiken offline.

Voors: Office Online biedt inheemse compatibiliteit met Office-document formaten. Het heeft ook een meer vertrouwde interface als je gewend bent aan de moderne, ribbonized versies van Office.

Nadelen: U kunt geen documenten offline met Office Online te bewerken.

Dus, moet u Office Online gebruiken? Nou, dat is aan jou. Als u wilt een volledig gratis versie van Office, zodat u niet hoeft te betalen Microsoft $ 9,99 per maand, het is een dwingende optie. Aan de andere kant kan je de meer geavanceerde functies in de desktop-versie van Office nodig. Als u al gebruik van Google Docs, kunt u overschakelen naar de betere compatibiliteit office document – of u wilt beginnen met Google Docs voor de offline ondersteuning. Het is aan jou.

Je moet de verschillende toepassingen geven hier een spin en zien welke het beste is voor jou. Sommige mensen hebben veel van de geavanceerde functies in Office, terwijl sommige mensen gewoon hebben de basics.

Geweldige hulpmiddelen voor casual gebruik, maar documenten en spreadsheets die vertrouwelijke informatie bevatten, zou ik niet willen dat ze ongecodeerde overal in de cloud op te slaan – en dat zowel GDrive en Microsoft Onedrive zou omvatten. Tuurlijk, beiden moet u in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord, en je kunt instellen van twee-factor authenticatie voor extra veiligheid, maar uw gegevens worden nog steeds ongecodeerde en kwetsbaar opgeslagen worden gelezen als de provider server (s) gehackt.

Een van mijn spreadsheets – gecodeerd en beschermd door een sterk wachtwoord – is een meester lijst van al mijn online-id’s, wachtwoorden en andere gevoelige informatie. Ik zou nooit meer op te slaan / te bewerken dat (en anderen) met Google of MS office online …

voor zover ik kan zien, alleen dat wil zeggen laat ctrl + V (plakken)

Dus ik kan mijn document aan mijn computer op te slaan? En kan alleen toegang tot mijn document als ik aangesloten op het internet? Bedankt maar nee dank je … Microsoft Office gratis moeten zijn! Te veel studenten een beroep doen op het programma voor scripties en proefschriften te produceren. Studenten hebben niet heel veel geld om rond te gooien. Studenten die behoefte hebben om andere talen te gebruiken in hun geproduceerde tekst moet de flexibiliteit van een office suite die in de computer is ingebouwd voor het opslaan op de computer. Om maar te zwijgen van de mogelijkheden voor hackers toegang tot uw document te krijgen en dat document te veranderen zeggen – oh, dat zou nooit gebeuren! Kleur me niet overtuigd en niet verkocht.

Steven

U kunt de bestanden opslaan op uw bureaublad van Office Online. Je gaat naar Bestand> Opslaan als> downloaden om een ​​kopie van het document te downloaden naar uw computer. Anders wordt het document wordt automatisch online opgeslagen, net als Google Drive. Ik kijk eigenlijk Google Drive en ik ben ook in staat om de documenten op mijn computer in Office of Google-formaat op te slaan. Tegenwoordig als ik echt nodig om een ​​kantoorpakket te gebruiken op mijn computer gebruik ik Libre Office. Het doet het werk, maar zoals ik al zei ik meestal gebruik maken van Google Drive nu.

Dus je zegt dat Microsoft Onedrive ondersteunt ctrl-V alleen in IE?

Microsoft Office gratis moeten zijn! Te veel studenten een beroep doen op het programma voor scripties en proefschriften te produceren. Studenten hebben niet heel veel geld om rond te gooien.

Open Office is al een lange tijd, en het is een perfect alternatief. Ik heb mijn Bachelor diploma met het, dus het zal zeker werken voor iedereen die ik kan bedenken.

Met betrekking tot het maken van dit gratis … Office student edition is niet duur. Scholen kunnen enorme kortingen te krijgen op MS-producten, omdat MS wil een vast publiek. Gezien hoeveel college kids dragen laptops deze dagen (vaak zelfs duurder MacBooks), een extra $ 100 of zo moet niet een enorme extra belasting zijn. Dat is de prijs van een boek voor sommige van de meer esoterische klassen.

Ik ben het met Open Office. Ik geef de voorkeur Libre Office, maar uiteindelijk is het vrijwel hetzelfde. In de afgelopen jaren heb ik me bewogen wordt van Microsoft Office uitsluitend meestal afhankelijk van Google Drive en Libre Office als ik het echt nodig is. Anders had ik graag alles in mijn Google Drive te houden.

