een rapport van de geïnstalleerde hardware en software met WinAudit

Terwijl het doen van onderzoek voor een vorig artikel vond ik een zeer koele en glad utility genaamd WinAudit. Dit is een gladde en makkelijk te freeware applicatie die zal u vertellen de meeste alles wat je wilt weten over uw PC te gebruiken. Er is geen installatie nodig en u kunt zelfs uitvoeren vanaf een USB flash drive als u het oplossen van een ander Windows-systeem.

Met behulp van WinAudit

WinAudit is een op zichzelf staand bestand onder 1MB, gewoon dubbelklikken WinAudit.exe en je bent klaar om te rollen zijn. Een koel ding om in gedachten te houden is het zal werken op Windows 3.1 naar Vista en alles daar tussenin.

Klik op de knop Audit en WinAudit zal een systeem scan te starten en kunt u het rapport gegevens te verzamelen in een grote verscheidenheid van formaten.

De hoeveelheid informatie die wordt weergegeven is vrij indrukwekkend. Er is geen manier om alles in dit bericht te laten zien, maar om het in eenvoudige termen uit te drukken is het in wezen SIW op steroïden. Van een eenvoudige taartdiagram van de programma’s geïnstalleerd om een ​​gedetailleerde kijk op een ieder, vrijwel alle hardware en software configuratie is geïnventariseerd.

De gebruikersinterface heeft een eenvoudig type explorer navigatie voor de herziening van de verschillende resultaten.

Een totaal systeem audit duurde ongeveer 1 minuut op mijn systeem en zodra u de resultaten kunt u direct opslaan, afdrukken of e-mail naar een baas of collega.

Als WinAudit mislukt of bevriest, om welke reden het geeft je een eigen foutmelding die u kunt kopiëren of opslaan.

U kunt de specifieke categorieën voor elke audit te selecteren en door te gaan naar de optie sectie.

Download WinAudit voor alle versies van Windows

Er zijn meer dan 40 smaken van Tang geweest dan de traditionele Oranje smaak, met inbegrip van dergelijke eigenaardigheden zoals Horchata, Tamarinde en Lemon & Pepper.