een wrede maar effectieve prikkel om de volledige versie van de software [afbeelding humoristische] kopen

Gelieve, om het even wat maar dat !! Hier, neem mijn geld !!

Awesome business model [via MUO]

Dat is mijn favoriete doopvont!

Ik zou het lettertype Arial, vet, cursief veranderen, onderstreepte en doorgehaalde-through.

Comic Sans !! Ha Ha: D

oh nee, .. wat zullen ze doen zonder toegang tot “chocolate” nu? -seems nogal brutale

Ik weet niet of dit een mogelijke oplossing … maar is het mogelijk om dat te veranderen “Comic Sans” font in iets dat je echt wilt? Ik heb nog geen gebruik gemaakt van een Mac.

die cares.comic sans is slechts een lettertype dat u kunt nog steeds lezen lol

Noooooooooo !!!!!!!!!!!!!! De mensheid ….

Ik viel zo erg voor deze persoon

U moet gemakkelijk in staat zijn om een ​​gewenste lettertype hernoemen naar Comic Sans in plaats daarvan, om dit te omzeilen. Tenzij, het lettertype is ingebed in de app en belde net vanaf daar, in plaats van het OS.

@Anybodysguess (Y), mijn gat systeem maakt gebruik van dit lettertype !!!

Webdings zou piss me off.

In tegenstelling tot wat de term “potlood” willen doen geloven, lood wordt niet en werd nooit eigenlijk gebruikt in de schrijftips van potloden, het potlood voorsprong zou hebben altijd lood vrij is maar de verf was niet. Als gevolg daarvan kon schoolkinderen in het begin van de 20e eeuw loodvergiftiging krijgen van overmatig kauwen van hun potloden.