Ik heb geen vertrouwen MS genoeg deze dagen om een ​​van hun online diensten te gebruiken. Het zou me niet verbazen helemaal een clausule in de overeenkomst te zeggen vind ‘We eigenaar van uw gegevens op onze servers.’ Sinds de hele NSA schandaal ging naar beneden Ik ben het afstappen van de ‘gratis’ online diensten, omdat IMO, je niet echt bezitten die rekening, data of harde schijf ruimte. Ik ben bezig met het opzetten van mijn eigen e-mailserver en op Linux CentOS 6.5 (leren als ik ga.) Hoe ouder ik word, hoe minder ik vertrouw overheden, grote bedrijven … en het woord ‘gratis.

@ChrisHoffman Wat als u een document dat is gemaakt in de desktop-versie van Office te openen en het bevat functies die niet in Office Online? Weet je of hij dat aankan? Ook zal documenten die zijn gemaakt met Office 2010 geopend in Office Online?

Wat als u een document dat is gemaakt in de desktop-versie van Office te openen en het bevat functies die niet in Office Online? Weet je of hij dat aankan?

Soms. Sommige functies worden ondersteund, zelfs als er geen gebruikersinterface om die functie in de online versie te creëren. Met andere functies, je bent vrij veel afgespoten.

Ook zal documenten die zijn gemaakt met Office 2010 geopend in Office Online?

Ja. Ik nodig had om te werken aan een spreadsheet met collega’s in real-time, dus heb ik hem in Excel 2010, vervolgens geüpload en bewerkt in Office Online. Werkte prima. Met uitzondering van de niet-ondersteunde functies.

Als openoffice of LibreOffice het niet geknipt voor u, ook rekening houden met Corel-software. Wordperfect is nog steeds goed aanbevolen, evenals de Excel / PowerPoint-equivalenten. Compatibiliteit is zeer goed, en het huis & student versie is vrij goedkoop.

By the way, de nieuwe naam is SkyDrive, niet Microsoft Onedrive

Online kantoor is ok voor degenen die graag Brand “W” en gemakkelijke toegang tot documenten die ik zou zeggen zijn ‘geen beveiliging nodig is “voor online opslag. Maar zoals anderen al hebben opgemerkt, documenten die u achten als veiligheid, er is altijd offline opslag. Maar … Bij gebruik van een online software, hoe kunt u er zeker van dat wat je te maken en op te slaan op uw “veilige” opslag, wordt niet gedupliceerd op “hun” software / hardware? Het spijt me, maar online oplossingen, voor mij toch, ik zal nooit overwegen als veilig door een stuk van de verbeelding, tenzij ik toegang tot een server ik controle. En, zoals anderen ook al hebben opgemerkt, zijn er andere alternatieven voor het merk “W” zonder compatibiliteitsproblemen (lees “Windows”), en, ze zijn gratis!

Nee, het is Microsoft Onedrive.

In het Verenigd Koninkrijk ‘Sky’ is een grote tv-bedrijven met relevante patenten.

Kan net zo goed noemen, laten we zeggen, ESPNDrive.

Word on line voor het bewerken, op android, werkt goed alleen binnen de dolfijn browser. het niet in chroom, eigen browser, Firefox, Opera, boatbrowser. Proficiat aan de dolfijn team: het is snel en werkbaar! natuurlijk, plakken en kopiëren werken niet …

Open Office is al een lange tijd, en het is een perfect alternatief. Ik heb mijn Bachelor diploma met het, dus het zal zeker werken voor iedereen die ik kan bedenken.

Met betrekking tot het maken van dit gratis … Office student edition is niet duur. Scholen kunnen enorme kortingen te krijgen op MS-producten, omdat MS wil een vast publiek. Gezien hoeveel college kids dragen laptops deze dagen (vaak zelfs duurder MacBooks), een extra $ 100 of zo moet niet een enorme extra belasting zijn. Dat is de prijs van een boek voor sommige van de meer esoterische klassen.

Open Office en Libre Office zeker bruikbaar, maar ze hebben echt hun tekortkomingen. Schrijver bijvoorbeeld niet goed formatteren. Zo veel als ik ben gegroeid om het een hekel aan de officiële Woord is echt de professionele standaard. En hoe duur de boeken en collegegeld is des te meer reden dat $ 100 is nogal wat, vooral voor studenten zoals ik, die een zeer krap budget in plaats van duizend dollar + Macbook. Echter, veel scholen waaronder het mijne bieden student abonnementen voor software, waaronder Office 365 en Office 07 voor oudere systemen / offline installeert. Toch zal ik niet Office Online gebruiken uit principe dat ze alleen dat doen, zodat ze niet meer mensen verliezen aan Google’s service. Ik zal doorgaan met behulp van Visual Studio Pro uitgebreid hoor.

Het bronzen beeld Charging Bull, meer in het algemeen aangeduid als de Wall Street Bull, is een iconisch beeld dat staat in het Financiële District van Manhattan in New York City-het beeld werd daar geplaatst, zonder vergunning, een vorm van guerilla kunstwerk, maar het is geworden een dergelijk deel van het beeld Wall Street dat het sinds 1989 onaangedaan is gebleven.