een schandalige schending van de privacy [comic]

Privacy Breach [Manu Cornet – Bonkers Wereld Blog]

Het zou schandalig zijn als je nummer, enz. Moest zijn niet-beursgenoteerde / ongepubliceerd.

Dit … Briljant.

Het is waar … Tot de laatste tien jaar niemand twee keer zou hebben nagedacht over hun naam, nummer en adres in het telefoonboek wordt vermeld. Nu het lijkt alsof een enorm veiligheidsrisico.

Is er een reden waarom iemand met een internetverbinding toch een ander land dan om het te gebruiken als een zittingverhoger voor kortere mensen telefoonboek nodig zou hebben?

@LadyFitzgerald – Genoteerde / niet-gepubliceerde cijfers zijn de grootste en oudste zwendel gedaan door de telefoon bedrijven. Wanneer je betaalt voor een “niet-beursgenoteerde” nummer, bent u gewoon het betalen van de telefoon bedrijf niet om het in hun “witte pagina’s” dat ze geven aan het publiek gratis te publiceren. Echter, de telefoon bedrijven verkopen iedereen de naam, het nummer en adres aan marketing bedrijven. Ze maken veel geld off van dit.

Hetzelfde geldt voor de belachelijke beller-ID blok dat mensen betalen voor. Als je me uit een aantal dat is geblokkeerd te bellen, alles wat ik moet doen is bellen mijn telefoon en vraag voor uw nummer. Ze hebben de informatie, zijn vereist door de wet en ze gebruiken het voor de facturering. Sommige telefoon bedrijven zal u vragen om een ​​vergoeding betalen aan de informatie te krijgen, maar als je hard genoeg op zullen ze het je geven.

@Superevil

U kunt ook een telefoonboek te gebruiken om iemand klap in het gezicht, heel effectief voor annhilating uw doelgroep.

@ Keltari. Toen zei ik dat ik betaalde mijn nummer te hebben niet-genoteerde / niet-gepubliceerde? True, kunnen mensen nog steeds uw telefoonnummer als ze hard proberen genoeg, maar er is geen enkel punt in waardoor het gemakkelijk voor hen.

Deze map is alleen voor vaste lijnen toch. Mobiele telefoons zijn niet-beursgenoteerde. Mijn gok is mensen met een vaste lijnen kan deze nog steeds …

Bach schreef meer dan 200 cantates-een vocale samenstelling met instrumentale begeleiding-200 van hen waren heilig cantates en 16 van hen waren wereldlijke cantates.